Jag är en tv-serie beroende tjej med för mycket fritid.

Visste ni det kära läsare? Är det någonting jag är beroende av så är det TV-serier. Jag har någonting emot filmer eftersom de tar så lång tid utan att det är en paus. Egentligen så har jag inte sett så många olika serier utan jag har bara sett dom på hyfsat kort tid.

Jag har sett Förhäxad, jag och Fanny gick alltid hem till henne efter skolan och såg 2-3 avsnitt tills det blev middag. Skulle gissa på att jag sett alla avsnitt, men jag är inte super säker. Det kan väl ha varit någon gång i trean eller fyran som vi också lekte Förhäxad på rasterna på skolan. Själv var man då Paige (*stolt*)

Första serien jag såg på riktigt var the O.C. Skulle väl gissa på att jag sett alla säsonger sisådär tre gånger. Det var min absoluta favoritserie i ett bra tag. Favorit avsnittet är i säsong två när Marissa slänger utemöblerna i poolen. Skulle gissa på att det är avsnitt typ ett eller två.

Fick en attack i vintras om att jag skulle se Gossip Girl. Så jag såg något avsnitt på första säsongen tills jag en kväll var vaken halva natten och såg hela 13 avsnitt medans jag dampade söder på en kudde och hade en het diskussion med Fanny om hur mycket jag hatade Georgina Sparks. Såg i kapp serien på bara några veckor. Så nu sitter jag en gång i veckan alldeles glad och lycklig eftersom veckans 41 minuter av glädje kommit ut.

Eftersom mitt kära Gossip Girl skulle ta sig ett sommaruppehåll så var jag ju förstås tvungen att skaffa mig en ny serie att stilla mitt begär med. Såg därmed alla sju säsonger av Gilmore Girls på ca: 2,5 månad. La därmed ner ca. 112 timmar (4,5 dygn) denna sommar på att se TV-serier. Smärtsam siffra... Men jag verkligen älskar Gilmore Girls. Så grymt skön serie!

Efter att Gilmore Girls var över och Gossip Girl bara kommer en gång i veckan så vart jag antagligen tvungen att skaffa mig ännu en serie att nöta sönder. Och den serien blev inget mindre än Desperate Housewives. Är just nu på säsong fem. Och ser minst ett avsnitt varje dag. Men jag måste erkänna att jag saknar Gilmore Girls.


Jag ser också en serie som heter Pretty Little Liars. Men dom har tydligen uppehåll just nu. Men det är bara att vänta och se.

Sen har jag följt serier som House. Är på säsong sju. Men jag orkar inte riktigt se det längre. Börjar vara lite less. Sen har jag sett nästan hela första säsongen av Glee. Men eftersom jag inte är en riktig musik människa så gav jag upp vid avsnitt 16/17. Förr så satt jag varje torsdag nerbankad vid tv:n utan undantag för att jag skulle se Criminal Minds. Men sen så ersattes den tiden med taekwondo träning och sen dess har jag inte sett den serien något mer. Gillade också Ghost Whisperer i typ femman. Såg det varje dag när jag kom hem från skolan.

Alla bilder är lånade. Jag äger inga rättigheter.

Kommentarer

Du är inte ensam om att sakna Gilmore girls. Ääälskar den serien! Önskar att det kunde komma fler säsonger! Men det ser lite mörkt ut på den fronten...

2010-11-01 17:10:34

oj...läste visst fel. Du skrev älska, inte sakna...

Men du är inte ensam om att älska den serien heller!!! I love it =D

2010-11-01 17:14:05
J e s s i c a http://bessica.blogg.se/

sv: Jag är 16 dagan äldre

2010-11-01 17:23:24

Serie beroende redan som små.. <3

2010-11-01 19:19:50

Var kollade du på Gilmore girls? Eller har du boxen :P?

Älskar också serier men har inte sett lika mycket som du :P Men One tree hill är min favorit :)

2010-11-01 23:37:58

Åh, men det finns såå bra serier! :)

2010-11-02 15:42:14

har du någon favorit serie? (:

2010-11-03 15:37:08
J e s s i c a http://bessica.blogg.se/

sv: Jag gjorde det med mening... :$

2010-11-04 16:31:10Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback