Bye bye Skellefteå....

Just i detta nu sitter jag på en buss till Malmö. Antingen så tycker jag synd om mig själv för att jag inte kan sova eller så sitter jag och babblar gärnet med mina älskade vänner. I Malmö ska jag iallafall tävla. Förhoppningsvis kommer jag hem med ett guld. Fast mitt mål är egentligen att jag bara ska komma hem och vara nöjd över min prestation. Så önska mig 1000gånger lycka till och sen så kommer jag tillbaka till bloggen på söndag!

Redhead?

Tröja-JC | Jeansleggins-H&M | Skor-Converse

Roligt att mitt hår ser rött ut på den här bilden.

I'm happier than you. Hah!

Mina födelsedags presenter var:

En hel låda godis + kexchoklad och mentos
En liten gullig "sommarväska"
En Body Splash
Lite trisslotter mm.
Ett par svarta jeans (Som jag bytte till ett par andra svarta jeans idag för den delen)
Ett par tights (Som jag också lämnat igen)
Lite sponsring till moppe-kortet
En kameraväska
och sist men absolut inte minst. EN CANON EOS 550D!!!

Usch vad bortskämd jag känner mig! Men jag ljuger om jag skulle säga att det inte känns otroligt bra. Så nu är jag en stolt ägare av en SYSTEMKAMERA. Som jag har önskat och sparat och önskat och sparat! Så fort jag tänker på det så får jag en glädje kick och vill springa runt staden och bara fota vart enda liten sak som jag kan hitta.

2011-03-30

Jeans Leggins-Cubus | Linne-JC | Spets skjorta-H&M

15 bast men fortfarande lika sär.

Grattis på födelsedagen till mig då! Nu är man straffmyndig så nu blir det inga mer galna och olagliga bus... Skämt åsido. Börjar ju vara gammal nu. (haha...) Tre år (Shit! Jag var ju nyss 12?!) kvar till den dagen jag fyller arton och halvvägs till trettio. Fast ja, jag känner mig varken äldre eller mognare än vad jag var igår. Nu kan ni få njuta av de sista bilderna på mig som fjortonåring. Lika Snygg som alltid......

Dags att ta nya tag. Igen.

Jag failade totalt med mitt lilla försök att få igång bloggen igen. Nu snackar vi the-biggest-fail-ever. Skämt åsido. Jag tror inte att jag kommer kunna dra igång bloggen före jag orkat skaffa mig en ny design. Sen skulle jag behöva ge mig själv tid till att blogga och skaffa mig loads med insperation också. Så nu tar jag officiellt min första riktiga bloggpaus. (Alla andra gånger har jag bara helt enkelt skitit i att blogg på någon månad) Och förhoppningsvis kommer jag tillbaka med galna bilder och hysteriskt roliga inlägg.
So see you in a while ♥

Dag 1 - En person du umgås väldigt mycket med

Ingen mindre än Moa Svanström (Också kallad Hamster)

One Of A Kind

Känner mig lite speciell när jag är en av få som klarar av att logga in och blogga på blogg.se