Jennifer ♥ Lyckobubblor

Just nu känner jag mig sådär allmänt lycklig igen. Det kan gå flera dagar då jag bara ler. Jag tror det beror på att jag älskar sommar, sol och att vara med kompisar. Jag bara älskar att vara glad! Om jag sen en dag vaknar och är ledsen, arg eller besviken på något så försöker jag bara le lite extra. Det är som ett litet motto jag har. För om jag går omkring och är depp en hel dag så blir många andra också depp och oroliga. Jag förstår bara inte varför man ska gå omkring och slösa tid på att vara arg och ledsen. Så då vet ni.

Söndagsfilm

Jag har ett litet nöje att jag brukar se film på söndagar eftersom jag tycker dom är så grymt tråkiga. Det gäller även denna vecka! Och gissa vilken film jag ska se? Jo en gammal disney film. Inget mindre än Mary Poppins. Jag kom inte ihåg senast jag såg den filmen. Så nu några filmtillfällen framöver så kommer det visas disney på min dator. Jag upptäckte tidigare i veckan att det var hur länge sen som helst jag såg disney filmer! Jag kommer inte ens ihåg vad som händer i Pocahontas och Mulan. Någon mer som saknar de gamla disney filmerna?

I Love summernights with my friends

Fanny och Julia i falkan på skolavslutningen.
Jag måste bara få klar göra en sak. En sak som jag verkligen ÄLSKAR. Det är sena sommarkvällar med mina vänner. Bara känslan av att det är sommar och man egentligen skulle kunna vara vaken hela natten och bara prata får mig att känna mig så fri.

Puss och hej

Hallå alla söta (och fula) bloggläsare! Nu sitter jag ute i kvällssolen och väntar på efterrätt. Och vad tror ni vi ska äta? Jo, gräddtårta med jordgubbar. Här i stan är då vädret PERFEKT och jag har gjort mig sommarfin med en turkos klänning. Egentligen ser jag inte varför man firar midsommar...? Vad är det egentligen för mening med denna dag? Men egentligen så gör det mig inget, vi får god mat, det alla är fina och trevliga och sen så får man jordgubbar.

Episode 4 | Studdsiluttsi

It hurts... TomteLisa är DUM DUM DUM DUM DUM DUM DUM DUM!

Sommarlov = Stekartid

Alla bloggar uppdateras hit och dit med vad som händer under sommaren. Men jag känner inte lika mycket behov av en dator när man kan vara ute istället.

Men jag lovar. Så snart jag har något vettigt att berätta så ska jag skriva det här!

Episode 3 | R.I.P paraplyet


Episode 2


TomteLisa och Gärda i en videoblogg.

Jag vet att jag är SÖT

Ni behöver inte berätta det för mig. Jag vet redan att jag är en av de sötaste saker som någonsin existerat.


Vad jag åstakommit denna dag


Inte mitt bästa jobb. Men jag är inte så bra på att rita med ritplatta heller.


Episode 1

I know you love us. Puss

EN vecka

Om en vecka / sju dagar / 180 timmar / 10800 minuter/ 648000 sekunder, då sitter jag och Jessica på en bio. Då ska vi se ECLIPSE. Det är hemskt. Jag kan faktiskt knapp vänta.

U will see

Ni kommer att få se något magnifikt...

Vi gör konst


Vi sitter här på ABF och gör konst. Eller rättare sagt. Vi använder ritplatta.


Golvet är inte till för att sova på

Jessicas bild

Jag sov på golvet i natt. Jag kände att jag var tvungen att prova. Egentligen skulle Jessica också göra det. Men tydligen så hade hon fegat ur efter jag somnat... Men jag vaknade klockan fem i morse och la mig i sängen. Så då vet ni. Om ni inte vill prova själv kan jag berätta att det inte är någon bra idé att sova på ett golv. Det är hårt.


Nog om golv. Idag blir det teknikskola. 75:- till mig! Eftersom jag är så duktig kommer jag tjäna ihop 300:- denna vecka eftersom jag ska dyka upp där varje dag. Men ni får nog lite dålig uppdatering. Vet ju inte om man har tillåtelse att göra annat på deras datorer...

Just sit there and listen.

Det här är så grymt sant! Det ska alltid vara så mycket tjat hit och dit om hur ful man själv är. Till er som inte trivs med ert utseende. "Ni föddes så, lev med det. Alla andra överlever så varför ska inte du göra det?" Jag tror det är mest en liten tjejgrej att klanka ner på sig själv. Jag är inte heller perfekt. Jag tycker inte alltid att jag är vacker. Men det är som bara att leva med det. Alla överlever. Gör något bra av det. Jag är personligen bara så less på att så många ska ledsna över sitt utseende! För jag vet att de flesta som klagar hit och dit om hur fula de är, egentligen är vackra. Jag tror bara man inte ser det själv. Men det finns alltid någon som kommer vara avundsjuk på hur just du ser ut. Så tänk efter nästa gång du säger att du är ful.

För tycker du verkligen att du är så ful som du vill få det att verka? Skulle inte tro det!

Ken Ring - Nu måste vi dra

 


Counter Strike


Yes, ni ser rätt. Jag har börjat spela CS. Men jag lovar er att jag är urkass. Ärligt så fattar jag inte ett skit... Jag vet hur man går, skjuter och köper nytt vapen. Men det tog ett tag innan jag fattade hur! Men okej, alla mina läsare. (kan man kalla er alla? det låter som om jag har mycket läsare då...) Erkänn att det är liite coolt att jag spelar cs?

Wallpaper

Ny bakrund på min dator. Lite kul är det ju att göra sin egen!

It's always...

True True True

Alla som...

... Har badat i en vattenpöl idag kan skriva en kommentar.
Jag och Jonna bestämde oss för att gå ut i regnet. Och sen helt plötsligt så hoppade vi i vattenpölarna, rullade ner för kullen och skvätte vatten på varann så det inte fanns en torr fläck på hela kroppen. Men ärligt. Det är nog en av de mest awesome stunderna i hela mitt liv. Och definitivt det roligaste badet! Den hela badstunden slutade med att vi satt i vattenpölarna och plaskade med händerna. Jag lovar, jag skrattade tills jag grät! Nöjda och glada tog vi oss in. Men jag tror inte Pappa och Maria var lika stolta över vårt bad som vi är...

Jag vet att mina föräldrar är riktigt über stolta över mig. Dom älskar när jag är så gulligt sär!

Summer Nights

Motiv: Jessica och Julia SFalkan

S O M M A R L O V. Det är det enda som surrar runt i mitt huvud just nu! Igår efter vår skolavslutning for jag till Falkträsket med Jonna, Fanny, Jessica och Julia S. Sen kom Julia H, Moa och Yo. Vi hade kul ett tag. Men sen blev det bara drygt. Men jag ska då inte vara så negativ. Det var ju MYCKET roligare än att vara hemma! Men som synd var så fick jag veta att Malin och Feffe hade ramlat i Falkanbacken påvägen hem. Jag trodde först att det inte var så allvarligt. Men sen frågade jag Malin hur det hade gått. Och då visade det sig att hon skulle in på akuten och sy. Då hann jag bli lite orolig. Men vad jag vet så gick det väl hyfsat bar ändå. 


För att byta samtalsämne. Jag ska på Ica snart. Där ska jag handa....... GODIS. Asså seröst så ska jag i helgen belöna mig själv med att äta en årsförbrukning av just godis. Så då vet ni. Om jag inte bloggar i helgen är det för att jag ska käka godis...


Vi är så söta

Jag och Jessica redo för SOMMARLOV!

I Love Spotify

Om alla mina besökare skickar sin favoritlåt som en kommentar så kan jag ju få ihop en ny spotifylista. Så snälla berätta för mig. Vilken är din favoritlåt? Här ser ni i alla fall några av mina!

I'm so happy, I'm so glad...

Nu är jag hemma. Vi slutade 11.30. Riktigt skönt! Det enda riktigt jobb jag gjort idag var att baka en tårta. Sen har vi lekt och ätit tårta. Nu väntar bara kvällens planer. Först fara på skolavslutning, vara fin, säga hejdå till klassen. Och sen så ska vi mest troligt fara och bada i falkträsket. Jag vet inte vilka som ville med. Men några stycken. Så min kväll kommer mest troligt bli helt awesome. Men nu säger jag hej till sommaren, och hejdå till långtråkiga skoldagar, för ett tag i alla fall!

Possitivt med denna dag:

Skolan slutar - Det är ju som årets höjdpunkt!
Tååååårta
Ikväll ska jag nog vara med mina kompisar - Mycket kul!
Sen kan jag lata mig i 10 veckor.

Negativt - Alltid negativt....

Jag är minst lika vit som min klänning.
Jag har inte några speciella planer för sommarlovet - Med andra ord, jag kommer vara rastlööös.

Precious

Nu ska Jennifer - Med andra ord jag. Sätta mig och se film. kolla också in pannluggen som jag skaffade mig igår!

Om ni gillar vad jag tycker

Ny kategori med mina åsikter. Låter rätt så bra enligt mig. Så nu till de som tycker att jag har bra åsikter så kommer era favorit inlägg ha en egen kategori!

True Blood - Nej tack!

Jag tror jag är rätt så ensam om min åsikt om serien "True blood". Nu snackar vi förstås också om dom i min egen ålder. Men om jag ska erkänna så tycker jag att den serien inte alls är något speciellt. Ärligt så tycker jag att den serien "suger". Jag har sett ca: 5 avsnitt av första säsongen. Men sen gav jag upp... Är det verkligen bara jag som inte alls tycker om True Blood? Näe, jag har väl helt enkelt bara inte fastnat för True Blood...

Ninjas

Hiyaaaa, i'm a ninja...

Last day at school

Nu känns det så nära till sommarlov. Idag var den sista "seriösa" (Skulle inte kalla den seriös men) dagen i skolan. Imorgon är det brännboll som gäller och på torsdag är det en så kallad klassdag. Så det är bara att kämpa lite till. Sen kommer årets höjdpunkt. SOMMARLOVET!!! Även om jag faktiskt på ett sätt går en vecka till. Men det är ju teknikskolan, som jag tidigare pratat om. Men den räknas ju inte som skola. Det är ju frivilligt.

Om man tänker efter lite så är det INGA mer lektioner för min del för än den 30 augusti. Eftersom första veckan i skolan är likamed fjällvandring. För oss som inte är lata...

Ikväll blir det mest troligt att klippa sig. Det behövs nog rätt så mycket. Men jag ska bara ta topparna. Vill ju spara lite på längden.


Lockigt

Hairstyle today. Lockigt men fint. Det var rätt så ojämt så jag satte upp håret i en svans. Ovanligt?

I'm odd. And i'm happy for that!

This is Eggbert.
Jag har aldrig påstått att jag är som alla andra. Men jag gillar att vara jag!

Sommarlistan

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Överallt utom hemma. 

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
- Inte hemma i alla fall. Ute i solen med vännerna är väl det roligaste. Sen så tycker jag det är roligt att fara på resor. 

3. Vad lägger du hellst på grillen?
- Kött och grönsaker.

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Absolut INGENTING. Det känns rätt så skönt. 

5. Dina bästa sommarfärger?
- Turkos och orange

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
Dra till stranden eller sitta inne hela sommaren. 

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Jag är ett barn... Men bästa sommaren hittills var 2005. Då var jag på kollo för första gången i mitt liv. Absolut bästa saken man kan göra på sommaren! Sen for vi till Stockholm och jag var i Finland på tivolin och vattenland. 

8. Havet, sjön eller poolen?
- Sjön, mycket varmare än i havet och mer äkta än poolen!

9. Vad väljer du i glassbaren?
-
Hmm, lite olika. Mycket glass ska det vara. 

10. Vart går din drömsemester?
- Jag vill se allt. Jorden runt.

Tajkvando

Nu är jag officiellt en avancerad taekwondo utövare. Gårdagen löste sommarens problem också. För nu har vi två veckors sommaruppehåll. Sen börjar vi med fys på taekwondon. Så då slipper jag vara rastlös hela sommaren! Endel skulle nog säga neeeej, om de var tvungna att träna även på sommaren. Men eftersom jag misstänker att jag är lätt träningsberoende så hoppar jag mer av glädje! Men ja, snart drar första kamplaget träningen igång. Sen så tror jag att min framgång kommer bli STOR.

Igår var jag också med Alva och Moa. Vi hade det awesome. Mer än så behöver jag inte säga! Nu ska jag spela Sims, om ni ville veta det...

Tack

Först och främst vill jag säga tack till alla er som berömt min novell! Jag tror faktiskt att det är först nu som jag inser att jag vunnit. Jag sitter här i köket och liknar lite en sol skulle jag vilja påstå! Men, ja. Jag är också riktigt nöjd över mig själv. Jag var ju faktiskt tvungen att kämpa för vinsten denna gång... Och det tog ett tag också! Men det var också en riktigt rolig tävling. Lite annorlunda... Men det passar ju perfekt (hehe)

Det var mitt lilla tack till er! Idag ska Fennfer till tandläkaren... jag gissar på att jag har ett antal hål i mina tänder.
Inte bra!!! Men annars så ska jag också på stan. Då vet ni lite om min dag. Om det var så intressant vet jag inte men.
Cya

Novell

Nu kan alla ni som är intresserade av att läsa min novell göra det online på norrans hemsida.

Klicka HÄR för att läsa

Lycklig

Just nu tror jag att det är svårt att komma upp i den lyckobubbla som jag just nu lever i. Jag tror att jag idag har haft en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Som jag kanske har berättat för er så är jag med i en tävling på norran.se som går ut på att skicka en novell på 100 sms. jag fick ett samtal av norran igår då dom berättade att jag gått vidare i den tävlingen och att dom ville ha mina uppgifter. Nöjd över det så gav jag mitt namn och sen berättade jag vilken skola jag går på. Utan att tänka på det mer så fick jag veta att vinnaren skulle utses idag på förmiddagen. (Jag antar att ni ser vad som har hänt) Men i alla fall. Jag fick ha med mig mobilen till lektionerna ifall de skulle ringa. Men förmiddagen gick så vid lunch smsade jag mamma och berättade att det nog fanns en helt annan vinnare. Men att jag ändå var nöjd eftersom jag i alla fall "gått vidare" i denna tävling. Men sen mitt under bildlektionen knackar någon på dörren. Eftersom jag inte är så intresserad av vem som kommer in i klassrummet så fortsatte jag bara med att lyssa på min lärare som hade en liten genomgång. Sen säger de bara: Hej, vi kommer från norran. Då kommer en tjej in och börjar fotografera klassen. Jag antog direkt att det var så att de skulle interljuva någon om skolan. Men sen säger de bara: Ja, vi är här eftersom Jennifer som går här har vunnit en tävling. Tror ni jag dör eller dör? De kom in med blommor och med diplom. Sen sa de också att jag vunnit en iPhone (!!!) Men att jag tyvärr inte kunde få den idag eftersom den var slut på affären. Så då berättade de att jag ska få den "nya" iPhone... Då dog jag bokstavligen inombords. DEN NYA IPHONE. HALLÅ??!?! JAG ÄR EN ELEKTRONIKNÖRD!!! vad jag kan berätta för er är att alla de som har norran kan läsa min novell i tidningen imorgon. (Torsdag) Men gör det hels inte. Liiiite pinsamt? JA!

En dagens...

Det var ett tag sen jag la ut en outfit på bloggen.

Grått linne - JC, Turkost randigt linne NYTT - H&M, Kavaj - H&M, sturmpbyxor - ???

En gradering

Min framtid som bloggare har aldrig existerat. Men jag antar att några av er läsare där ute ändå vill att jag ska uppdatera. Vilket är kul. Ikväll så är det denna termins sista träning innan gradering. Varje gång jag tänker på just det vill mitt hjärta hoppa över ett slag. Med andra ord, jag är riktigt nervös. Men hallå? Jag ska ju trots allt ta rött?!

Nu tänkte jag förklara lite för er som faktiskt inte fattar någonting då jag nämner att jag ska gradera inom taekwondo. Det lär ju vara rätt så tråkigt att läsa en blogg om något man inte ens fattar? Eller har jag fel? Trodde inte det heller... Men i alla fall. En taekwondo gradering går ut på att visa att man kan det som behövs för att få en ny färg på sitt bälte. Som då visar att man har mer erfarenhet. Men en vanlig gradering (för att ta grönt bälte och uppåt) ser ungfär ut såhär.

Man börjar med en kort uppvärming på egen hand och sen en utstrechning av kroppen. Efter det brukar det första momentet vara styrken. Som i mitt fall denna gång är 50 armhävningar och ett okänt antal ljushopp. Efter det brukar vi gå direkt över på mönster (Poomsae för er som är intresserade) Som då är ett rörelsemönster mot en inbillad motståndare. Ett lite roligare sätt att visa upp lite teknik enligt mig. Efter det så kallade mönstret så brukar det vara lite olika om vad som ska hända härnäst. Men det brukar vara några kampmoment. (Dom brukar också ibland vara före mönsteret) Som "leksparring" då man sparras lätt mot kroppen. Eller steg/step sparring som är sparring men utan sparkar för man tar step som ska symbolisera sparkar istället. Men det finns ett antal saker som en gradering innehåller. Man ska visa sina nya hand och bentekniker. Men ska kunna fritagnings tekniker / Grepp tekniker. Man ska kunna Enstegskamp. (Han-bon kyorugi inom taekwondons värld) Som då är steg, sparkar, slag och blockeringar som visar hur man skulle kunna ta sig ut en situation om någon skulle slå mot mig. Men det är nog egentligen mest för de traditionella taekwondons skull. För att bevara lite av de gamla taekwondo. Sen under denna omgång av en gradering brukar det vara teori / terminologi. Teori är precis som vilken annan teori som helst. Vad man har för teorier om olika saker inom taekwondo. Sen är det då terminologi som är ord på saker och ting. Man ska kunna förklara olika ställningar, handtekniker och bentekniker. Det finns mycket att förklara! Efter allt detta är den en liten paus (Som på Soo Shim brukar vara en ganska lååååång paus) där mat under den pausen får lite tid att träna på sina hand eller ben krossar. Sist på en gradering samlas då alla och var och en får man krossa plankor med sina förbestämda tekniker. Efter alla gjort det ställer man upp. Då får man veta vilka som har lyckats med graderingen och vilka som misslyckats. Sen tar man lite gruppkort.

Det är hur jag skulle förklara vad en gradering är.

Kelly Clarkson - Breakaway

.

Det är någonting med den här låten som jag gillar!

Umeå

Foto: Jag • Kamera: Olympus MJU1000 • Motiv: Min mobil i gräset


Borta hela dagen i Umeå med dom som var duktiga och jobbade på Night Flight. Resan kommer bli awesome och ni kommer få veta mer imorgon för vi kommer hem sent ikväll. Puss på er

I miss myself sometimes

Foto: Jag • Kamera: Samsung A503 • Motiv: Jag

Ni ser ju själva vilken datum det var. Ibland saknar jag mig själv. Den Jennifer som inte alls brydde sig om vilka kläder hon tog på sig på morgonen eller vilken frisyr som skulle passa bäst till rätt stil. Jag saknar att bara vara jag. Men det finns så mycket som gör att jag samtidigt inte vill...

Svar på tal


Svar: Jag har inte tillräckligt högt bälte för att få fara. Minimum är rött bälte eller 4 GUP/MONO som det faktiskt heter. Lite synd är det ju att jag inte tar rött fören om en vecka. Men det är bara att leva med.


Nothing can stop me from succeeding

Har suttit några gånger den senaste veckan och funderat på hur långt man kan gå. Nu snackar jag förstås om en av de bästa sakerna i mitt liv. Jo, taekwondon. Jag har bestämt mig för att bli bäst. Jag tränar 6 timmar i veckan plus all den extra träning som jag utövar hemma. Enligt mig är det lite. Den anledningen att jag funderat på det så mycket är för att just nu. Vid detta tillfälle som jag skriver det här är tre av mina bästa vänner påväg till Italien för att tävla i just taekwondo. Och om jag nu skulle påstå att jag inte alls är avis så skulle jag ljuga. Och inte lite heller. Även om jag är avensjuk på dom så är jag ändå glad för deras skull!

Men nu ska jag komma till saken. Jag tror faktiskt på att om man bara vill tillräckligt mycket och är redo att offra allt så kan man gå hur långt som helst. Om man bara är redo att släppa taget och ägna all sin energi till just det man vill bli bra på så kommer man lyckas! Men mitt mål är inte att ta mig till Österrike. Jag har större mål än så. Jag har alltid stora mål. Men jag vet att en dag kommer jag stå som US Open vinnare. Men det är bara för att jag bestämt mig. Jag ger inte upp fören jag kommit mig så långt! Jag tränar inte så ofta för att hålla en fin form eller för att bli stark. Jag jobbar på att bli bäst. Och just det här tror jag världen behöver mer av. Sluta hoppas och se till att det faktiskt blir som du tänkt dig. Enligt mig är det bra sagt. För det ger ingenting att bara ligga i din säng att hoppas att morgondagen kommer bli perfekt. Se till att den blir det istället! Jag är nästan less på allt hopp om att bli bättre. Jag ser till att jag utvecklas. För jag vill inte stå där om något år och ångra att jag inte gav allt. Det känns som om det skulle vara bortslösad tid.

Mitt inlägg tar slut här. För nu ska jag bege mig till min träning. En vecka och två dagar kvar till gradering. Jag måste ge allt. Jag SKA ge allt.

Grattis Elina 12 år

Det är meningen att jag ska skriva någonting långt och fint nu. Men jag tror inte jag kommer att lyckas. Allting som jag hittills skrivit har bara sett helt meningslöst ut. Men jag har aldrig påstått att jag är en poet. Jag har inga bra skrivtalanger. Jag tror inte detta kommer bli ett inlägg som folk kommer ihåg. Men det ska då vara lika meningsfullt. Men jag tycker bara ordet grattis låter fånigt. Men ändå Grattis på födelsedagen Elina. Hoppas du får en fantastiskt bra dag. Hoppas du får mängder med roliga presenter och magen full med fika.

Jag älskar dig. Du är min lilla lillasyster. Men jag tror det är först nu som jag inser att du faktiskt bara är två år yngre än mig? Och jag är inte heller ens nästan stor. Tolv och fjorton är ändå ganska jämnt? Men du ska veta att jag älskar dig vad som än händer. Mer än så har jag nog inte att säga. Som sagt jag har inga poetiska talanger. Sen är jag inte så bra på svenska heller för den delen.

Ikväll, imorgon och föralltid ♥

Tänkte berätta lite om jag jag har planerat för de närmaste dagarna.

.

Nu ska jag som ni ser på söder. See ya!

Nytt

Ny design. Allting är nytt. Förutom det som är gammalt! Men nu vill jag veta vad ni tycker. Snyggt eller fult?

(Klicka för att se större bild)

Klicka F5 om inget nytt syns!

Ny design

En ny design kommer upp imorgon. Så nu är det bara att vänta! Har suttit i tre dagar och fixat nu. Men förståss då jag tror att allting är bra så ska sakerna hamna fel... Så typsikt! Men jag ska jobba på det imorgon. Just nu sitter jag på Söder för er som faktiskt är intresserade. Även om jag inte tror att det är speciellt många.

Första juni 2010

Äntligen är det juni. Då kan ingen säga att det faktiskt inte är sommar än. För i juni då är det sommar. Punkt! Men det är också ALVA och SANNAS födelsedag idag! Vad kan man säga mer än " Ha världens bästa födelsedag " Ärligt så vet jag inte. Men om ni har tid kan ni ju ta er en sväng förbi deras bloggar och skicka en liten grattis kommentar!