Elina

Foto: Jag • Kamera: Nikon D3000 • Motiv: Min lillasyster Elina • Redigering: Jag (Snabb gjord)

Detta inlägg får prydas av min nästan olovligt söta syster. Det finns faktiskt få fina bilder på henne. Jag fotade lite igår inför mammas morsdags present så efter ca: 60 bilder vart det denna bild jag valde. Även om hon är den som ser mest sär ut av alla på bild, så är jag nöjd med denna bild. Hon fick faktiskt äran att hjälpa mig ta kort inför den helt nya designen som mest troligt kommer dyka upp här i veckan. har suttit och knåpat i kodmallen i timmar nu. Fast jag kan inte göra klart något fören jag gjort en header. Det är egentligen den som jag tycker är mest jobb. För det första intrycket av en blogg är ju trots allt det man ser först. Jo, headern. Så det är en hel del jobb kvar, men jag har då tagit mig tid och jobbat en bit på den!

Nog om design och min syster. Jag hoppas på att jag snart hittar mer att blogga om.

Just so true

Read and lern


Pan

Ikväll planeras det att fara på denna termins sista pan som kommer äga rum på Leos lekland. Sen får vi väl se hur mycket jag kommer springa runt med min halvt döda fot. Men jag ska då i alla fall dit! Under min tid på leos kan ni ju lyssna på lite grym musik?

-OMG-

Jag vet inte hur annars jag ska uttrycka mig då jag nyss läste på Robert Pattinsons svenska fanblogg. Att Kristen Stewart och Taylor Lautner kommer att komma till Sverige. Jag kan ju avslöja att jag är ett stort Twilight fan. Och sen så är Kristen min idol för tillfället. Sen kan jag ju också avslöja att jag ärligt tycker att Taylor kan stanna hemma. Tycker att Robert borde följa ISTÄLLET för Taylor. Jag vill till Stockholm innan den 21 Juni nu! Men förstås så ska de bra sakerna alltid hamna på fel plats vid fel tidpunkt. Sen ska man också alltid vara förliten för att fara någonstans själv. ironi eller vad?

Kick Ass

Såg filmen "Kick Ass" igår. Riktig bra film enligt mig. Den var faktiskt rolig. Även om den nog hade varit roligare om jag inte sett den själv. Men egentligen gjorde det inte så mycket. Jag satt och halvsov i slutet var nog egentligen lite för trött för att se film. Men nu blev det så ändå!
Dave Lizewski is an unnoticed high school student and comic book fan with a few friends and who lives alone with his father. His life is not very difficult and his personal trials not that overwhelming. However, one day he makes the simple decision to become a super-hero even though he has no powers or training. Written by Daniel J. Leary

Hallelujah - Paramore


LuckyGirl

Den senaste veckan har jag inte haft speciellt tur. Om vad som hände i lördags har jag redan berättat. Men igår och idag har jag inte haft tur alls. Igår så fick jag på idrotten ett slag över smalbenet och sen slog Oskar mig med en innebandyklubba. Sen lyckades jag också få ett enligt mig dåligt resultat på ett matteprov. Men dagens händelse slår ändå allt! På min första lektion - idrott. Så krockade jag ihop med Herman och trampade ORDENTLIGT snett. Så resten av min dag så hoppade jag runt skolan på kryckor. För första gången i mitt liv också. Sen har jag det lilla problemet att jag hatar att sitta still. Jag fattar bara inte hur det kan vara kul? Nu är min normalt ganska beniga fot rätt så fet. Men jag antar och hoppas på att det är över och tillbaka som vanligt redan imorgon så jag kan träna. För det passar verkligen inte med en fotskada nu! Först har jag träning imorgon, sen på fredag ska jag på pan som äger rum på Leos lekland. Och senare i helgen är det graderingsläger. Så det sista jag vill ska hända är en ordentlig fotskada.

I'm walking on sunshine

Foto: Jag • Motiv: Elinas fötter • Kamera: Olympus MJU 1000

Hade fina planer för att skriva något långt. Men jag hörde nyss Elias skrika "potatis" och det betyder middag i vårt hem.

Paramore - Misery Business

Ännu mer Paramore ♥


Never go to bed angry, stay up and plot your revenge...

Mitt första riktiga verk i Illustrator. Jag ser verkligen vilken fin handstil man får av att skriva med musen istället för med en penna. Men det är i alla fall läsbart. (Hoppas jag...) Snart bär det iväg till skolan för ännu en vecka av jobb. vad som är tur är att jag räknade ut igår att det bara är 25 dagar kvar till sommarlov. Med andra ord så är det 24 dagar idag. Sen är det ca: 18,5 skoldagar kvar. (Ned räknat idag) Nu ska jag sätta punkt här. Men ni fick i alla fall en liten uppdatering om hur långt det är kvar till jag får sommarlov!!!

Never take life to seriously. Nobody gets out alive anyway

Sitter här och har lite planer på att se "House" jag försöker stilla mitt begär av att se gossip girl. Men eftersom det bara kommer en gång i veckan, så blir det bara ett avsnitt i veckan. Vilket enligt mig är mycket synd. Men jag har upptäckt att jag börjat se ikapp house nu också. Vilket också kommer sluta i en tragedi. Men den dagen den sorgen. Men min plan är iallafall att hitta en ny bra serie. Även om jag inte tror jag kommer någonsin igen bli lika uppslukad av en serie som gossip girl. Men jag har lite planer på att börja se "Glee". Vad jag har hört så ska då det vara bra! Men mina kriterier för bra är nog högre och mer än andras. Men jag skulle inte tacka nej till ett tv-serie förslag av er läsare. Så om ni har ca 2 minuter över så kan ni mycket gärna få berätta. Vilken är din favorit tv-serie?


Miracle - Paramore

Paramore ♥

Rött bälte

I torsdags så fick jag äntligen veta om jag ska få ta rött bälte i taekwondo. Det har varit lite fram och tillbaka med den frågan. Men sen när Nicke (Huvudtränaren på Soo Shim) ville prata med mig och Sanna enskilt så blev jag först lite nervös. Men efter vår lilla pratstund så var jag inget annat än peppad på att gå upp i kamplaget! Så nu gäller det för mig i tre veckor att träna grymt ordentligt på det traditionella. Det som jag tror kommer bli svårast är nog teori/terminologi och benkrossen. Men eftersom det är mycket träningar kvar och jag ska gå graderings läger nästa helg så kommer jag nog klara graderingen lika galant som alltid. Så nu kommer jag till hösten ägna stor del av min fritid till träning. Men det är jag grymt peppad på! Så den 11 juni 2010 får vi hoppas att jag kommer hem med ett rött bälte! Wish me luck

- Bild målad av mig i photoshop ;)

Is there an answer on this?

Jag fattar egentligen inte varför folk har svårt med att hålla tyst om saker. Nu tänker jag inte på något speciellt. Men tänk efter. Är det inte för mycket saker som du egentligen inte vill att någon ska veta, som många redan vet? Så känner då jag. Kort, snabbt men sant kan vi kalla det här inlägget.

Ice Queen - Within Temptation

Höj volymen, plugga in ett par maffiga hörlurar! That's it!

TolvAvFemton

Dagen idag spenderades på Boda Borg. Det var jag Alva och Jonna. Vi regerade... 12 av 15 banor avklarade med den bästa tiden på 51 sek. Sen klarade vi också banan "Triathlon". Som går ut på att i första steget springa fram och tillbaka i ett rum nio gånger. Med andra ord 18 vänder. Sen ska man cykla allt vad man kan i ca två minuter. Och sist men inte minst ska man gå på en stepbräda i ca: två minuter. Även om det inte var lördagssparring idag med taekwondon så har vi fått oss vår träning. Vi körde den banan tio gånger. Tänk er att misslyckas nio gånger? Inte kul.

Sen så har jag inte haft en tur dag idag. Har lyckats döda min handled oräkneliga gånger och mitt onda knä är inte heller bättre. Min största fail idag var ändå när jag lyckades ramla ner från en höjd och slå huvudet, nacken, ryggen, knät, fotleden och handleden. Sen började Jonna och Alva skratta. Då vart jag asförbannad och tog en golfboll och snörde rakt ner i golvet. Det skulle ärligt inte förvånat mig om jag hade lyckats träffa mig själv.

Men efter 3,5 timmar på boda borg så for vi rätt så utmattade hem igen. Och nu sitter jag här! Borde gå och duscha. För andra gången idag.
Sen så har jag inte haft en tur dag idag. Har lyckats döda min handled oräkneliga gånger och mitt onda knä är inte heller bättre. Min största fail idag var ändå när jag lyckades ramla ner från en höjd och slå huvudet, nacken, ryggen, knät, fotleden och handleden. Sen började Jonna och Alva skratta. Då vart jag asförbannad och tog en golfboll och snörde rakt ner i golvet. Det skulle ärligt inte förvånat mig om jag hade lyckats träffa mig själv.
Men efter 3,5 timmar på boda borg så for vi rätt så utmattade hem igen. Och nu sitter jag här! Borde gå och duscha. För andra gången idag. Vad smart jag var som du
schade imorse...


It's SO true

Ordspråk: iPod • Gjort: Photoshop • Av: Mig

Godmorgon

Sitter i sängen och skriver väldigt försiktigt. För i sängen under ligger Jessica fortfarande och sover! Vad jag kan berätta för er är att igår for jag och Jessica till söder för det var så tråkigt hemma. Där kollade vi få live band, såg när killarna spelade Halo 3. Även jag provade lite. Men kontrollen disconnectade HELA tiden... Sen efter det satt vi bara i köket och pratade med Malin och Feffe. Men kvällen var väl inte den roligaste men betydligt roligare än att sitta och titta på TV hela kvällen...

Howie Day - Collide


Shoppat

Idag har jag varit en sväng på stan. Där handlade jag mycket mer än vad jag brukar! Totalt blev det: 485:- Med hem kom iallafall:

Tights
Shorts
Linne
Skolavslutnings klänning.

hemligt 1
hemligt 2.

Det som är hemligt är två födelsedags presenter! Förr eller senare kanske ni får se vad det också var. Men bilder på de andra sakerna ska jag försöka fixa till ett senare tillfälle.

HOT HOT

Jag känner mig lite wannabe Jessica med en liten väder uppdatering. Men det får duga ändå. Nu har jag i flera dagar legat och stekt i solen. Men det enda som ALLTID ska förstöra är dom satans krypen. Flugorna, myrorna och humlorna. Dom skrämmer mig från vettet när dom kommer fram och surrar ondsint. Jag tror ärligt att flugorna vill döda mig på något sätt. Dom är onda...

Idag ska jag och Jessica kanske fara och se mixmatch. Det är flickor 96, 97 och 98. Som har en "mixmatch" på Anderstorps grus. Och eftersom jag inte har något annat att göra kan jag väl lika gärna se på matchen!

Är jag inte för söt?

Foto: Jessica • Kamera: Sony Ericsson C905 • Modell: Pippi Långtrump / Spiderman / Fennfer.

Så här var min "hår outfit" idag på skolan. Jag fick lite, lite att göra på träslöjden och då hittade jag en rulle ståltråd. Vips! Sen så såg jag ut såhär! Men ibland blir det så? Eller? Men dagen idag har då varit rolig.

För efter skolan tog Jag Jessica och Julia cyklarna till falkträsket där vi tog årets första utomhus dopp. Det var kallt men riktigt skönt. Det var som belöningen efter en varm cykeltur i strålande sol! Hothothot

Never regret something that once made you smile.

Foto: Jag • Kamera: • Olympus MJU 1000 • Modeller: Alva och Jonna
Bild från i helgen då jag och Alva sov hos Jonna. Vi cyklade ner till älven och fikade lite samtidigt dom vi badade benen i det iskalla vattnet. Jag hade planer på att bada men det var svinkallt... Men snart ska baddebuten komma! Men vi hade då en riktigt rolig kväll, natt och morgon. Det var iallafall vad jag tyckte. Vi sminkade varann där mot kvällen också. Bilder kan ni få se sen. Vackrast var nog jag... Och det är faktiskt sant. Inte för att skryta på något sätt! Men det var för att Jonna var mest seriös. Och hon sminkade mig... Nog om det nu. Vi hade en kväll med sjukt mycket roliga händelser. Och en kväll jag sent kommer att glömma!

Fortsätt rösta på mig som vackansblogg HÄR

Allting är som vanligt. Lika så jag.


Bye, Skellefteå

Imorgon väntas det något kul! Jag ska med mina änglar fara till Piteå och bada på äventyrsbadet. Jag hoppas på bra väder. För även om vi är inne så känner man sig gladare om det inte regnar. (Som det förövrigt gör nu...) Så imorgon på morgonen väntar en busstur i ca: 1timme och sen är det ett antal timmars bad som väntar. Så kvällen idag kommer att vara packning, träning och om jag får tid över måste jag bestämma bikini... Vilket kan vara riktigt svårt ibland! Haha, men det är nog bara tjejer som har en liten aning om det problemet.
Hittills idag har jag gjort mycket bra saker.

Jag har först gjort ett jobb åt mamma. Fast jag är inte riktigt klar än.
Sen har jag krattat
Jag har varit och kollat på löparskor
jag har satt upp studsmattan.
Foto: Jag • Kamera: Olympus MJU 1000 • Redigering: Jag.

Sprang nyss ut i regnet och tog dom där bilderna. Det tycker jag var en hjältemodig sak!

Update: Eftersom mamma kände sig dissad för att hon också satt upp studsmattan och krattat så lägger jag in det nu!

Converse ♥Rösta på mig?Om ni nu har vi säger en minut över till att hjälpa mig, så skulle jag verkligen uppskatta om ni kunde gå in och rösta på mig som veckansblogg hos Alva. Lämna bara en kommentar om att du röstar på mig!

*Snark*

 

Godmorgon på er. Snart ska jag iväg till skolan. Det finns faktiskt två höjdpunkter med den här dagen! Den första är att vi ska göra tårta på HK:n MYCKET gott... Sen ska vi disikera bläckfisk på No lektionen. Det låter äckligt men kul! Jag borde ta med mig kameran och ta kort på tårtan? Ja eller nej, det är frågan? Men vi får helt enkelt se.

Eftersom jag rensade bland mina bilder igår insåg jag att jag knappt lägger ut mina resultat på bloggen längre. Som vanligt vet jag inte varför... Men när jag kommer hem så ska jag nu ge er en liten uppdatering men BILDER.

Det är den stora sanningen.

Idag har jag rensat bland mina mappar på servern. Pappa skickade nämligen tidigare i veckan ut ett mejl om att vi hade för mycket skrot på våra användare... Och mest plats hade jag tagit med 16GB! Så idag har jag suttit och renat hit och dit bland mina mappar. Men den mesta delen av den platsen jag använt var bilder. Och herregud vad jag har bilder!!! Nu ska jag berätta lite saker för er. Under 2009 mappen så låg det 3928 bilder i 184 mappar. Och dom bilderna tog 4.56GB! Efter jag rensat i den mappen var det 1357 bilder kvar i 56 mappar som nu tar platsen 1.85GB. Vilket jag tycker är en otrolig skillnad. Men över hälften var random bilder eller fula bilder. Sen kommer det värsta... Jag HADE (lägg märke till HADE) 420 bilder i "jag" mappen. Bläääääk, när jag varit där och rensat var det 42 dugliga bilder kvar. Men då har jag bara snabbrensat...

Men det ser ut som om 2010 kommer bli ett bra foto år. Hittills under året har jag tagit 1103 bilder. Även om jag rensade lite där också så det är bara 994 bilder kvar. Hihi, guuud vilket intressant inlägg!

- Jag har ett grymt liv.

Rubriken är förklaringen till varför jag inte skriver så mycket här på bloggen. Jag har faktiskt ett LIV... Inget illa ment på något sätt men jag har ingen tid till bloggandet. Som idag tillexempel, jag vaknade, jag for till balder, jag cyklade in till stan, jag tränade, jag for hem, jag åt middag, jag duschade. Och det är först nu, klockan 18.40 som jag har tid att blogga. Föreställ er då en vanlig vardag. Jag vaknar, far till skolan, kommer hem från skolan, sitter ett tag vid datorn, äter middag, tränar/söder/kompisar, sova. Det är en vanlig vardag för mig. Sen så har jag ju bestämt mig för att skriva mer om vad jag tycker och tänker om saker än om vad jag gör på dagarna. För det ser jag verkligen inte det roliga i? Att sitta och läsa om vad en helt främmade person åt för frukost igår eller vad den fick på förra veckans läxförhör. Näe, det inressear inte mig, och inte så många andra heller för det delen! Det finns faktiskt inlägg som är roliga att läsa ett år efter dom skrevs. Men då måste det ju handla om något?
Så nu kommer förklaringen till min ytterst dåliga uppdatering. Jag har ett grymt liv.

Ny header

Igår snabbgjorde jag en ny header eftersom den gamla slutade fungera? Jag skulle ju bara ha kunnat ladda upp den igen. Men det kändes för tråkigt. Men nu får vi nöja oss med denna lilla röd/gråa design tills jag knåpat ihop en ordentlig ny! Som ni kan se så får ni även en tjuvtitt på mina nya och underbara converse som jag köpte i söndags. Mer bilder får ni förstås se sen.

Snart ska jag iväg till skolan igen för att möta upp Moa, Alva och Jonna. XoXo Jennifer

DesignDesignDesign

Nu har jag ännu en gång bestämt mig för att göra en NY design till mig själv. Och förhoppningsvis så kommer jag blir tillräckligt nöjd för att behålla den ända fram till sommaren. Mitt mål är ju ändå alltid att ha en design så länge som möjligt! Men nu vill jag skaffa mig en ny. Men då kommer det otroligt vanliga problemet... (För min del då) att jag inte vet hur jag vill att den ska se ut...
Jag vill inte ha en för avancerad design, samtidigt som jag vill trixa till det ordentligt. Sen vill jag ha en färgglad blogg samtidigt som jag vill göra en grå. Näe, jag tror jag ska göra två stycken och sen så bestämmer jag mig efter den jag tycker blir snyggast!

Jag är en usel bloggare

Har upptäckt mig själv med att hitta på olika anledningar till att inte blogga... Jag antar att det inte är ett lika stort intresse längre? Men ändå så vill jag ju berätta om mina tankar inför andra. Det blir som en liten jobbig situation här. När jag inte är hemma och sitter vid datorn. Typ när jag är på träningen eller påväg hem från träningen. Eller kanske då jag är på skolan. Då iallafall så kommer jag på jättemånga smarta blogginlägg som jag skulle kunna skriva. Men så fort jag kommer hem tappar jag intresset eller så kommer jag inte ihåg det smarta som jag just tänkt ut.

Men nu eftersom jag varit så usel på att berätta om vad JAG gjort så ska ni få en liten uppdatering.

-Helgen den 24/4 vann jag mitt andra guld i April på DM i Skellefteå.

-Den 29/4 fyllde Lisa och Fanny 14.

-I fredags sov Moa och Alva hos mig och vi hade det riktigt kul.

-Igår så var jag på stan och köpte RÖDA CONVERSE.

-Jag har bestämt mig för att börja sy. Fråga mig inte varför, men jag ska lära mig det. Även om jag faktiskt inte går syslöjd på skolan. Jag hade tänkt att kolla runt efter inspiration på internet och sen sno mammas symaskin för att tillverka något fint.

-Imorgon ska jag tvinga mina vänner att hitta på något eftersom alla på skolan slutar vid lunch (Ca: 11.30)

-På lördag har jag ungteknik möte. Om att jag ska gå "teknikskola" den första veckan på sommarlovet.

1 års Gratis Sms

Nu har jag bytt prislista till nya telia refill till vänner. Sen har jag köpt ett årskort med gratis sms. Det betyder att jag inte behöver oroa mig för att inte kunna höra av mig på ett helt år!!! Jag blir otroligt peppad på att smsa nu...

Adobe Photoshop CS5


Nu har det alla photoshop nördar väntat på kommit. Jag håller just nu på att installera try out versionen av cs5. Av dom funktioner jag hört och sett kommer att finnas så är jag otroligt lyrisk. Jag kan ärligt knappt bärga mig att få prova: "Refine edge" eller "Content aware fill"... Enda sen jag fick veta att det skulle komma ett photoshop cs5 (Ca:en månad sen...) så har jag gått och väntat. Det känns riktigt kul.

Okej nu låter jag säkert som värladens photoshop nörd. Men det är ju trots allt sanningen... ;)