K-R-O-A-T-I-E-N

6,5 dagar / 155timmar / 9300minuter / 558000sekunder kvar tills vi far till större bräddgrader.

Jag är peppad, energisk, glad, uppspelt, taggad, överlycklig, speedad, förväntnings full och liiiiiite nervös.
Men jag känner hur magen bubblar av lyckobubblor. Snart är taekwondon finslipad och konditionen på topp. Nu är det ingen tvekan på att jag är laddad. Är dock otroligt nervös, första avancerade tävlingen och första tävlingen söder om Malmö. Sen att jag får fara utomlands som 14åring med tre av mina bästa vänner? Gilla

Lite mer awesome facts är att den 20:e november bär det till Stockholm med taekwondon också. Sen på lördagskvällen efter tävlingen så blir det att ha kul i Stockholm. Skulle gissa på att vi far och ser en bio och har allmänt trevligt.

Painting


Såhär snygg är jag när jag målar. Igår drog jag mina sista drag på det tredje varvet och är där med klar. Har offrat tre hela kvällar på att måla. Så snygg som jag är med mina otroligt sexiga kläder har jag stått och målat väggen. Lite färgstänk på trappan och tre tillfällen senare så är nu väggen ovanför trappen vit. Plus några fläckar som missade väggen och träffade mig istället.

Fennfer svarar


Hur mycket skulle du ge för den? Ny priset var ca: 1999:- Men jag skulle vilja säga ca: 500:-

Billys Pannkaka eller som jag skulle säga plättar.

...Godaste snabbrätten ever! Det var riktigt MUUUUUUMSIIIIGT. Helt klart värt att smaka, hallonsylten var perfekt och plättarna smakade nästan som om dom var hemmagjorda ♥

iPod Touch 1G tillsalu

Ni som följt min blogg ett tag har säkert läst om alla mina utbrott på iTunes och mina kärleks meddelanden till min älskade "bästis". Nu ska jag ta farväl till min vän eftersom jag i förrförra veckan fick min efterlängtade iPhone 4. Så nu säljer jag alltså min iPod Touch 1G. 

iPod Touch 1G
Original USBkabel
Originallåda
Docknings stations passnings DEL
Original putsduk
Silikonskydd - svart (59:-)

Detta är vad som medföljer om du är intresserad! iPoden är bra omhändertagen men har några repor på framsidan. Sen är baksidan mer repig, men det på värkar inte kvalitén på iPoden. Med en iPod Touch kan du: surfa via WiFi, köpa eller ladda ner gratis program och spel, kolla och skicka mail, lyssna på musik, använda vardagliga saker som: miniräknare, alarm, tidtagarur, kolla väder, aktier, kalender etc. Dessutom kan du, se film, ha bilder andvända program som youtube, messenger, facebook, twitter, skype och play kanaler. Du kan köpa låtar i iTunes eller ladda in via datorn. Det är praktiskt taget som en iPhone utan ring och sms funktion eftersom den INTE har mikrofon. Sen har den inte heller en kamera eller högtalare. Skulle vilja påstå att en iPod touch är den perfekta musikspelaren eftersom den inte BARA är en musikspelare! Fick den i Mars 2009. Kan då inte påstå att jag är något annat än nöjd med min tid som iPod ägare!

En Bild På


Dig för omkring ett år sedan:


Dig och två vänner för omkring ett år sedan:


En dag du minns:


En bild som väcker känslor:


En plats du saknar:


Någon du litar på till 100%:


Någon du älskar:


Några som betyder mycket:


Någon du tycker mycket om:


Något du vill ha:


En bild på dig nyligen:


När du är lyckligast:


Den du senast fick SMS från:


Några du alltid brukar har roligt med:


Med brist på ett liv.

Satt och läste genom mitt arkiv för några minuter sen. Inte för att jag egentligen har tid med sådant slöseri på tid eftersom jag egentligen borde i detta nu läsa ut min klassiker och skriva en bokrecention. Men iallafall mitt bland alla mina totalt ovädra och otroligt tråkiga inlägg hittar jag det här. Det är jag i ett nötskal. Kommer ihåg hur arg jag faktiskt var. Men min dag räddades av en bulle och någon delikatoboll. Jag älskar fika helt enkelt. Någon av mina läsare som också har en liiiiiiten kärlek till fika?

Jag Älskar ♥

Två bilder i en som jag snabbt fixat i Photoshop. Juni -10

Vad säger ni?

Visst saknar man snön? Jag känner mig inte speciellt peppad på vinter när jag hittar denna bild från i vintras...

I Smile Cause I Can

Kom och tänka på en sak igår.
Jag, Jonna och Moa låg uppe
på ett skoltak och pratade
om allt mellan himmel och
oändlighet. Det var några saker
som fick mig att tänka efter lite.
Jag undrar varför folk inte ler mer.
Själv är jag en sån person som
mår bra av att skratta och le.
Även de sämsta dagarna i
ens liv kan skina upp med ett
leende. Det bästa är väl att det
faktiskt smittar av sig. Cyklade
hem från träningen idag och
log mot alla. Att ett leende
kan göra så mycket förstår man
egentligen inte. Jag tycker nu att
alla ni som läser min blogg ska
börja le! Om ni inte känner er
glada. Le bara mer, för då kommer
ni få ett leende tillbaka. Och det
stärker! Det är okej att gråta,
men deppa inte i flera dagar.
Smile every minute of the day!

Wallpaper


Ny Bakgrund till datorn. Lite roligare än den gamla. Najs eller Bajs?

Har har en kategori för mig själv.

Jag garvar, Jessica garvar, Fanny garvar. Mamma frågade om jag var frisk. Vilket enligt mig var en korkad fråga eftersom vi alla vet att jag inte riktigt är som alla andra. Men det gillar vi! Ellerhur?

Större leende får du leta efter

Vad idag och hämtade ut min iPhone som jag nu väntat efter i hela 3 månader. Men det var helt klar värt det. Nu har jag en skrytar mobil och sen så kan jag nöjd säga att jag faktiskt vann den!

This is who I am.

Foto: Jessica. Jessica övertalade mig igår om att hon skulle få fota mig. Och efter många om och men så gav jag med mig. Det blev många fina kort. Men eftersom jag gillar att vara såkallad "sär" så får denna vackra bild pryda detta inlägg. Jag ääääääälskar att vara seriös........

Jag vet att vi är snyggare än du föreställt dig.

2005