Fem tjejer på stan...

... Det slutade med en del sprättade pengar. Men hem kom då detta:
1. Bäddset med prinsessor | 2. Kudde | 3. Ankelsockar | 4. Svart tröja - H&M | 5. Blommig kjol - Åhléns.

Tack Maria för sakerna!

Jag och mina söta vänner


Melissa Horn - Vår sista dans

JENNIFER ♥ MELISSA HORN

Syskon

Måste bara få klargöra en sak för alla. Jag har sex syskon, men jag träffar bara fem av dem vardagligen. Helsyskon, halvsyskon, extra syskon. What ever lixom. Även om en del tror att jag inte älskar mina "extra syskon" lika mycket som jag älskar mina biologiska syskon så gör jag det. Jag säger inte att jag har halv syskon, hel syskon eller "låtsas syskon". För enligt mig är de minst lika mycket mina syskon som dom som faktiskt har samma föräldrar som mig. De är mina syskon. Inget annat. Så då vet ni det. Jag skulle tycka att det var som om någon tog mina syskon ifrån mig om några av mina föräldrar skulle göra slut och flytta ifrån varann. Nog för att jag tvivlar på att det faktiskt kommer att hända. För jag har också fyra föräldrar. De ni!

Och ni som inte riktigt förstår hur detta kan gå ihop att de syskon som inte är mina biologiska bor med mig alltid. Så finns den en förklaring. Jag brukar säga som så, våra föräldrar har bytt parterns. Hah om ni fortfarande inte förstår så får ni helt enkelt från efter en bättre förklaring.

Boviken

Oredigerad sommarbild i Boviken. Jennifer ♥ ALLA sina sykon

Städarslav

Egentligen är det äckligt hur mycket skräp människor slänger på bara några dygn. Gjorde ett klubbjobb igår som gick ut på att städa Rovön efter alla camping gäster. Jag började klockan 09.00 igår morse och vi var inte ens klara vid passets slut. Men eftersom vi bara skulle jobba i åtta timmar så for vi hem klockan fem vid passets slut. Men vad som kändes jätte jobbigt var att en timme efter vi slutat så började min träning. Men det gick faktiskt förvånat bra! Sen fick jag mina Soo shim shorts. Jag kan avslöja att jag är ytterst NÖJD. Jag känner mig lagomt snygg i alla fall.

Frukost - Jordegubbisar


Min frukost. Upptäckte att det stod en liter jordgubbar i kylen som höll på att bli gamla. Så jag blev tvungen att slänga ungefär hälften. Men jag fick mig då en skål med mina små älsklingar.
Bästa frukosten, ellerhur?

KUL KUL KUL - Då vet ni

[ ] Du har en flickvän/pojkvän.
[x] Du har ett eget rum. 
[x] Du har en mobil.

[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.

[ ] Det finns en pool i din gård. 
[x] Du klär dig som du vill. 
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.

[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum. - Just nu, tre
[/] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är. 
[ ] Du har varit på konserter. 
[ ] Du samlar på något normalt. 
[ ] Du längtar till skolan.
[x]Du önskar inte att du var någon annan.
[x] Du spelar någon sport.

[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil. 
[ ]Du brukar inte bråka med dina föräldrar. 
[x] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[x] Du har aldrig fått IG.
[ ] Du vet vad som händer i världen. 
[x] Du bryr dig om folk
[x] Du är nöjd med ditt liv.

[x] Du kan mer än ett språk. 
[x] Du har ett husdjur. - dammråttor
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ ] Du har ett smeknamn
[ ] Du har inga "fiender". 
[x] Du är en GANSKA snäll person.

poäng: 21,5

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig. 
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.

20-35 - Du mår toppen, du är lycklig


Melissa Horn - Live at Trästocks 2010


Melissa Horn | På trästocks | 2010

It's beautiful!


Mysteriet med den försvunna mobilen

Lyckades med något otroligt igår. Jag och Jonna for och skulle bada i Falkträsket. Men när vi är på väg uppför backen så är det några killar på moppar som blåser om oss medan dom rökte och höll på. Så vi stannade och pratade en stund. Men sen bestämde vi oss för att göra det enkelt och bara ta ett dopp i älven. Vi cyklar lugnt och fint ner till Parkbron och bestämmer oss för att fara till Kyrkholmen och bada. Enkelt, varmt och snabbt. Men på vägen mellan Falkträsket och Parbron kommer en av killarna på mopparna tillbaka och förföljer oss... Det var helt sjukt. Men tillslut frågade han hur gamla vi var och då han fick veta det så stack han med en smäll. (Hah, ägd kille!) Sen cyklar vi lugnt vidare till Kyrkholmen. Men när vi har doppat oss någon gång på Kyrkholmen bestämmer vi oss för att fara till Båthamnen och bada också. (Okej, det låter ytterst ointressant. Men poängen kommer snart) Men när vi ska lämna Kyrkholmen hittar jag inte min kära mobil telefon. Så jag antar det värsta att någon har snott den. Men det konstiga var att om någon skulle ha snott den skulle dom mest troligt göra sig av med sim kortet. Men mobilen var fortfarande på när Jonna försökte ringa.

SÅ, vi for tillbaka till Falket och tar samma väg mot älven som vi cyklat tidigare. Och sen där. På trottoaren just innan Soo Shim står en kille med två mobiler och jag inser att en utav dom är en likadan modell som min egen. Och så tur hade jag. För det var min mobil. Och jag känner mig evigt tacksam till killen som hittade den. För han stod och försökte få reda på vems mobilen var. Näe, det var bra att det var just han som hittade den och ingen som bara skulle behålla den själv!

Omröstningen Läste du inlägget ovan? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen läsarundersökning!


Piercingar

Jag är nog en av få ungdomar som inte tycker piercingar är snyggt. Jag säger absolut inte att de som har piercingar är fula. Men jag skulle inte själv vilja göra en piercing. Öronen är okej men det skulle inte falla mig in att ta hål någon annan stans. Förr tyckte jag att navelpiercingar var snyggt. Men jag har helt ändrat min åsikt om den saken! För just nu tycker jag att det är sjukt fult. På riktigt. Det enda stället jag skulle kunna ens tänka mig att pierca skulle vara tungan. För det är som så diskret. Men det är inte något jag tänker göra.

Jag har också samma syn på tatueringar. Jag tycker inte det heller är fint. Det skulle kanske vara coolt med ett litet hjärta bakom örat. Eller några snygga tecken längs ner på smalbenet. Inget annat. På en kille skulle det vara okej med något ganska diskret och svart-vitt.

True


Falkandopp

(Klicka för större bilder)

Tre bilder från vårat aftondopp i Falkträsket. Två på min broder och en på hans kompis. Det vart väl inga super bilder men jag gjorde vad jag kunde för att förbättra dom.

Gilmore Girls

Jessica ska sova borta. Vilket ger mig en chans att ha en av mina tv-serie kvällar. Jag älskar att sitta uppe alldeles för länge för att se på en bra tv-serie. Så om jag inte kommer på något annat så får det nog bli en "Gilmore Girls kväll" med kanske en påse chips och lite annat gott. Så då vet ni mina planer. Snart drar jag iväg till falkan med familjen. Om ni har tur så börjar min allra käraste dator funka igen och då kan ni få lite bilder. (Om jag tar några snygga vill säga)

Misguided Ghosts - Paramore


Once upon a time

Ett litet "sommarcollage" från i veckan. Första bilden är från Bergskär. Där vi alla gör en "Johanna pose". Riktigt fiiina. Bilden till vänster är på Elina och bilden nere till höger är på Jessica. Jag måste bara få lägga in att jag älskar sommar, sol och värme! Nu ska jag inte skriva nå mer så att jag förstör mitt första vettiga inlägg på vad som känns som en hel evighet! ÄLSKA SOMMAR ♥

"....Smiled at the rising sun.."

Sitter i husvagnen. I Boviken. I Skellefteå. I Sverige. I Europa. På jorden. I Vintergatan.

Min uppdatering på min blogg går inte bra som ni kan se. Men jag har en liten ursäkt. Jag är faktiskt i husvagnen... Sen har jag ingenting att skriva om. Eller jo, idag provade jag åka vattenskidor! Det var mer än awesome. Men jag klarade inte riktigt av det. Hah, vilken syn det måste ha varit att se mig plumsa omkring i vattnet. Men mest troligt var det bara Jessica, Fanny och Jesper som fick det nöjet.

Lite info om mina senaste dagar kan ni få. Först. Jag har blivit brun. Nästan lika brun som Jonna och Alva som ändå har fuskat i Italien. Jag är mycket nöjd! Sen i måndags firade vi Johanna. Det var också totaly awesome! Sen har jag degat i Boviken, tränat, ätit glass och andra "vanliga" saker som händer i mitt liv. Men eftersom jag nu ska bege mig till de "underbara" camping duscharna så måste jag sluta. (Se ironin, jag saknar duschen hemma... haha)

Husvagnen med bara tre däck

Ni ska få veta något helt sjukt som hände igår. Vi packade ihop vår husvagn för att vi skulle köra ut den till boviken, som ligger ca: en mil utanför stan. Sen hinner vi bara till bron innan vi upptäcker att något är fel, sjukt fel! Så mamma hoppar ur bilen i panik mitt på E4:an. Och gissa vad som hade hänt? En däck på husvagnen har nästan fallit av?! Alla bultar utom en har rallat upp och försvunnit. Frågan är ju vad som är fel? För det andra däcket, på samma sida då. Höll också skruvarna på att ramla av. Och ca: 10 minuter innan vi for hade vi bytt däck med en sån här maskin som drar åt dom ordentligt. Så vi stod still på Victoriabron medans mamma var
tvungen att springa hem och hämta lite verktyg och vår andra bil.

Som tur var så har vi fyra däck på vår husvagn - Två på varje sida. Men hjälpen kom av en riktigt schysst kille som hjälpte oss att få av däcket på husvagnen. Sen hade han någon vän som han kunde ringa så vi skulle kunna köpa nya bultar. Så när min mamma kom tillbaka så for Matte iväg och köpte nya bultar och kollade om däcket var trasigt. Självklart ska vi inte ha tur. Färgen är sne, men det var ingenting som vi bytte igår utan vi skulle tydligen kunna klara oss till Boviken om vi drog åt de nya bultarna allt vad vi kunde. Men då lyckades vi
också dra av en bult. Som nu sitter fast i däcket, men utan "huvud". Vilken turdag?

Episode 7 | Hoppmattan

SÅ Gärda Lisa Style

It hurts, it hurts so f*cking bad

En vän.

Är någon som jag skulle kunna öppna hela mitt hjärta för och sen säkert veta att det ALDRIG kommer att komma ut till annat folk. Hur mycket vi än ska bråka ska det alltid stanna. Det är ett krav. Men det är så svårt att lita på folk. Jag vet att en del av mina innersta hemligheter inte alls har stannat. Jag vet att mina närmaste vänner alltid kommer att snacka skit om någonting bakom min rygg. Det sårar mig SÅ mycket mer att så höra av någon att en annan person sagt saker. En del saker som är sanna och en del saker som är falska. Men för mig spelar det ingen roll om det är sant eller inte. För det är att en VÄN har sagt något som sårar. Så då vet ni. Jag litar på er, så det skulle vara så korkat att sabba det. Jag litar på att om det är något ni stör er på så berättar ni det för mig. Även om jag skulle bli riktigt ledsen. För jag lovar att jag blir mer sårad av att höra det av någon annan sen, för allt kommer fram förr eller senare. Det är bara ett faktum som existerar.

Episode 6 | Byske

Gärda i bilen till Byske

Kul


Faktiskt så gör man inte det. Om man kollar på filmen så ser man att det är ett par svarta shorts. Hur ofta har man ett par uppvikta trosor som går halvvägs ner på låren? Haha, men lite kul var det ju att du trodde det ;)

Skellefteå + 7 till 11 Juni = ?

Svaret är 2010's stadsfest. Jag gillar det här. När stadsfesten drar igång, då vet man att det är sommar på riktigt! Då det är också tid för onyttig mat och karuseller. Me like ♥ Jag har i alla fall varit på Stadsfesten idag med min kära vän Moa. Vi åkte EN karusell, för det var bara samma gamla karuseller som alltid. Men sen har vi gjort mycket annat.
.

1. Isadora nagellack nr 11 Colibri - Kicks 30:- (59:-)

2. Vita fake wayfarers - Ur&Penn 50:- (129:-)

3. Vit klocka - Claes Ohlssons 99:-

I need some candy and great movie

Jag vill ha en påse med godis, en bra film och något sällskap. Ska det vara så svårt att fixa? Funderar på att dra en sväng till handlarn, vara lite onyttig och sätta mig i något hörn och se oräkneliga avsnitt av "Gilmore girls". Jag är en tv-series nörd. Det är jag väl medveten om. När en serie tar slut är det bara att söka upp en ny.

Kom nu också på att det borde ha kommit ett nytt "Pretty little liars" idag så då har jag bara mer att se.

Beach

· Shorts - Avklippta byxor
· Tröja - BikBok
· Bikini - Cubus
· Solglasögon (btw dom snyggaste i världen) - Av Alva, Jonna och Moa

Det visste du inte va?

1. Jag älskar mjölk. Bokstavligen! Jag dricker ca: en liter mjölk varje dag.

2. Jag har aldrig kollat på programmen "Ullared", "Svenska hollywood fruar" eller "En annan del av köping". Jag ser bara inte varför jag ska sitta och titta på jätte dåliga svenska såpor. Även om jag inte ens gett dom en chans...

3. Jag har varit på kollo två gånger. Sommaren 2005 och 2006. Och de är dom bästa somrarna i mitt liv. Jag kan alltså på riktigt inte förstå varför Skellefteå kommun har gett upp den sommargården i Burvik. Om jag kunde skulle jag se till att den startades upp igen. För jag vill verkligen att så många som möjligt ska få ha lika kul som jag haft!

4. Jag gråter då jag blir arg. Det har jag alltid gjort. Om jag blir riktigt arg på någon börjar jag gråta. Vilket inte betyder att jag som ger upp. Utan det är bara en dålig vana. Speciellt på taekwondo mattan då det blir ytterst svårt att andas om man gråter.

5. Jag har aldrig smakat en alkoholhaltig dryck och jag har aldrig provat använda tobak. Jag ser bara inte att det är nödvändigt på något sett överhuvudtaget! Jag tycker bara att det är äckligt och onödigt. Det finns som ingenting positivt med att använda tobak. Och sen finns det ålders gräns på alkohol av en anledning...

Episode 5 | Båttur


Stugan, here I come

Hej bloggen... Kan man verkligen börja så? Näe, inte enligt mig. Idag bär det ut till vår helt underbara stuga. Där ska vi "sussaöver" till imorgon och sen kommer vi hem till stan igen. Bort från dator och tv. Ut till vatten och lek. Jag är peppad. Jag är så grymt less på att vara hemma. Så ikväll bär Jag, Jessica och Malin säkert ut på fart-fyllda äventyr. Det skulle faktiskt inte kännas så fel om jag fick göra av med lite "sär energi" (Det är sådan energi som får mig att göra sånt HÄR) Men det är bara att vänta och se. Som ni ser på bildcollaget som Jessica har skapat till vår Ljusvattnetblogg. (En blogg för vår stuga) Så har vi det ofta rätt så awesome i stugan.

Men nu kommer ju det hemska. Ingen bloggning kommer att ske förrän imorgon kväll. Okej, ingen få göra någon dumt nu för att ni saknar mig så mycket ;) ... Okej? Är vi överens?            ...Bra!

Det är soligt, varmt och snart väntar det glass

Kan det blir bättre? Det är soligt ute, det är vart ute och snart bär vi av till Bergsbyn och värker i oss mega glassar. Det enda som fattas är ett dopp i det blå för att jag inte ska koka över i värmen. Men hittar jag lite vänner att vara med så löser jag nog det problemet också.

Matte nörd

Då vet ni vad jag gjort denna kväll. Men jag spelade det bara EN gång. Det tog bara lite tid. 54745 blev mitt apberget poäng. Så om ingen slår det nu tills klockan 00.00 vinner jag en supporter.