WE'VE ALL BEEN THERE, TRUST ME. JUST STOP COMPLAINING.

weheartit

Nu drar Converse säsongen igång

Tänkte inviga mina nya Converse som jag fick i julklapp. Även om det fortfarande är januari och termometern inte ens är nära plusgrader, så drar jag igång converse säsongen för min egen del nu! Ett par svarta skönheter som jag fick av min älskade mormor i julklapp är vad som kommer sitta på mina fötter idag. Välkommen våren? (Hallå det är ju inte ens -10°?!) Min humor är sjuk.......


Positiva

Jag är inte mer annorlunda än andra då jag säger att jag faktiskt verkligen inte gillar vinter. Men nu tänkte jag vara lite positiv. Istället för att sitta här och blogga ett oändligt inlägg med vad som är dåligt med vintern ska jag nu berätta de positiva delarna. Skriver detta till er som känner som jag. Vi som faktiskt börjar vara less på snö och kyla som aldrig verkar ge sig. Vi som ogillar hur mörkt det är klockan 3 på eftermiddagen och vi som föredrar varma sommardagar framför en dag i backen med skidorna på fötterna.

1. Man uppskattar ju faktiskt sommaren mer om det är lite kyla och snö på vintern. Annars blir ju inte sommaren lika speciell som den är idag.

2. Även om jag hellre skulle ligga på en solig strand så är det ju rätt så skoj att göra av med massa energi i snömassorna. Åka pulka, hoppa i snödrivor, bygga snökojor, åka slalom, ha snöbolls krig... Ja listan kan fortsätta i en oändlighet.

3. Varm choklad, filtar, tofflor och värmeljus är någonting som man kan lyxa med varje dag.

4. Jullov. Vem av alla studerande gillar inte vintern för jullovet? Det är ju toppen av hela årstiden! Man kan spendera tiden med ens bästa vänner eller bara sova hela dagarna. Hur man än gör så är ju alltid lov någonting positivt!

Nu har vi lärt oss älska vintern, right?

I'm like the human version of Bambi

Åkte skridskor idag för första gången på snart ett år. Kan ju säga att jag ibland kände mig som Bambi. Förutom att mina fötter var två levande isbitar och att jag halva lektionen låg på isen så var det väl ganska skoj. Här får ni också titta på två grymt coola videos med mina och Jessicas skills på isen. Jag lovar, det är otroligt vackert ♥

Insaniquarium And Feeding Frenzy

Ett grymt spel som hållit mig upptagen för en stund är Insaniquarium. Minns bara att jag spelat det grymt mycket tidigare. Hittade också mitt gamla favorit spel - Feeding Frenzy. Men snart är min stackars timme över så då har jag två alternativ. Vara lite olaglig och fixa spelet gratis eller helt enkelt glömma spelet i något år igen. Betalar bara inte för ett spel som man kan klara av på någon timme..

Insaniquarium går ut på att du ska mata dina fiskar så de blir större. Då börjar dom ploppa ut coins. Då ska man samla mynten för att senare köpa ägg som gör att man klarar leveln och vapen så man kan döda Aliens som kommer och attackerar akvariumet med jämna mellanrum. Det låter som ett helt sjukt spel, men otroligt kul!!!

I Feeding Frenzy är du en fisk i havet. Då ska du äta mindre fiskar. När du sedan ätit tillräckligt många växer du. Då får du börja äta lite större fiskar. Och så går hela spelet. Svårheten är ju att det simmar alltid mycket större fiskar runt om kring dig. Och aktar man sig inte så blir man fiskmat.

Jag älskar snö... Eller hur var det nu?

Foto: Jessica och Mattias Lindh

Har nyss varit ute och skottat snö i två timmar (!!!) Det hela avslutade vi med att hoppa från garagetaket över gångvägen och ner i snön på gräsmattan. Otroligt kul! Förhoppningsvis så behöver vi inte skotta av taket igen före sommaren. Men man vet ju aldrig hur mycket snö det kan komma på bara någon dag. Vi bor ju trots allt i Norrland. Men vad skulle en vinter vara utan metervis av snö?

Men nu har jag i alla fall varit ute på riktigt för första gången i år. Det är ju inte varje dag man går ut och leker i snön. Men roligt hade jag.


Det här äter jag ikväll + lite mango glass

Om ni nu inte redan kände till att jag blir som knäsvag bara på tanken av godis så fick ni  nu veta det. Men nu blir det film med familjen. Ha en rolig lördagskväll (Även om fredagar är bättre!)

I'm gonna be the very best

Hade en liten plan på att biffa till mig idag. Ingen taekwondo träning fören på måndag, och jag bara känner hur peppad jag faktiskt är på att sparka av mig lite. Så snart bär det av till klubben i någon timme för att bli starkast i världen. Ni måste ju också få en titt på min tränings outfit? Jag är ju alltid så snygg!


This is what I look like

Svart tröja - BikBok | Blå Jeansleggins - H&M | Döskalle tofflor - Coop Forum
Så här tänkte jag se ut idag. Har inte direkt någonting planerat så vi ägnar väl dagen åt oräkneliga avsnitt Förhäxad och de nya Desperate avsnittet. Sängen here I come....

I'd rather be sad with you guys than being happy alone.

Madrass åkning mitt i natten, en årlig fotografering, kondomer som dras över huvuden, sims, Counter-strike, Facebook, många bilder, några serie avsnitt och massor av skratt. Om man lägger ihop allt detta så får man min kväll igår. Var nämligen och "lanade" med mina vänner igår.

Hade grymt kul även om jag inte satt mer vid datorn än vad jag gör en vanlig kväll. Kvällen spårade totalt där en stund då Jonna spelade full på hennes praktiskt taget alkoholfria cider och då msn konversationerna mellan varann var som i en annan värld. Vaknade också denna morgon med en halv mustach och en snopp ritad på kinden. Hittade ordet röv på armen tillsammans med en till snopp. Ha ha. Mognads nivån är ungefär lika med en 5 åring. Men det är därför folk älskar oss.......... ♥

Provade också saker som att åka madrass mitt i natten i stumpbyxor då det var närmare 20 minus ute och försöka att vara tyst då man har en sån skratt attack så man knappt och sitta upp. Livet är inte alltid lätt. Men för det mesta överlever man.

DAG 17 - MITT FAVORIT MINNE

Sommaren 2009 och 2010.

DAG 16 - NÅGOT JAG INTE KAN LEVA UTAN

Hade detta inlägg varit skrivet i augusti så hade det storslaget varit min älskade dator. Men idag så har jag lite annorlunda tankar. För det finns så mycket idag som jag inte skulle kunna leva utan. För att börja enkelt:

Min mobil. Som en dator och telefon i samma. Ja, jag är telefon beroende. Men jag ser det mer som en rolig grej. Men jag vet hur paniken stiger och hur tårarna är nära då jag faktiskt har tappat bort min mobil.

Har också upptäckt hur otroligt beroende jag är av mina vänner. På fredag far de närmaste av mina vänner till Norge. Och jag har inte en aning om hur jag tänkt klara mig en hel helg utan dem? Och en helg är endast 3 dagar. Jag behöver helt enkelt någon som jag alltid kan prata med nära.

Sommaren. Är så otroligt beroende av sommar så jag knappt vet vad jag ska göra. Jag är väl en typisk svenne som älskar långa sommarnätter och stekandet på stranden. Men om man kollar mina favorit minnen så utspelar sig alla under sommaren. Och tyvärr är det bara sommar några få månader om år.

Och en sista sak är faktiskt ljud. När man upptäckt att man inte kan sova för det är för tyst så märker man att någonting är fel. Har bara någonting något emot tystnad. arbetar bättre i skolan om någon pratar lugnt i bakgrunden, kan inte sitta vid datorn om det inte finns någon att prata med eller om musik inte spelas. Är också otroligt duktig på att prata själv. Men bara total tystnad skrämmer mig.

DAG 15 - EN NYTAGEN BILD OCH EN BILD PÅ MIG FÖR 1-2 ÅR SENMåste få börja med att försvara mig
. Självklart så skäms jag lite grann om hur jag faktiskt såg ut där i ca: ett års tid. Men det är ingenting jag egentligen ångrar. Under åren 2008/2009 så ändrade jag mig själv och mitt utseende från att vara pojkflicka till att vara mini fjortis.

Jag bytte stil i början av sexan och sen ändrade jag min personlighet efter de jag var med. Det var först då jag började sjuan som jag insåg hur hemsk jag faktiskt var/såg ut. Men alla ska väl gå genom en period i sitt liv som man inte trivs så bra i? För idag känner man knappt igen mig. Har tagit ett steg tillbaka, både positivt och negativt förstås. Utseendet säger mycket om en person. Men det ger än inte friheten att döma folk efter deras utseende. Men i många fall är fördomarna rätt. Jag såg ut som en äcklig liten mini fjortis. Och jag kan inte påstå att jag var någonting annat heller.

Idag skulle jag säga att jag är ungefär normal, fast ja. Ingen är normal. Men jag ser ut som en vanlig 14 åring men jag kanske beter mig som en fyra åring med jämna mellanrum. Men egentligen så ligger jag nog på samma mognads nivå som andra i min ålder? Är faktiskt stolt över den personen jag är idag. Jag har egentligen ingenting jag kan klaga på till utseendet och jag gillar min spårade personlighet. Även om alla har bättre och sämre dagar. 

Har helt enkelt lärt mig med tiden att man inte kan vara någon annan en än själv. Det funkar bara i längden att vara sig själv, och kan folk inte acceptera hur man är som person så finns det ingenting att göra.