Idol - Oskyldigt dömd

Sitter nu och ser tv igen. Jag for från Söder för det sög. Det var bara drygt! Men nästa vecka så ska vi till Edda och kolla upp hur det ser ut så vi kan planera klart för tivolidiscot! Så nu vet ni att på nästa pan är det tivolidisco på EDDA!

Men nu ser jag Oskyldigt dömd med Mamma och Matte. Vi såg idol också. Fast jag kommer inte få se vilka som går vidare... För då ska jag sova :( Men jag kan ju alltid kolla upp sånt sen! Det är skickligthet vetni.
Nu ska jag koncentrera mig på tvn, det är rätt spännande!

Here comes the night!

Sitter på söder nu. Snart är det tivolimöte.

Dessutom piskade jag Fanny i biljard. Hon trodde inte att jag skulle vinna med hon blev OWNED med storabokstäver!

Dock fick jag lite hjälp. Men det är inte så intressant va?

Godmorgon påer!

Godmorgon, nu ska jag snart he mig iväg till skolan. Det blev lite försovning idag så jag måste snabba mig nu! Haha, men en outfit kanske ni skulle vilja ha?Lite dålig bild men...

Addidas kofta

Brunt linne - JC

Midje kjol - Gina Tricot


Kan ni gissa vad jag vann?

Ja, nu sitter jag faktiskt vid min HP MINI! Så vad jag vann var en MINI DATOR! nU KOMMER JAG VARA GLAD I VECKOR <3

Thá day

For till expert efter skolan

Så nu har jag fått tillbaka min eelskling. Haha, men jag har saknat han! För det är en kille och han heter Orvar Knutsson. Fint namn va? Jag tycker det är riktigt gulligt!

Träning ikväll och sen är det dags att får veta vad det är jag vunnit?! Haha... Jag är nu MEGA nyfiken, för paketet ligger och vänta på mig på OKQ8 men jag hinner inte hämta det innan träningen. För det är snart middag. Vi ska äta någon kotlett sak som är JÄTTEGOD och då menar jag JÄTTEGOD! Haha, min pappa är kung på den... :)

Jag får skriva mer sen. Har som inget att skriva om nu. Då måste jag ju lägga in lite bilder också. Jag har ju faktiskt varit ute och fotat lite "Höstbilder" Det är det ända possitiva med hösten enligt mig. Det blirmycket fina bilder. Jag kanske borde göra en lista med saker som är bra med hösten? Ja, vi får väl se hur det blir?

Senare ikväll hade jag nästan glömt att jag kanske ska se film med Emma, Malin, Dannoo, Fanny och Jesper. Men vi får se hur det blir med det också.

LOVE MY PHONE!

Min mobil är tillbaka ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Morsning Korsning!

Ja, godmorron påer! Haha, igår var det ju träning det var därför jag inte skrev något mer sen...

Nu ska jag till skolan. Eller snart i alla fall! Och efter det ska jag hämta ut min MOBIL!!!! Haha, det blev inte igår... Men jag saknar den <3 Haha.. Sen så efter träningen så ska jag hämta ut mitt paket!

Jag vill vet vad det är!

Ovärt inlägg jag vet. Men ha en bra dag!

På taekwondon

Då hade man träning igen... Haha, ja. jag är på Soo Shim nu. snart är det träning och då ska vi kicka ass! Nu är jag värsta pepp!

Var förbi hos mamma och såg att mitt paket kommer imorgon! Vad kan det vara? Jadu, jag och mamma stod vid datorn och bara vill hämta ut paketet direkt. Haha, hon är mer nyfiken än vad jag är! Men imorgon efter träningen får jag veta vad det är!

Hemma

Det blev så att den flyttade lektionen alltså fysiken fick en vikarie. Vår träslöjdslärare. Rätt weird att dom bara sätter in folk kors och tvärs även om man knappt lär sig mågot? Det var som när vår spanska lärare var sjuk. Då fick vi en vikare som inte kunde spanska? Då blir man som "Öh, kan vi inte få hål istället?" Men ja, jag kan inte göra någonting åt det. Men jag tycker det är dåligt!

Nog på klagande. Ikväll är det träning med Mellan kamp. Sista sån träningen innan tävling. Sen har jag bara två pass till på tisdag oc torsdag. Jag blir lite nervös eftersom jag ska få tävla i Junior även om jag är minior. fast det blir ju bra utveckling. Så vi får väl se hur det går?

Snart är det middag. Efter det ska jag och hämta ut min mobil på Expert. Jag hoppas dom inte stänger så tidigt idag. För då måste jag dit efter skolan imorgon? Och sen saknar jag ju min mobil också!

Det var typ allt om mitt tråkiga liv. Nu ska jag faktiskt bli duktigare på att sriva om saker som inte bara handlar om mig?!!!!

Fan,...

Sitter på skolan nu. Vi fick hål för det är typ inga lärare som kan. Men istället för att gå hem så fick hela klassen den senare lektionen istället för halva som det Ska vara. Det betyder med andra ord att jag måste stanna på skolan i 40 minuter längre än vad jag egentligen skulle. Fan! Jag hatar att behöva stanna påskolan. Dessutom har alla andra sjuor lektion och slutar sen när vi börjar.... Åh, jag blir så störd!?

Dubbelträning

Som sagt jag tränade taekwondo och sen efter det blev det fotboll. Men inte vilken fotbolls träning som helst... Utan en dubbel... Två timmar fotboll och sen innan dess så hade jag tränat ett sparring pass på Taekwondon. Men jag överlevde i alla fall, det är ett under...! Haha, men nu sitter jag i vardagsrummet vid "data tv:n" och ska snart se på något. Vad vet jag inte än. Men det lär väl visa sig sen?

Sorry att jag har varit lite dålig på att uppdatera... Men jag har som gjort mycket annat, och sen efter det så finns det inget som är intressant för er att höra... ? Haha! Men nu ska jag se något. Ge ett förslag på någonting som är roligt att se!?

På Soo Shim nu

Jag är på Soo Shim och ska snart träna. Det är typ ingen här? Jag och Moa... Haha, Snart är det i alla fall träning.

Sorry för mitt mycket vackra hat inlägg - . -' Men min blogg är förstörd!  Men nu ska jag vara social. Så jag får blogga sen när jag tränat!

Hata blogg.se.com

Det borde finnas en sida som heter så! Just nu så sitter min sidpanel längst ner i min design? Hur fan kom den dit? Jag har inte rört nått. Det var så när jag vaknade i morse...? Nu är jag sur.

FUCK OFF JAG HATAR ATT MIN BLOGG ÄR FÖRSTÖRD??!?!?!?!?!?

Åh, ... Jävla bugg?!

Yesterday

Vi for som sagt på coop efter middan. Jag och Malin handlade två Vienetta... Haha det var billigt och det är JÄTTE gott! Men efter coop for vi och såg film. Det blev "The hangover" eller baksmällan som den heter på svenska. Men vi såg aldrig hela? För vi pausade någon gång på mitten och sen så såg vi aldrig klart. Vi snackade väl för mycket. Haha, men sen när vi skulle hem glömde jag och Malin våra "Andra glassar" För vi hade bara öppnat en var? Så vi får väl fara förbi där sen och hämta dom...

Nu sitter jag i köket med datorn. Malin sitter och äter frukost mitt emot. Haha, inget speciellt nu heller! Som vanligt skulle man kunna säga... Idag är det ju träningar. Både fotboll och taekwondo. Fan för fotbollen egentligen! Sälja bröd igen... Yippi? Eller så suger det allt och alla! Och eftersom typ ingen i laget VILL sälja bröd så kan ju barnen säga det så vi slipper... Haha, det är så jävla jobbigt! Fast man får JÄTTE gott bröd på morgonen. Det när typ det ända possitiva? Ska sluta klaga nu... Vara lite social mot Malin och sen får vi väl se vad jag gör sen.

See you people later


Nästa blir nog Coop

Har nyss kommit upp för trappen efter middan. Just innan den var jag och Malin på handlarn med Feffe och hennes kompis Amanda. Vi hade rätt kul. haha... Men ja, dom kom till våran baksida för ett tag sen och sen va vi med dom.

Ska på coop sen. Jag nog handla glass... Haha, den kommer typ smälta om vi inte ska direkt efter det? Men ja vi får se hur det blir.Fanny och Malin 4 ever <3

Sleepover

Ja, det finns en anledning till varför jag inte skkrev mer igår.
Vi for ju till Emma och Fanny, men vi sov där också. Så jag har inte suttit vid datorn sen igår innan middan... Lite tråkigt kanske men... Haha, men igår så såg vi en jävligt läskigt film i alla fall! Stackars Danne och Jesper som vart tvungna att cykla hem sen... Haha, men det var som tur typ en timme efter filmen var slut. Aa, så vi hade i alla fall jätte kul igår. Sen nu i morse eller klockan 12 så skulle Fanny och Emma fara till Ljusvattet så vi vart tvungna att fara. Men jag tog lite bilder också så dom får ni se sen. Sen klippte jag faktiskt lugg på Emma och Malin. Det blev jätte gulligt på båda <3 Men som sagt ni får bilder sen.

Middag

Nu är det snart midda. Köttbullar blir det idag. Det är ju rätt gott ändå! Aa, men jag har kommit hem från hemmakväll och Coop i alla fall. Det blev två skräckisar, blir någon förvånad? Men Emma och Fanny har några roliga filmer hemma om vi skulle vilja se en komedi sen. Haha, men snart är det middag och sen bär det av till Sörböle igen.

Det kommer i alla fall att äga ikväll. Även om Fanny typ skulle komma sent så blir det ju kul!
Bye Bye bloggen ska göra en sallad nu!


Hemmakväll nästa ------>

Ja, snart slutar Malin Emma och Fanny.

eller snart och snart? Men då dom har slutat så ska vi på Hemmakväll och hyra en film. Vilken vet jag inte än? MEn vi får väl se vilken det blir? Aa, så ikväll är det i alla fall fredagsmys som planeras! Riktigt mysigt kommer det nog att bli! Sen får vi väl se vad den här kvällen också bjuder på?

Igår så blev det i alla fall så att vi såg filmen Click och åt fruktsallad. Mycket gott. Och nu behöver jag inte göra det i helgen! Haha...

Jag får skriva mer sen för nu har jag inget att skriva? Men vi hörs påer! <3


Det var torsdagen det...

Ja, jag är hemma från träningen. Det gick faktiskt rätt bra idag! Och det är ju kul. Vi körde i alla fall Timeing. Aa, sen har vi som inte gjort så mycket idag? På NO:n så smällde Åsa (Vår lärare) en ballong med väte, och det var ganska coot! Haha, Men ja? har inte så mycket att skriva om?

Sen kanske jag inte har berätta om att vi VANN igår!!! Haha, vi vann Pan biljetter till imorgon. Men eftersom det är filmkväll planerat så ska vi inte dit... Så jag ska sälja min, Julia eller Emma i 8:an skulle köpa den. Ja, vi får väl se.

Men imorgon har vi i alla fall planerat filmkväll hos Fanny och Emma. Fast Fanny skulle göra någonting med basketen så jag vet inte om hon kunde? Hon skulle i alla fall kanske komma sent. Men Annars är det ju vi andra där.  Jag tror det skulle vara Jag, Emma, Malin, Jessica, Dannoo, Jesper och Fanny. Men jag är inte så säker?

Nu är det nog om mitt rätt så tråkiga liv för jag ska snart se Idol! yey, Haha... Sen får vi väl se vad kvällen bjuder på? Men KrAAAAm på er alla läsare. Vi hörs sen! ♥

Burtäskbingo

Allt från Aik match program till myror hittade vi! Vi tog allt utom en sak. Det var tvillingar, Lisa och Fanny är födda samma dag. med andra ord, stjärntvillingar. Men det räknades inte... :( Nu kom Paulina och påstod att hon var cool? Haha... Förlåt! Men okej, Vi har då i alla fall mycket saker! Haha, snart får vi veta vem som vinner....

Skriver då, om jag hinner. Annars lär ni ju få veta sen! Vi äger då i alla fall. Det var: Jag, Jessica, Malin, Fanny, Lisa, Liza och Emma. Men nu vet ni att vi är PRO!

Back on Track

Igår så bloggade ju jag inte, men man kan ju inte sitta vid datorn varje dag? Men jag tränade typ bara sen for jag till Fanny och Emma och var med Emma, Fanny, Dannoo, Jesper, Jessica och Malin. Dom såg Horton när jag kom så det var typ vad vi gjorde? Så det var som inget speciellt att skriva om heller? Snart är det i alla fall Taekwondo tävling på hemma plan denna gång! Vilket som är mycket possitivt för då kan man sova ordentligt osv. Haha, men ja. Då vet ni det! Sen imorgon ska Sveriges Huvudtränare för landslaget träna avancerade kamplaget, och han skulle typ titta på vår träning... Haha, man får hoppas att man inte failar ordentligt eller något sånt!? Men ja? Det blir nog rätt coolt!

Nu sitter jag och lyssnar på Spotify. Det äger bara så ni vet! Ikväll ska vi äta hos mormor så det lär ju bli någonting MUMS. Det är för att mamma är i Umeå och Matte i Kiruna. Men mamma kommer hem typ klockan 7.
Sen ska vi ju på Söder ikväll också! Det är Burträskbingo! Hoppas att det är något kul! Inte någonting tråkigt? Sen är det ju Tivolimöte också. Så det är nog en packad kväll med roligheter.

Vart mycket sugen på Annanas....


Träning

Är på Soo Shom nu, träningen börjar snart så det blir snabb update! Känner mig inte särskilt pigg men jag får väl träna så gott det går.

Nya modet?


Söt? Men det bjuder jag på!


A day of my life? !

Nu kanske jag ska berätta vad jag gjort?

Igår så fick jag veta att fotbollsträningarna har börjat vara på söndagar. Och det betyder ju att jag kan vara med! Yey, Haha. Så igår for jag på fotbollsträning, som är i tälten på Morön då. Mycket roligt att få träna där! Aa, men jag tränade och for hem. Sen gjorde jag väl inte så mycket? Jag såg en film på 4:an jag såg inte så mycket men jag hörde vad som hände för jag lekte mest med min kub (<3) Haha, men efter det gick jag och la mig? Sen har jag väl bara varit i skolan idag på dan. Inget speciellt med andra ord? Sen nu sitter jag vid datorn och klockan 20.00 har jg träning. Aa, det är typ vad som har hänt och vad som kommer att hända idag och igår. Inte mycket till intressant inlägg men? Haha...


Rubiks kub ♥

Igår då jag kom hem från träningen så kände jag det där behovet av att bara fara och köpa en rubiks kub. Så jag gjorde det. Nu sitter jag här glad och nöjd! Det ni! Det negativa är då att jag lärt mig kuben nu... Mamma hjälpte mig med dom två första lagren sen så försökte jag så mycket att jag höll på dö. Så då kollade jag upp en film på Youtube. Det kanske förströde nöjet lite men enligt mig är den då i alla fall typ omöjlig att lösa utan att ta till med lite hjälp! Men ja, nu behöver jag ingen hjälp längre... För jag har läsrt mig hur man löser kuben, även om jag nästan alltid misslyckas med att klara sista lagret men... Haha, men nu ligger min kub löst i vardagsrummet, för andra gången den här dan. Mitt nästa mål är då i alla fal lite svårare.

Det finns ju folk som klarar Rubiks på 7 sek. Och för mig är det totalt omöjligt. Men dom löser ju den efter någon mattematisk uträkning... (mycket jobbigt! ) Efter hur färgerna är vid tillfället. Så mitt nya mål är att lösa detta matte problem, Jag har inte äns sett det så jag har ingen aning om det ens är möjligt? Haha, men nu får ni önska mig lycka till tycker jag! Jennifer goes WOLDCHAMPION ————————> Haha...


Kladdkaka med Marsmallows

Eftersom jag är mycket snäll ska ni få det goda receptet på Kladdkakan jag gjorde i helgen!

Du behöver:

2 ägg
2 dl strösocker
150 g smör/margarin
5 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1,5 dl mjöl
1,5 dl marsmallows (mini)

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 150°c och smöra och bröa formen. 

2. Blanda först ägg och socker i en skål.

3. Smält smör och låt det svalna. Tillsätt smör, kakao, vaniljsocker och vetemjöl. Häll i formen.

3. Grädda tills kakan just fått lite yta (ca 10-15 min) och lägg i marshmallows. Grädda igen tills kakan är klar och marsmallowsarna är gyllenbruna.  (kakan ska vara kladdig) Med andra ord får man inte lägga i marsmallows för tidigt. Och inte försent för då sjunker dom inte in i kakan.

Ta ut kakan och dekorera med marsmallows! Haha, smaklig måltid nu mina vänner ♥
iPod bloggning

Nu sitter jag mitt på golvet i mitt rum... Haha jag har tänkt att bli bättre på att uppdatera bloggen så nu kommer min iPod att få hjälpa mig! hehe, snart är det åi alla fall träning, eller snart och snart om en och en halv timme. Men jag vet inte vad jag ska göra tills dess? Igår såg vi en massa film i alla fall. Först sågvi Madagaskar 2. Efter det såg vi början på Madagaskar 1, efter det blev det Indiana Jones 4. Och sist men inte minst Drag me to hell. Jag kan säga som så: Jag är kr itanten i den filmen :$ haha... Men filmerna var i alla fall bra. Jag bakade också en kladdkaka med marsmsallows i. Det har jag ju redan berättat att jag skulle göra men. Bilder får ni sen när jag sitter vid en dator. Dessutom har jag kommit på ett nytt mode, klå det ni?! Det är ett nytt sorts linne... Cooplinbe kan viväl kalla dom. Nu ska ni få veta hur man gör: Man tar en fryskasse från t ex Coop och sen tar man den och öppnar upp botten, efter det så töjer man ut handtagen en bit, och sist så kryper du in i ditt nya linne. Tajt ska det vara, men det får inte gp sönder. Själv tycker jag att jag var ganska snygg igår då vi såg film. Haha, ...? Bilder från det får ni också sen. Jag och mamma var nyss nere i garaget och sökte efter hennes gamla rubiks kub, men vi hittade den inte. Så jagfår väl fara och köpa en sen?

Dagens vill ha!

Åh, jag vill så gärna ha en "Rubiks kub"

Jag vill ha en rubiks kub. Det är den färgglada kuben som man bara inte kan lösa! Men det är så kul att bara vrida och vända och i alla fall försöka. Även om man bara vill kasta det i väggen när det inte blir som man tänkt. Fast varje steg framåt ger en mer energi att fortsätta!

Slut på moget pratande nu. JAG VILL HA EN RUBIKSKUB! Jag måste nästan springa och köpa en.... Jag har mitt beroende nu!


Stan med Jennifer och Malin ♥

Ännu en dag i mitt liv! Haha, jag och Malin var på stan idag. Jag fick världens problem för jag vill ha så mycket men jag visste inte vad... Så det slutade med att jag fick beslutsångest och virrade omkring på stan i evigheter! Som vanligt bli INGEN förvånad? Haha, men vi hade kul! Malin köpte ett par benvärmare och jag en blekning.

Jennifer Goes BLONDII! Haha...?

Men ja, jag ska blondera mig igen. Men jag vet inte när. Jag tänkte först nu ikväll, men nu vet jag inte längre? Kanske nästa vecka eller något i den stilen? Haha, det var mest ett inpuls köp. Men annars så hittade jag i alla fall en mössa, ett par vantar och en halsduk (Typ) som jag vill ha. Vill du köpa dom åt mig? Näe, men det är typ vad jag gjort idag.
Igår på söder såg vi Yes man. Jag har sett den förr, men den här gången var den bättre. För jag såg den nämligen på bussen till Malmö. Ni som läst min blogg vet att jag var på Malmö Open i taekwondo i våras. Men i alla fall så jag var rätt trött då vi såg den så jag tyckte den SÖG. Men ja, igår var den bättre!
Ikväll så ska vi väl typ se film eller något i den stilen? Jag ska i alla fall baka en kladdkaka med Marsmallows i på Mattes beställning. Men det gör ingenting att jag behöver göra den. Jag tycker att det är rätt kul att baka!

Nu ska jag sluta blogga och kolla på andras bloggar. Vi hörs senare! ♥


Movienight på söder

Jag ska med Malin och Jessica på filmkvällen på söder ikväll!
Jag tror att Fanny skulle komma sen också. Haha, hoppas det blir kul. Sen får ni ha det så trevligt också! ♥


BiiiLLDer! ♥

♥Theo kalas:

♥Fotboll:Söt Malin och Snuffis!

♥Jag:♥Ritat:♥Höst Bild:
Det var alla bilder för nu... Det är typ middag nu så jag måste gå!


Snart kommer det bilder!

JA det gör det! Vänta bara i några minuter till! ;P

Spotify ♥

Ja, som vanligt så är jag tillbaka från skolan. Inegn blir förvånad efter ännu en dag i skolan? Jag sitter nu här och lyssnar på Spotify, typ världens bästa program? Enligt mig är det i alla fall det.
Just nu är det bara jag och Matte hemma, vi ska snart äta middag. Mamma for till Stockholm tidigt i morse, men hon kommer hem ikväll. Så inga stora saker har väl dagen att bjuda på? Förutom att Fanny kom hem från Rhodos igår, så hon var i skolan idag! We have missed you ♥ Haha, ja. Men så ikväll skulle vi kanske se film någonstans och så... ? Men ja, jag har ju först träning så jag kanske inte hinner (FAN. :( ) Men vi får väl se hur det löser sig?

Sen måste jag bara be er att be mig om ursäkt igen för att det är dåligt med bilder... Men det är för att jag lånar mattes Laptop. Jag orkar inte sitta vid segdatan där nere! Haha, men snart. Så fort jag orkar. (Även om jag borde ha orkat för FLERA dagar sen...) Men Nu lovar jag. Nästa gång jag sitter vid datorn SKA jag lägga in bilder. Bara det är hemma alltså...!


Ingen söder ikväll

Näe, jag orkar bara inte. Det blir att vara hemma istället!

Back from school

Ja, jag är hemma nu!
Har suttit en stund vid datorn nu, men jag har inte bara slöat omkring som vanligt utan jag har faktiskt gjort min spanska läxa. Haha, deni! Men vi ska typ kunna 21 ord till imrogon?! Okej? Det är det ända jag säger. Och sen så fick vi läxan idag? Men ja, det är inte några svåra grejer precis... Haha, det är typ saker som "Hej" "Vad heter du?" osv. Men ja, jag tror jag kan allt nu? Men jag kanske tränar lite till sen.

Ja, idag hade vi Idrott, Språk, SO, Bild/Musik, Engelska och Matte. Alla ämnen gick väl sådär. Vi stötte kula idag på idrotten i alla fall, jag är ändå rätt nöjd med min stöt på 6,10m. Det var ju trots allt FÖRSTA gången vi körde! Och sen var det ganska mycket teknik för att klara det och samtidigt få det långt.

Kvällens planer är kanske Söder, men jag är inte säker? Vi får se.

Sitter på Söder

Jag sitter nu på Söder, ahaha, det tog ett tag innan jag tog mig hit. Jag fick lite problem med att hitta snygga kläder. Så det fick bli mina stuprör och Adidaskoftan. Aa, men såere. Har inte mycket mer att skriva. För nu ska jag vara social. Men ha en bra kväll <3

Jag måste bara få föklara...

Det finns en anledning till att jag inte lagt in några bilder på ett tag. Det beror på att jag glömde sladden hos mamma. Skicklighet, Iknow... Sen skulle jag hämta det igår, men det glömde jag förståss. Så snart, jag far till mamma ikväll, så kanske imorgon får ni nytt och fräscht från mitt liv... x) Haha.Bara en arkiv bild för att bloggen inte ska bli helt bildlös... Haha, men den är från i sommras. tagen med pappas kamera.


Back from school ¨P

Jaa, Nu är jag hemma igen. Det blev ganska snabbt i morse, men vi vart tvungna att fara. Men jaa, idag så var det väl helt okej, förutom att jag gjorde illa vaden på idrotten... Vi hade friidrott, och det som är SÅÅÅ kul (eller hur det nu var?) Men, aa. Det gick ändå helt okej, även om jag har rätt ont nu efter.
Ikväll så är det träning för min del, men efter den ska jag på söder. Det är ju Bullfika?! Haha, och sen äger det.

Vad ska du göra ikväll?

Jag fick bara lust att fråga?
Men nu ska jag göra lite annat. Men vi hörs alla gullisar :*

Snabbt men säkert...

Ett snabb inlägg nu på morgonen.

ja, träningen igår var inte kul, eller joo. Det ägde men jag var så himla trött? Igår kallade jag träningen för 90 minuters barnplågeri... Haha, men om man tänker efter så var det inte rikigt så farligt...

Men jag ska till skolan nu. Hejdå!


Photoshop redigering ♥

Before:
After:


• Jag har tagit bort fläckar


• Suddat ut bakrunden


• Lagt till blåare ögon


Skolan ? :S

Åh... ohfdksuhfkjdskufre!Sorry för damputbrottet...
Men jag orkar inte? Aa, men ikväll ska jag i alla fall på söder en stund sen är det träning... Så för alla er där ute, "KOM TILL SÖDER!!!" Haha, jag var tvungen

En ny serie igen! ;P

Denna gång är det inte True blood, utan vi har prövat ett avsnitt av serien "The vampire diaries" Eller något i den stilen.

Kanske ska berätta vad vi gjort ikväll? Efter maten for vi och såg fotbollsmatch med Emma. Den slutade tyvär 0-3 eller något i den stilen. Till Morön då, Haha. Men efter det for vi till Emmas pappa, där satt vi vid datorn och såg tv. Sen så sa Danne och Jesper att dom skulle sakta. Så vi for till Danne och tittade på, och efter ett tag hoppade vi studsmatta på hans baksida, den är KUNGEN över alla studsmattor. Dom har till och med två bredvid varann, man kan hoppa emellan... Haha, Så nu har jag besökt den såkallade "Dannebacken"

Sovgott påer, för nu ska jag lägga mig! ♥

Home

Ja, nu är jag hemma igen, jag sitter vid pappas dator och söker efter goda recept. Säg ett gott recept? Aa, det får ni gärna göra! Men ja, träningen gick bra. Och det blev inge stan efter som jag hade tänkt. Det får bli en annan dag. Lite mer planerat kanske? Ja, vi får väl se.
Imorgon är det skola igen... Inte kul, usch. Jag är redan less på skolan efter bara några veckor? Ajjabajja, det är inte bra! Men jaa? Det blir mest troligt mer bak idag! Nu när jag kom hem hade Maria bakat Maräng drömmar och Jessica och Malin Kolasnitt, som var figurer. Haha, jag blev värsta sugen på Chokladbollar. Yummi!


Muuuuuuuuums.... <3

Söndag! ♥

Godmorgon alla trötta och pigga människor! Vi sov faktiskt inte länge alls. Jag vaknade typ sjuhundra gånger i morse men... Haha, Men nu står Jessica och Malin och spelar Wii. Det var ett tag sen vi nördade det så mycket att jag aldrig mer ville spela. Men nu väntar jag bara på min tur! Haha, jätte pepp. Vi fick tillbaka Wii:et på vårt rum, det är därför vi kör. Men, jaa. Idag har jag ju träning, jag har börjat komma in i det nu. Det är ju ändå samma gammla tider som jag haft typ ända sen jag började! Inte samma tränare dock. Men det gör ingenting för mig! :)
Men ja, jag kanske far in ett tvärt på stan efter träningen, men jag vet inte... Det blir ju så sent? Att fara på stan klockan två kanske inte är det smartaste man kan göra? Men som sagt vi får se...

Sen måste jag be om ursäkt för att jag har varit dålig med bilder. Men jag har som inte fotat så mycket? Men ni ska i alla fall få bilderna från min kusin Theos fördelsedags firande!

Godnatt

Aa, nu ska jag sova. Eller sova och sova? Malin sover över här så vi får väl se hur det blir med det!


Film med vännerna!

Ikväll skulle Malin och Jessica se film, så jag frågade om jag fick vara med, och det fick jag. Läskig har jag hört att den ska vara. Men jaa? Jag har nyss ätit middag, klotlett med potatis MUMS! Ja, det är typ kvällens planer. Sen ska vi väl äta lite fika också, eftersom vi har bakat mycket goda saker.

Sorry för att jag börjat skriva så tråkiga saker, men så fort det kommer upp något roligare så får jag väl berätta om det? Jag tycker det låter som en bra plan!


Men ha en bra kväll, för nu ska jag dissa datorn och göra något mer socialt! ♥

Bakdag ♥

Det vart Morotskaka och Kladdmuffins. Det skulle hja varit bullar och drömmar också, men det blev inte så nu i alla fall!


Idol 2009


Inte så bra...


Mycket bättre ... :)

Godmorgon påer!

Nu sitter jag här och kommer snart att döda min iPod... Näe, men den skulle synkronisera i natt för att det tar en evighet! Men of course så gör den inte det... Så nu hoppas jag att den inte är lika dum som igår! Om den är det så DÖR jag.

Ja, hejpåer! Vad ska du göra idag då? Vi skulle kanske ha bakdag hemma. Men det är jätte fint väder så det skulle ju kännas roligare att komma ut ett tag? Eller? Det är i alla fall strålande sol men bara 11 grader... Men det är ju bara morgon än. Vi får väl hoppas på att tempraturen stiger i alla fall till 16-17 någonting. Nu kanske du tänker, "usch så kallt" Men då ska du få veta, Det är höst i norrland.... x) Haha
Nu ska jag typ gå och ta mig ett bad, jag kännde mig väldigt sugen på det helt plötsligt? Aa, men vi hörs sen alla sötnosar!

Okej, ?

Jag trodde det skulle vara roligare, jag far nog hem ganska snart... Det kom lite mycket folk och sen sög musiken? Haha, Jag och Jessica satt nyss och spelade guitar hero, Haha, men nu kör hon och Jesper. Men jaa, Jag har inte så mycket mer att skriva. Och jag kommer nog inte blogga mer idag heller? Men aja, i värsta fall hörs vi imorgon!

Hasta Luego!

Adore You - Lil' rain

Lyssna! Den ÄG 

 

Söder ikväll?

Mest troligt blir det söder ikväll! Haha, Emma bad mig om att jag kunde fara. Sen så har jag öndå inget bättre för mig så det kommer nog att bli kul! Aa, idag har jag väl inte gjort så mycket. Och sen är det nog inte så intressant att läsa om mitt liv hela tiden?

Det blir ett kort kort inlägg för jag ska komma på någon jag kan fara på söder med... :D


Ledig dag = IDAG! :D

Aa, ja tror jag har glömt att berätta det...
Att idag är ja faktiskt ledig! Det känns ultra skönt. Jag sov til klockan 20 över 10 och då klev jag upp och åt frukost. Det känns jätteskönt att man ÄNTLIGEN har fått sova ut! Haha, men jaa? Igår så hade jag träning, (som inte gick bra alls...) och sen efter det bakade jag och Elina blåbärsmuffins. Eller som dom fick heta "BLåBärsMuFfinS alÁ jEnnIfer oCh ELiNa" Haha, men dom var jätte goda! Sen efter vi sett Idol och Lyxfällan (:S?) Så såg vi Final Destination 3 den sista som hunnit komma ut i sverige, för det fjärde filmen släpptes nyligen i USA. Så när den kommer till Sverige får vi väl se den också!

Nu vill jag veta om DU vet någonting man kan göra då man har tråkigt?


Åtta år senare...

Idag är det precis åtta år sedan flygplanen körde in i World trade center i New York... Hur fan gick det till egentligen? Det är åtta år sedan och folk har väl börjat glömma. egentligen vet jag inte så mycket om just den här händelsen, men jag tycker då att dom inte boder ge upp med att hitta han som planerade det här! Men jaa, det kanske är försent. 

Så Jävla hemskt egentligen, tänk dig alla brandmän som dog för att försöka rädda andra? Tänk på alla arbetande som dog? man blir nästan ledsen om man tänker på det!

11 september-attackerna var en serie terroristattacker utförda mot USA den 11 september 2001 av 19 personer med kopplingar till nätverket al-Qaida och dess grundare Usama bin Ladin. Fyra amerikanska passagerarflygplan kapades; två av dem flögs in i World Trade Centers tvillingtorn på Manhattan i New York, det tredje flögs in i USA:s försvarshögkvarter Pentagon och det fjärde havererade på ett fält utanför Shanksville i Pennsylvania. Totalt dödades cirka 3000 människor i attackerna.

Attacken är den hittills största terrorattacken mot ett västland och ses som en av de mest betydelsefulla händelserna hittills under 2000-talet vad det gäller ekonomiska, sociala, politiska, kulturella och militära effekter i USA och många andra delar av världen.

Källa: WikipediaHittad på Google


Yeeey, !

Lyxig dag kan man säga! Vi slutade klockan 14.10 idag. Fast egentligen skulle vi sluta klockan 15! Så det blev kort dag. Haha, för vår lärare är hemma med sjukt barn och det var hon vi skulle ha på NO:n och då fick vi hål... Men då gick några ur min klass och bad Conny, som vi skulle ha sista lektionen om vi inte fick börja den tidigare, och tur som vi har så kunde den börja! Och sen lät han oss gå klockan 10 över istället för halv också. Så efter lunch har vi haft 50 min lektion... Det var SOOOFT!

Som sagt var jag ju på Söder igår. Och det var skattjakt. Gissa vilka som är bäst på det?!??!??!? Aa, ingen mindre än Jag, Malin, Jessica, Marre, Danne, Jesper och Emma GJ! Vi vann en hel klubb burk med godis och chips! haha, Vi är kungarna över skattjakten. Aa, och eftersom jag har godislöfte men VANN godiset så åt jag. Det var det godaste jag ätit på länge... ! Men det tog snabbt slut. Jag och Jessica for hem vid nie och såg Final destination 2 med Matte. Ettan såg vi nämligen tidigare i veckan! Aja, det finns inte mycket mer att säga. Ikväll är det taekwondo.


GJ här!

Hej alla coolingar, Emma här!
Jag känner mig så hedrad som får skriva på Jenniferden tuffas blogg!
Idag har det varit skola, lika tråkig som vanligt.
Har även skrivit på Jessicas blogg.
Idag på söder så ska jag spela mot Jesper i biljard, han ville ha revansh(stavning?) eftersom han förlorade mot mig sist, haha söt:]<3
Men nu ska jag gå och vara lite social med alla mina kompisar och även kolla om det kommer några fler!=)
Kolla gärna in min blogg!
www.emmagrojoh.blogg.se

HEJDÅ!!!!!<3

500 inlägg! :D

Ja, bara för lite onödigfakta så är det här mitt femhundronde inlägg!

Sedan har jag glömt bort någonting riktigt viktigt! Det är nästan en sakndal, JAG GLÖMDE ATT BLOGGEN FYLLDE ETT ÅR DEN 6 SEPTEMBER... Det är skicklighet! Haha, inte mer med det! Men ni kan gärna få säa grattis till bloggen ? ... :$ Men, jaa. Nu sitter jag på söder med Jessica och Emma. Det kommer att vara skattjakt idag! Yey, !

Har ni tänkt på att det är 09-09-09 idag!?

Jag lämnade också in min mobil idag... Igen! Fan, nu har jag en gammal Nokia. Den sug, men jag klarar mig! Jag kallar den HiTec phone Ahahaa,

Träningarna...

Ja, jag måste ju få berätta om hur det gick igår? Haha, det var faktiskt JÄTTE kul! Aa, men jag märkte mycket väl att jag inte hade samma "kondis" som dom... Men det är ganska förstårligt, för jag är bara 13 medans dom är typ vuxna allihop! Okej, det finns dom som är typ 14-17 men... Det var då i alla fall ett hårt pass!

Sen idag så hade vi taekwondo på idrotten på skolan! Haha, det var rätt underhållande, och för den delen kul. Men det är ju som ganska självklart att jag tycker det är kul? Annars så skulle jag nog inte fortsätta träna så mycket som jag gör. Som egentligen inte alls är särskilt mycket...

Sen nyss, kom jag hem från mitt andra pass idag, för även om jag hade taekwondo med skolan så for jag ju på kvällen. Det gick väl sisådär idag... Det var ganska svåra kombinationer! Men det är bara att träna extra på det då, så sitter det om någon månad!

Okej lite mycket träning kanske? Haha, men i mitt tråkiga liv som Jennifer händer inte så mycket! Jag är med kompisar, jag går i skolan, jag sitter vid datorn och jag tränar... Och det är ju som inget speciellt med att gå i skolan eller sitta vid datorn? Eller? Aja, det är ju en ganska bra fråga, Vad vill NI att jag ska skriva om? lämna en kommentar om du har en åsikt?

• Vill ni veta något speciellt om mig?


HK ?

Ja, nu har det riktiga schemat börjat... Det känns lite tråkigt att det är seriöst nu, men samtidigt bra! Idag hade vi i alla fall lite nya lektioner. Vi hade språk, elevensval och musik. Alla änmen var väl mer eller mindre roliga. På språk har jag då i alla fall spanska, så jag kanske borde börja det är inlägget med att säga Hola. Haha, vi lärde oss bara enkla fraser som "vad gör du?" och "hur mår du?" Men man ska ju börja någonstans? Sen hade vi ju också musik, där spelade vi lite gitarr. Haha, jag kunde det vi skulle göra där men nästa vecka ska vi börja mer seriöst. Sist men int minst så hade jag elevensval hk... Visst det var kul, men det sög att dom ALLTID ska dela upp oss efter lag! Sen vart det ganska dissat ändå, för det var typ två stycken från gröna laget. haha, men som tur var det i alla fall inte någon random, utan en utav dom var Liza! Men jag hade ändå hellre varit med Fanny och Malin! Men ajja, det finns inte så mycket att göra.. :( Jag får göra vad jag kan och försöka ha kul utan dom.

Aa, ikväll ska jag som jag redan sagt en hel del gånger träna med Mellan kamp på taekwondon, det kommer att bli hårt... ? Jag kommer att bli körd!


Planerna...

Jaau, idag så har jag ju som vablgit varit på träning... Ingen blir förvånad? Haha, men sen runt klockan sex tror jag det var. Så ska vi till min kusin på kalas, han fyller nämligt år på onsdag... Men dom har kalas idag! haha, mycket söt kan man då säga att han är. Det kommer nog att bli kul, och sen får man ju lite fika också... Hoppas jag i alla fall. Haha, ni vet ju Jennifer ♥ fika... Aa, men mer än så ror jag inte det händer?

Jag var på en fotbollsmatch för Sunnanå Sk f 96, med andra ord mitt lag idag. Men eftersom jag har ett uppehåll så var jag inte med. Men ni får inte tro att jag inte saknar er tjejer!? Jag ska börja om så snabbt som möjligt! <3 Haha, det känns som om jag övergivit mitt liv eller någoot... haha, men jag ÄLSKAr både fotboll och taekwondo. Det är rätt jobbigt att välja... Men det är inte mycket att göra åt saken. 

Congratz <3 


Tre mycket bra filmer!

Igår så såg vi ganska mycket film... Eller rättare sagt vi såg tre filmer efter varann. Haha, vi såg "Inkheart", "Rovdyr" och "Role models" ... Haha, det var ganska bra att vi såg den sista, för Rovdyr var rätt obehaglig! Men det var typ det som vi gjorde igår? Malin var med och såg en bit av Rovdyr, men hon var tvungen att fara hem om hon ville ha skjuts. Aa, men alla filmer var då bra!Jaa, nu vet ni hur dom ser ut, jag tycker att Rovdyr var bäst, men jag ÄLSKAR att bli uppskrämd... x)


Stan! :)

Jauu, jag och Elina for på stan idag!

Ja, det blev inget speciellt handlat men... Vi hade då kul, och det är ju ändå det viktigaste. Haha, jag lekte lite grann i fontänen på torget.. Haha, så om ni såg någon som stod på svanen så var det jag! Haha, men sen gick vi till Hemmakväll för där var resten av familjen. Sen fick vi skjuts till Coop och där handlade jag gurka och ett kakpaket! Haha, men det är inte säkert att jag ska äta kakorna idag. Jag skulle köpa vindruvor, men det hade vi hemma så jag skulle få smaka av det istället. Men jaa? Det finns inte så mycket mer att säga.

Söder igår blev ju lyckat, men det har jag redan berättat? Så det är ju i så fall vad vi ska göra imorgon? Och det ända som är vestämt för min del är ju träning! Aa, men jag ska gå nu! Puss påer! <3 Ha en bra lördagskväll


Söder...

Haha, vi har nu vairt här ett tag...
Haha, vi har fixat naglar, haft fotbad dippat med grönsaker, provat spikmatta och haft  ansiktsmask... Haha, Det är då rätt kul, men mest avslappnade. Fast ansiktssaken lukade kattskit? Haha, Jessica och Fanny spelar biljard så jag tänkte att jag kunde smita och lägga in ett inlägg!

Men nu ska jag vara social med mina vänner! Jag har med mig kameran, så om ni har tur så kommer det lite bilder sen! Men det bror på om jag inte ser ut som ett freak (Som jag så oftast gör... xD)

Ohno....

Ni skulle ha sett! Jag och Jessica tog iväg till skolan i alla fall. Men ni skulle ha sett! När vi kom utanför dörren så ÖSTE regnet ner, och då menar jag ÖSTE! Jag är fortfarande inte torr... Haha, vi cyklade igenom regnet till skolan i alla fall. Väl där så satt jag och tyckte lite synd om mig eftersom jag skulle tillbaka hit efterskolan. Men den här gången hade jag mer tur med mig! Det har precis slutat regna, så jag bara satte mig på cyklen och pinnade hit så snabbt jag kunde för att det inte skulle hinna börja regna igen! Så nu ska jag bara packa mina saker och fara. Som sagt, jag vill INTE bli blöt igen!

Sovmorgon... :D

Aa, vi har sovmorgon idag.

Även om det inte blir så mycket till sovmorgon eftersom vi börjar 40minuter efter det vanliga. Men idag ställde vi klockan på 07.30 istället för 07.00... Haha, det är ju i alla fall någonting? Men snart bär det ändå iväg till skolan. Jag ska bara äta frukost och så. Sen slutar vi ju klockan 11.30 så jag kommer då ändå inte vara i skolan allt för länge... Haha, men jaa.

Ikväll ska jag på Söder tror jag. Det var spakväll med massage, ansiktsmasker och grönsaker man ska doppa i dipp! Det kommer nog bli mycket avslappnade. Jag måste gå nu, ska äta frukost, Ha en bra dag! <3

Ny duschad (A)

Haha,

Jag kom nyss (eller för ett tag sen) hem från taekwondon. Det gick faktiskt riktigt bra! Jag har alltid haft två problem och det börjar lösa sig nu! Jag kommer att kunna få bort mina dåliga vanor. YEY! Haha, men träningen var både rolig och den gick bra. Det är ju i alla fall någonting, om man har kul medans man blir bättre så borde man ju bli bättre snabbare? Eller tänker jag helt fel? Sen kommer jag också att utvecklas ännu mer nu. För på Måndagar ska jag börja träna med mellan kamp. Haha, klå det du! Men det är för att jag ska känna gruppen bättre eftersom jag byter grupp till julen (Jag kommer att sakna avanc minior som F A N!) Men men... Jag kan inte göra så mycket. Men det betyder ju också att jag är påvägen mot framgång! Sen kommer jag också mest troligt att få gradera till rött till våren igen. Och då får jag både tillbaka Nicke som tränare och jag kommer att utvecklas JÄTTE mycket. Jag ser verkligen fram emot det. Men om jag ska få det måste jag i och för sig träna väldigt hårt... Men det har jag inget emot!

Jag tror att det är nog om min träning nu... Haha, alla är nog inte så intresserade? Jag far nog inte på söder ikväll i alla fall. Jag känner att jag behöver en hemmakväll med min pappa innan jag far till mamma. Sen blev jag mer slut än jag trodde efter träningen. funderar på om jag ska gå ner och ta mig en frukt eller så...

Och påtal om frukt. Jag tror jag är beroende av att äta frukt, jag är typ just nu mega suger på ett mycket grönt stort saftigt äpple... Det bara vattnas i munnen när jag tänker på det! Jag ska nog gå ner och se vad jag kan hitta.......


Hemma från Finnfors...

Jadå, då var jag hemma igen...

...Efter några timmar i Finnfors. Vi gjorde EXAKT samma saker som förra gången... Förutom att vi vart tvungna att ha hjälm denna gång (?) Haha, det ända som var kul var typ på bussen dit och tillbaka. Vi satt och snackade med dom från C. Med andtra ord typ hela forbollslaget! Det var då kul, och nu har jag lite bättre musik på min Mobil. Aa, men det var typ det speciella idag. Pch sen var vi också på söder och fick träffa Ledarna där. haha, jag som redan varit därr rätt många gånger. Sen har jag också berättat att jag vill Jobba på Night flight! Haha, jag vill typ vara "Marknadsförare" eller något sånt? Men då ska man i alla fall åka runt på skolor och göra reklam och berätta om vad som kommer att hända på Night Flight... Men aja, Night flight är ju typ i Mars så det är ju ett tag kvar! Men jag längtar ändå!

Ja, ikväll blir det taekwondo som alltid! Det kommer nog att äga. tro det eller ej men ingenting är bättre än Soo Shim... (men jag älskar Sunnanå F -96 också! <3) men ja, det är typ det... Sen är det också torsdagsmys eftersom vi far till dom andra föräldrarna imorgon. Det kommer nog också att bli kul!

Godmorgon ;P

Visst har jag blivit duktig?

Jag skriver ju jätte oft på morgonen nu! Haha, men jag kan berätta om igår för er. Jag for på Söder med Malin och Jessica där var typ alla så det vart då inte bara vi. Men efter ett tag blev det inte så kul så jag tänlte fara hem, men Malin och Jessica skulle på coop så jag följde. Men efter det for jag och Jessica hem, Vi såg ett avsnitt Trueblodd sen gick vi och la oss. Så rolig kväll igår hade jag? Haha, näe... :(

Idag ska vi till Finnfosr kraftverket med skolan, men som tur är får vi i alla fall buss dit! Eftersom vi redan varit där en gång ser jag inte särskilt mycket fram emot det... Men That's life!


Fel på blogg.se?

Är det fel på blogg eller?

Jag upptäckte nyss att listan som man kollar t ex kommentarer och nyainlägg/bilder. Men aja, den listan syns inte? :O och tidigare idag kunde man bara se bilderna? Hallå vad häder egentligen?


Dagen?

Idag var vi som sagt på något som heter unghästen. Det är typ en grupp som gör saker med högstadeelever. Asså vi typ gör övningar om vänskap och sånt. Men ja, det är inte så intressant... Haha, men sen efter det hade vi lunch och engelska. Och sen efter det for vi på "Stadsvandring" vi skulle gå omkring i stan och kolla upp lite saker, men duktiga som vi är så kunde vi inte hitta svaren på alla frågor... Men det gick nog bra ändå. Vi klarade av att svara på 14 av 16 frågor och sen så behöver ju inte alla vara rätt men!

Ikväll ska jag kanske på söder, bara jag hittar någon att fara med. Vill du följa? Ring, smsa eller skicka en kommentar! Haha, det där var värsta sökes annonsen! Nyss for min pappa iväg på ett så kallat invecklingsamtalför mig. Det är ett utvecklingssamtal fast inte (?) Dom ska dit och berätta om mig för min nya mentor. Vi får väl hoppas på att dom inte säger någonting pinsamt om mig (:$)Saknar sommaren! Vart tog den vägen?

Onsdag

Gomorron påer!

Idag är det onsdag min såkallade "Lediga dag" haha, näe men jag har ingen träning idag, men vi får se om jag kanske ska till fotbollen. Aa, men annars händer det inte mycket! Idag ska vi som sagt till unghästen. Det låter weird, jag vet... Men vi ska dit ändå. Jag måste göra mig klar för skolan nu så Ha en bra dag, så skriver jag efter skolan!Ojojoj, vad gott det skulle vara med lite chokladbollar nu!

Hemmakväll :)

Haha, det blev en hemmakväll!

Joo, jag är nu hemma efter träningen. Och jag tor aldrig att jag har varit så trött på en träning förr! Jag orkade knappt att värma upp (?) Men det är nog förskylningen som gör det. Men snart ska jag sova, jag har inte sovit så bra heller för den delen. Så jag ska lägga mig och läsa sen ska jag SOVA (<3) Haha, men egentligen gick träningen bra. Jag lärde då mig någonting. Sen körde vi lite styrke i slutet... Haha, man märker att vi haft sommaruppehåll!

Jani, jag vet inte om jag har så mycket mer att skriva? Imorgon så blir det skola igen som vanligt, vi följer inte vanligt schema än så det blir nog en rätt kort dag skulle jag kunna tro. Vi ska på någonting som typ hette "Ung hästen" också... Vi var där förra veckan också. Men det blir säkert kul!

Godnatt påer, <3

Fredagar <3

Schemat för våra framtida fredagar äger!

På fredagar i resten av sjuan ska vi börja klockan 09.05 och vi slutar 11.30. Det är typ otroligt! Jag är faktiskt nöjd med vårat schema. Fast eftersom vi slutar tidigt och börjar sent så får vi ta igen den tiden på dom andra dagarna... Vi slutar 15.20 alla dagar utom Torsdagar som vi slutar klockan 15. Haha, men det är värt det... Enligt mig i alla fall!

Idag har vi varit ute i skogen på morgonen och sen efter lunchen gick vi in till stadsbiblioteket. Haha, det sög... Men jag överlevde, jag trodde inte att jag skulle göra det! Men det var typ det speciella med dagen.
Ikväll är det taekwondo träning och efter det ska jag kanske på söder, men ändå mest troligt inte... Det blir ju så stressigt hit och dit med dusch och ombyte. Men vi får väl se hur det blir

Nu ska jag fortsätta koda lite... Inte i den här bloggen men i en annan, jag håller nämligen på att lära mig hur man kodar om vissa saker. Alldeles själv, utan hjälp! Jag är värsta stolt! Jag har lovat mig själv att försöka använda hjälp sidor så lite som möjligt. Men vi får väl se, Någongång i framtiden kanske jag gör egna designer!

XoXo

Jennifer

Godmorgon =)

Jaa, godmorgon påer <3

Haha, det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg innan åtta på morgonen. Haha, men ha en bra dag, för nu ska jag göra mig klar på skolan !