Fredagskvällen

Igår spenderades dagen, aftonen, kvällen och natten. Med vänner. Jag, Alva och Moa planerade att fira Jonnas födelsedag! Under dagen for vi och handlade till att göra en tårta som vi sen dekorerade snyggt. Senare runt klockan 18 dök Jonna upp utan en aning om vad vi hade planerat... (Hoppades vi iallafall) Hon fick lite presenter och sen spelade vi spel medans vi väntade på att Moa skulle komma tillbaka efter hennes innebandy träning. Sen åt vi tårta och såg filmen "The Haunting in connecticut" (Som jag sett förr) alla var som fastklistrade i början. Men sen tycke endel att det blev för läskigt. Men jag löste problemet och satt mig och spelade kort. Medans vi såg filmen i och för sig... Men tillslut så var filmen över och jag hade lyckats skrämma mina vänner några gånger.

Sen satte vi oss i köket och spelade Monopol - här och nu tills Jonna skulle hem. Efter det la jag Moa och Alva oss i mitt rum och spelade kort ett bra tag. Vi han också busa på i min säng som Alva och Moa övertog och lät mig inte ligga i den... Det hela slutade med att jag råka slänga huvudet i ett bord!
En liten bildbomb med fiiina bilder på "oss" och sen på den magnifika tårtan! (Klicka på dom små bilderna för att dom ska blir större)

Kommentarer

snygga bilder på oss dom finaste vi tog ;D

Men faan att jonna kom ihåg sina toffiee de sög! ;) heheh

2010-02-21 10:34:02
Moa =)

Meen Alva du pajjade ju bilden på mig för det skulle ju bli ett egopic :(! :P

2010-02-22 20:01:58
jonna

hoppas du har lite statistik så ingen kolla på bilderna;) :D kan bli lite pinsamt mina jävla dubbel hakor hahahahhahahha älskar er GIRLS

2010-02-23 16:17:44Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback