It's impossible. But I'll never stop thinking of it.

It hurts when you want something so bad, but you know you'll never ever get it. I wish I could be you.

Gulliga brudar i Täby

Livet leker. Fina vänner. Roliga stunder. Många skratt.

I Just Can't Find the Solution.


insperation: weheartit.

Croatia Open 2010


Tyvärr så gick det dåligt för oss allihopa denna tävling. (Sadface) Ingen från klubben tog någon medalj och de flesta matcher gick allmänt dåligt. Men bara för att jag förlorade så betyder inte det att det inte var värt det att fara! När vi inte tittade på taekwondo lyckades vi också ta riktigt snygga bilder, bli arg på en resturang, flumma, vara med norrmännen, äta, fastna i en hiss, få desperata behov av att uppdatera sitt facebook status, prova badmössor och spruta ner hela spegeln i vårt rum med tandkräm (Men det är en annan historia...) Berättade också norgehistorier för norrmännen. Haha, humor på högnivå.

I Literally Love You Big Siz.


Grattis på 18-årsdagen. Jag fattar inte själv att du faktiskt är 18 nu. Efter alla dessa dagar som du räknat. (eller ska jag säga år?) Du är ju min syster som alltid drömt om att få vara vuxen på riktigt? Men jag gissar att du är mer glad än någonsin just nu. Och jag är glad för din skull, för jag älskar dig verkligen. Det känns nästan overkligt att du snart flyttar hemifrån. För du är fri nu, ingen kan hindra dig. Jag tänkte också erkänna för första gången i mitt liv att jag ser upp till dig. Jag imponeras om hur du kan uttrycka dig i text, hur du klarar vardagen, hur du alltid orkar stå på dig själv, hur du alltid har varit där
när jag bett om det. Jag gillar dina kläder och jag skulle mer än gärna byta garderob med dig. Jag fattar inte hur du kan vara så impulsiv eller hur du inte får dåligt samvete när du sprättar pengar. Jag förundras hur du alltid lyckas men att få mig att le. Det känns som om du alltid varit 17 år och bett varje dag om att du snart ska bli hela 18 år.
Jag vet att du kommer klara dig galant som en myndig artonårig med praktisk taget total frihet. Och en dag hoppas jag på att jag växer upp och är precis som du, en av världens bästa systrar. För du är då helt klart den bästa storasystern som existerar i min värld. Oslagbar för att säga den rätt. Ville bara passa på att säga att jag älskar dig till pluto och tillbaka igen, hundra gånger om. Ha en födelsedag du sent kommer att glömma, för du fyller bara arton en gång. Och för en gång skull ska jag inte klaga ifall jag skulle se dig med en cigg i ena handen och en öl i andra ♥

In Croatia

I'm in Croatia now. Yeey, snacka om att jag gillar tidsinställda inlägg ♥

Mot Stockholm och vidare

Sitter på ett plan mot vår kära (?) huvudstad nu.

If I fail, if I succeed. At least I live as I believed.

(Två heta bilder som togs för ca: 2 minuter sen)

Imorgon bär det av till Kroatien för min del. Sen är det bara att se till att jag får en rolig helg och att jag lär mig mycket. Har nu packat mina sista saker. Det enda som fattas är pengarna som jag ska växla på Arlanda imorgon innan vi åker vidare till Wien via Zürich. (haha, status att jag kan stava rätt!) Sen åker vi bil till Zagreb. Har då laddat in Desperate Housewives på mobilen så jag har någonting att göra på flyget / bilresan. Ärligt så är jag riktigt nervös, men det är ingenting jag egentligen vill erkänna för mig själv.. ( hehe ) Believe it or not. Men nu ska jag sova en stund innan det bär av till flyget. Hejdå vänner, bloggläsare familj och mamma. (bara för att du verkar lika nervös som jag.) I'll be back,
Lova att inte sakna mig för mycket allihopa nu ;)

Jag är en tv-serie beroende tjej med för mycket fritid.

Visste ni det kära läsare? Är det någonting jag är beroende av så är det TV-serier. Jag har någonting emot filmer eftersom de tar så lång tid utan att det är en paus. Egentligen så har jag inte sett så många olika serier utan jag har bara sett dom på hyfsat kort tid.

Jag har sett Förhäxad, jag och Fanny gick alltid hem till henne efter skolan och såg 2-3 avsnitt tills det blev middag. Skulle gissa på att jag sett alla avsnitt, men jag är inte super säker. Det kan väl ha varit någon gång i trean eller fyran som vi också lekte Förhäxad på rasterna på skolan. Själv var man då Paige (*stolt*)

Första serien jag såg på riktigt var the O.C. Skulle väl gissa på att jag sett alla säsonger sisådär tre gånger. Det var min absoluta favoritserie i ett bra tag. Favorit avsnittet är i säsong två när Marissa slänger utemöblerna i poolen. Skulle gissa på att det är avsnitt typ ett eller två.

Fick en attack i vintras om att jag skulle se Gossip Girl. Så jag såg något avsnitt på första säsongen tills jag en kväll var vaken halva natten och såg hela 13 avsnitt medans jag dampade söder på en kudde och hade en het diskussion med Fanny om hur mycket jag hatade Georgina Sparks. Såg i kapp serien på bara några veckor. Så nu sitter jag en gång i veckan alldeles glad och lycklig eftersom veckans 41 minuter av glädje kommit ut.

Eftersom mitt kära Gossip Girl skulle ta sig ett sommaruppehåll så var jag ju förstås tvungen att skaffa mig en ny serie att stilla mitt begär med. Såg därmed alla sju säsonger av Gilmore Girls på ca: 2,5 månad. La därmed ner ca. 112 timmar (4,5 dygn) denna sommar på att se TV-serier. Smärtsam siffra... Men jag verkligen älskar Gilmore Girls. Så grymt skön serie!

Efter att Gilmore Girls var över och Gossip Girl bara kommer en gång i veckan så vart jag antagligen tvungen att skaffa mig ännu en serie att nöta sönder. Och den serien blev inget mindre än Desperate Housewives. Är just nu på säsong fem. Och ser minst ett avsnitt varje dag. Men jag måste erkänna att jag saknar Gilmore Girls.


Jag ser också en serie som heter Pretty Little Liars. Men dom har tydligen uppehåll just nu. Men det är bara att vänta och se.

Sen har jag följt serier som House. Är på säsong sju. Men jag orkar inte riktigt se det längre. Börjar vara lite less. Sen har jag sett nästan hela första säsongen av Glee. Men eftersom jag inte är en riktig musik människa så gav jag upp vid avsnitt 16/17. Förr så satt jag varje torsdag nerbankad vid tv:n utan undantag för att jag skulle se Criminal Minds. Men sen så ersattes den tiden med taekwondo träning och sen dess har jag inte sett den serien något mer. Gillade också Ghost Whisperer i typ femman. Såg det varje dag när jag kom hem från skolan.

Alla bilder är lånade. Jag äger inga rättigheter.