OMJENNIFER.BLOGG.SE | OMJENNIFER.BLOGG.SE

Efter tre år och 292 dagar så säger jag hejdå till LifeAboutFennfer.blogg.se. Och säger hej till Omjennifer.blogg.se. Så Från och med nu så är detta sista inlägget i denna blogg. Hoppas ni fortsätter följa mig på den nya bloggen. 

Och för er som prenuminerar på den här bloggen här har ni en direktlänk till att följa min nya blogg också på Bloglovin.

Colorful

Målade mina naglar igår, färgglatt och somrigt blev resultatet!

Den otrolige (?) Edvin blir ägd av en tjej!

HAHAHAHA

Anywhere you go, I'll be there.

 


Var och fotade på Kyrkholmen/Landskyrkan igår. Så otroligt fina bilder ska ni veta. Måste dock erkänna att sista bilden är min favorit. Den ser som inte lika välplanerad ut som de andra. Kan också vara för att det var sista bilden vi tog eftersom minneskortet blev fullt. (Glömde mitt stora hemma)

Älskar livet för tillfället. Det är sommar, det är soligt, ingen skola, fina vänner och självkänslan är ovanlig bra!


Spara har slösat.........

1. Vitt mönstrat linne H&M 99:- 50:- 2. Blått linne H&M 69.90:- 3. Bandau Gina 79.90:- 39.90:- 4. Rosa Blus Gina 149.90:- 75:- 5. Vitt linne Gina 99:- 50:- 6. Vita shorts H&M 149:- 75:-

Snyggingar på helig mark


Testade mitt nya objektiv idag. Måste erkänna att jag är långt ifrån kunnig och det finns mycket kvar att lära. Men bilderna blev ändå helt okej. Mina friends var då iallafall riktigt snygga!

Camera Lens

Köpte ett nytt objektiv idag + ett uv-filter. 1288 svenska kronor gick det hela på. På köpet ingick också ett grymt humör och en glad Jennifer. Att det kan vara så enkelt att göra mig glad? Wish me luck med min nya glugg nu. För imorgon blir det fotografering med mina favorit tjejor. Det kan nog bli prima ballerina!

Master Chef


Var duktig och gjorde middag idag. Ingenting går upp mot Jennifers Fiskpinnar och potatismos. Right?

Ett härligt gäng

Två bilder från helgens firande av Fanny. Inte alls 2 och en halv månad försent. Onej... Men en riktigt trevlig kväll hade vi då och jag tror aldrig lekt en så rolig lek... (←länk)

I miss you brud's. Så nära men samtidigt så långt borta

Kan inte sova. Det brukar ofta resultera till att mitt huvud går på högvarv.. Taggar sommar, men saknar vintern. Längtar efter skratten, men vet aldrig om de ens kommer komma. Hoppas att allting kommer gå fint, men kan bara lämna saken till ödet. Let's get emo... Eller så inte, men nästan.

Nu är det inte långt till svart brudar!

(Lite smått blåa bilder, men jag orkar inte redigera dem)

Graderade idag! Så nu är det tredje rött som gäller, och om ett år skulle jag kunna vara inget mindre än en äkta black belt! Så nu Moa taggar vi 2 mot 1 sparring ♥

Student 2011

Min syster tog studenten idag. Var inne i stan och såg henne åka skrinda mm, nu firas det hemma med fika i massor. Så mycket skratt och så mycket glädje som bara sprudlat ut i luften idag! Är HUR taggad som helst på sommarlov nu! Är också hur taggad som helst på att en dag ta studenten! (Om fyra år alltså...)

Grattis till studenten Emily! ♥ Och jag kommer sakna dig massor då du steker i Grekland i 4 månader.

Jennifer at Norran

Standard
Pilla alien-dubbelhakan
Sen så brände jag tungan då jag drack varmchoklad

Sitter på mitt nya jobb på norran ikväll. Just nu väntar jag bara på de sista fotbollsresultaten. Och vad gör man inte för att få en liten fotostund på en mac? Älska webcam bilder ♥ Insåg just att mina hörlurar passar mitt linne också. Oj vad smarta saker man kan upptäcka bara man har lite tid...

ONE HOUR, MILLIONS OF INSECTS AND ALOT OF SUN

En timme uppe i skogen men bara två bilder jag blev någolunda nöjd med. Det är allt annat än okej. Såg nu när jag kom hem att jag glömt ställa om vitbalansen från då jag använde kameran igår och därav dålig kvalité på 100 av 140 bilder. Måste sluta med alla nybörjarmisstag nu...

Sommar

Våffelfrukost på balkongen ♥

Grattis på födelsedagen ♥

Enda bilden som du inte ser ut som ett särbarn på och som inte är över ett år gammal...

Grattis Elina på födelsedagen! Tänkte bara berätta att jag älskar dig mer än solens strålar och jag hoppas att du får en riktig toppendag! 13 bast och då får nu skaffa bankkort, yeeey! (antar att du vill ha det..) Men puss på dig och ha din roligaste födelsedag ever nudå!