Spookii

Ja, ikväll ska jag på Soo Shim. Mycket kul. Nu har jag i flera timmar planerat, sminkat och fixat kläder. Nu är jag äntligen "klar" det finns lite slut finish som jag ska fixa just innan jag far. Jag har inte kunnat blogga så mycket idag eftersom vi fixar vardagsrummet och då stängde vi av elen i datarummet. Men jag överlever.

Kvällens tema för mig är. Skjuten skogshuggare, rätt kul att fixa faktiskt. Nu ligger mina nerblodade kläder på tork utomhus. Även om dom inte kommer att bli så torra men? Jag vill då inte smeta "Blodet" någon annanstans än på kläderna...

Jag kommer att fota fixa och sånt under kvällen så bered er på en bild bomb om någon dag? Beror på hur lat jag är... Hehe, men jag ska försöka fixa det till imorgon!

Men Happy Halloween på er.

En tidig morgon och ett dödat finger senare...

Ställde klockan på 05.30 i morse. Jätte kul? Nono, men det var bara att gå upp ändå. sen vid sju så hade vi delat ut bröden. Så sen dess har jag typ sovit?

Discot var faktiskt jättekul igår. Men som synd var så gick inte ställningen till high jumpen in i lokalen. Vilket sög. Men vi överlevde. Jag hade då kul ändå. Hehe, sen hade vi ju många roliga tävlingar! Bland annat: Äta banan sexigast, twister, linda in folk i toa papper osv. Så det var ju också rätt så kul! Sen hade vi ju kasta bollar på burkar. I början gick det väldigt segt och jag trodde typ att det inte skulle komm ain några pengar. Och sen efter en stund så bara öste det in folk. Men eftersom det bara kostade en krona så känns ju typ femtio kronor inte så mycket. Men det var bad jag hann tjäna ihop på en timme... Sen så kanske jag ska berätta om tjuren. Haha riktigt kul! Fast jag faila? Första gången jag åkte så gick allt jätte bra. Sen stannade han som styrde till och frågade om han skulle höja tempot. Men då hoppade jag av. Sen ca 10 min senare ville jag åka igen. Men då började han direkt med högre fart. Vilket var jätte roligt. Men sen kände jag att jag inte orkade åka mer eftersom jag höll på att falla av. Så jag släppte bara greppet och ramlade ner i mattan. Det hade inte varit någon problem om jag hade knytit näven istället för att sprattla med fingrarna. Men det visste jag ju inte då? Så jag landade på lillfingret. Nu är det blått. My mycket skönt (...) Så då vet ni vad SKICKLIGHET är?  


Mormor > Party all night!

Haha.. Vi ska tll mormor nu. Snabbt och säkert uppdaterar jag er. Så ha en bra kväll!

I've got a feeling...

... That tonight's gonna be a good night! ikväll är det tivlidisco på edda. Så klart ska ju alla dit, eller hur? det kommer att äga alla discon ända fram till night flight! Så för er som inte kan/får/orkar så missar ni det bästa discot som är kvar på det här året. Det låter ju inte allt för kul.

En halvtimme kvar till jag ska fara på taekwondon. Sista biten för Halloween festen imorgon ska läggas på plats. Mycket kul. Sen klockan 2 så har vi styrke. Och sen ska jag snabbt hem och göra mig klar inför discot! Haha, vi ska vara hos mormor klockan typ halv 5 så jag har drygt en timme på mig (!!!) Vilket är MYCKET lite. Jag kommer nog inte klä ut mig som det var planerat. Det tar för lång tid...

Nu ska jag ta fram lite kläder och hitta på hur man ska se ut iallafall. Det är ju bra att ha en plan?

Sovgott


Namnlista...

...Då var det sista Halloween arbetet avslutat. Nu har jag suttit och tydigt (Så gott det gick) allas namn från anmälningslistan till taekwondo halloween festen. Sen har jag sotrerat upp dom i grupper. Vilket var MYCKET svårare. Eftersom man ska både ta hänsyn till att dom måste ha någon i gruppen dom känner och sen också att det inte är en massa slamsiga personer i samma grupp. Och eftersom jag inte har en aning vem endel är så vet jag inte hur det kommer att bli? Men det är inte ens säkert att det kommer att bli som jag skrivit upp. (Mest troligt inte) Men jag har då iallafall försökt.

Målade

NOOO!! jag hade gjort en jätte fin bild i typ en evighet. Sen har det sparats som ett Photoshop dokument, men det går inte att öppna i Photoshop och inte i bloggen heller... I die... Fixar det kanske i morgon istället. Tills dess kan ni ju få en "Smygtitt"
I'm gonna be STRONGER than U!

Imorgon är det styrke pass på taekowndon. Och då kommer jag bli STARK! haha, Jag komm nyss hem från träningen och vi har ätit middag. Staffan och Gunilla är här och socialiserar med Mamma och Matte. Jag ska snart måla. Vi gör nämligen om i vårt vardagsrum. Det kommer att bli snyygt. Så nu ska jag be mamma ta fram en  T-Shirt jag kan ha när jag målar?

I will update u later. Then I gonna Show my new sweater!

Stan

Är lite piggare idag än igår. Jag vaknade för typ en halvtimme sen. 12 timmars sömn, det är ju LIIITE mer än igår? Haha, men idag ska jag in till stan. Eftersom i söndags så hann jag ju knappt vara där eftersom Fanny hade basket som jag skulle fara och titta på. Och det var då lätt värt det. Men så då ska jag in till stan idag. Luncha med mamma och handla presenter till Pappa (Farsdag) och Emliy (Födelsedag) Allt ska ju handlas i tid. Sen har jag 300:- kva sen min födelsedag som jag kanske (Om jag hittar något då) ska göra mig av med. För er som inte visste det är fyllde jag år i Mars. Haha

Och nu eftersom jag är så snäll med er ska ni få se den hemska morgonsanningen. Jag ser ut som ett TROLL?!


hahahaha...

På Söder

Sitter på söder nu. Det är typ ingen här så jag ska väl sitta i ett hörn och dryga tills mötet och sen drar jag hem igen?

MeFöre och efter bilder
Middag > Söder > Hem > SOVA

Om inte allt för lång tid kommer Mamma och Matte hem från jobbet. Då blir det middag. Börjar känna mig lite hungrig igen? Efter det är är det Söder som väntar. Ikväll är den ända kvällen under lovet dom har öppet och sen är det tivolimöte inför discot som är på FREDAG! Det kan typ inte bli en roligare helg? Eller vem vet? Vi får allt se! Men efter mötet ska jag typ hem igen. Om det inte är något kul som är igång. Och sist men inte minst så ska jag sova. Jag behöver verkligen sova. Sen har jag ju problemet att om jag är trött och vill sova på dagen så kan jag inte det för det ar för mycket liv och rörelse. Haha, jag är lite för nyfiken kan man också kalla det... Men som det känns nu så kommer kvällen bli kul men inte allt för lång!

Lärde mig lite nya saker i Photoshop idag. Eftersom filmen tog en evighet... Så jag kanske ska pröva mina kunskaper nu (?) och blir det bra kommer det självklart upp i bloggen!

XoXo Jennifer

I was 100% dead

Tillslut somnade jag faktiskt. Men det var inte länge. Jag hade hunnit städa ihop mina saker och sopat hela golvet då jag äntligen kände mig trött igen. Sen en timme efter vaknade jag i hysteri. Egentligen vet jag inte varför? Men jag var så trött och förvirrad att jag väckte dom andra och sa att jag ville hem. Det slutade i alla fall med att runt klockan 11 så hade vi städat bort resten och jag tagit mig hem. Nu 2 timmar efter så är jag pigg och glad som en nörkärna. Även om jag inte sovit en minut till? Men ja, jag ska snart lägga mig och se film. Jag känner ju ändå att man inte är i toppform precis... Det verkar som om filmen kommer att ta ca en timme att få in i datorn. Så jag väljer kanske något up film hyllan istället? Känns lite mer värt än att vänta typ en och en halv timme för att se en film jag redan sett? Ja, i värsta fall får jag väl slå på vanliga tv-kanaler. Även om jag inte snackar om det ofta så har vi faktiskt vanliga kanaler också! Ni kan ju ignorera mina "natt inlägg" då jag flummar sönder...

Ska slappa lite till nu så jag orkar med tivolimötet ikväll på söder.

They are sleeping

Känner mig väldigt sugen på chokladbollar. Kanske ska göra det ikväll då? Haha, vi får väl se? Snart kommer jag också gå och lägga mig. Men bara så alla vet så var jag vaken längst. Nu om 50 minuter så har jag varit vaken i 24h. Vilket är målet innan jag går och lägger mig. Och det kommer jag att lyckas med. Så nu har nu fått ännu en väldigt tråkig uppdatering från Kvartersgården. Ha en fortsatt bra morgon för nu orkar mina ögon seriöst inte mer dator?


Jennifer ♥ Photoshop

Jag är typ helt besatt av Photoshop. Jag känner mig typ övergiven om photoshop dampar. Sen är det ju kul att fota också. Så det är ju en mycket mer "Kreativ" prosess innan det hamnar på bloggen. Fotot i kameran, sen på datorn, sen i photoshop, sen formatera för bloggen och sist men inte minst hamnar den här. Funderar på om jag orkar kolla in "Moderskeppet" och lära mig lite nya knep om Photoshop? Men ja, inte nu tror jag. För nu ska jag vila mina trötta ögen från datorn och fixa till mig lite så jag slipper se ut som ett freak idag?


The wake up call

Godmorgon! Eller ska man säga godnatt?

haha, det beror väl på? Men jag ska inte sova nu. För jag ska vara social mot Fanny och Johannababe:* Haha, men det är ju rätt korta tråkiga inlägg nu. Blir nog mer seriös sen på dagen då jag inte är typ död? Haha, ??

Jag kommer att ångra det här...


Nattflum...

jag är hyperSPeedad och har lite göra. Fanny, Johanna och Jessica degar i "Sängen" Medans jag springer omkring och dansar till låten "Hay Ya!"

-


Vi har kul (?)

Haha, det skulle inte förvåna mig om det slutar med en hel del "flum"

Ajja, nu nördar alla dator igen. Men vi har riktigt kul! Har lite brist på saker att skriva? Funderar på att nörda Photoshop igen. Fixa bilderna som jag tog idag!

Kvartersgården

Är i kvartersgården nu. Jag försöker få med dom till coop. För jag har inte varit där och jag vill också ha kvällsgott... Det kommer typ att bli att jag far själv? Men ja, ikväll kommer vi ha kul! MEGA kul. Så bered er på mycket bloggande och roliga timmar!

Here we come !

Photoshop

Har lekt ett tag i Photoshop. Sen tipsade pappa mig om en sida med olika tips för Photoshop. Riktigt bra sida kan man säga! Då har man lärt sig lite saker. Endel som jag redan kunde med enklare verisoner fast snyggare resultat. Deni!

Tonight

Har ju faktiskt inte berättat om min aplaner för kvällen. Ikväll så ska vi ha Tjejkväll i kvartersgården. Mycket kul. Så mycket sovande kan man ju inte förvänta sig precis? Haha, men jag tror vi kommer att ha jätte kul. Bara inte det kommer in någon läskig tant igen?
Förra gången så hade ju just kommit in och börjat göra saker i ordning. Då kom en tant in genom bakdörren? Det var läskigt. Hon ba: Jag har använt ugnen. Vi ba okej?
Det kanske inte låter så läskigt men det var det! Funderar på att köpa något gott till ikväll också. Det ska ju typ alla andra ha och det blir ju rätt tråkigt om jag sitter där och frestas? Vem vet kanske annanas igen. Haha? Fanny gillade inte sin annanas så jag fick den... Jag är typ nöjd?

Det var då kvällens planer. Även om det kommer att bli tight med träningen eftersom idag är sista Halloween mötet och alla är alltid så sega på det? Så jag lär ju komma LIIITE sent? Det sug, men that's life. Jag har ju tagit på mig jobet och då får jag väl avsluta det också.

Done!


Ett litet smakprov på dagen. Mer får ni inte se förän mitt "Hemliga" projekt är klart!

Det slutade med att jag gick ut och fotade lite. Men jag är inte riktigt nöjd, så om jag blir lite uttråkad sen så ska jag ut igen. Jag har lite bättre idéer nu! Vilket då är väldigt bra. Jag känner mig ganska kreativ idag. Kanske så ska jag fråga pappa om jag får låna en större skärm så jag kan redigera bilderna i Photoshop? Ja, vi får väl se vad mer jag kan hitta på? Jag har ju mina rit-saker där uppe så det är ju också ett altenativ? Ritade ju en hel del för nå år sen så lite kunskap har jag ju på det också? Ha. Nu siter jag och skryter om mig själv. Men det är slut på det nu. För nu ska jag vara social och göra någonting åt mitt kreativa humör. Skapa något?


Fotodag?

Första gången som jag lånade pappas kamera. Jag gillar den här bilden?
<---------------------------
Har suttit och funderat på en sak pappa berättade för mig igår? Gå ut och fota lite till en sak. Igår var jag inte på pepp på det men idag så känns det rätt bra. Men som sagt vi får se. Hehe, jag har ju knappt klätt på mig?

Annars så kommer jag ju ändå bara sitta hemma som en degklump vid datorn.


Kort kort

Home again,
Ja, hemm från träningen, ren, mätt och fräsch! Ska typ sova snart. Men Malin är här så jag kanske inte ska lägga mig än. Haha, vi sitter och snackar blogg designer. Jag funderar på att göra en till header igen. Den jag gjorde var ful? Men Godnatt påer för jag lär inte blogga mer idag?

Träning nästa ————→


I Februari, Även om det står Januari ...

Jahapp...
Träning igen ikväll då. Även om jag är värsta pepp så känns det inte allt för roligt? Men jag ska dit och kicka lite ass... Jag tror jag behöver det, jag har lite ilska som borde släppas ut. Det är ju faktiskt en rätt bra sak med Taekwondon. Om man är sur på någon och tänker på den personen då man sparkar så mycket bättre och tekinkerna blir ordentligare (?) Även om det låter werid att man är mer skärpt så tycker jag det!

jag känner mig som om jag är cp mellanörat så ska jag och träna!

Jag blir typ pepp av att skriva om TKD? Haha...


H&M


Why does it rain?...

...Why does it hurt?

Det är undefär så jag sitter och tänker nu. Men ingen fattar det ändå så varför inte bara skriva ut det?

Blä... Haha

1. Vilka är är dina tre stycken favorit bloggar?
Svar:
Typ vänners?

2. kissie eller blondinbella?
Svar:
Kan man välja ingen?

3. Vilka är dina tre favorit band?
Svar:
Flipsyde är dom ända som jag har mer än en åt med på min spellista på Spotify...

4. Vilka tre ensamma artister tycker du mest om?
Svar:
Jag har ingen aning...:$

5. Vilka är dina tre favorit låtar?
Svar:
A thousend miles - Vanessa Carlton, She will be loved - Maroon 5, Obaby - Robyn

6. Vad ska du göra innan 2010?
Svar:
Leva livet? Allt som faller mig in. Jag tar en dag i taget!

7. Utmana tre bra bloggare!
Svar:
ALLA som läser min blogg ;P Kan inte komma på tre som inte gjort den...


Lov vecka!

Då var det första dan på lovet då! Jag har abselut ingen aning vad jag kan göra men? Något ska man väl kunna hitta på! Det är rätt så tråkigt väder. Så utomhus är jag unte så pepp på att vara.

Känner mig faktiskt väldigt pepp på att fara till Umeå! Haha, nog för att det inte går men. Sen vill jag till Stockholm för den delen också! Haha, men ja? Jag vill hitta på något. Inte bara ligga hemma och döslöa framför datorn. Det känns lite tjatigt att göra det varje dag? Fast igår var jag ju knappt hemma något men.
Ska höra med lite vänner om vi inte kan göra något nu!

Tränat

Dagen:
Jag lyckades göra dagens fail. Jag for in till stan som sagt. Men då jag kommer dit är allt stängt? Varför då tänkte jag? Så jag smsade Fanny och frågade om det var någon speciell söndag idag så stan var stängd? Då svara hon: Man skulle ju ställa tillbaka klockorna inatt!" Men hur skulle jag kunna veta det? Så jag gick på Ica och sen vandrade jag omkring på Vintergatan i 45 minuter... Haha, det kallar jag FAIL!

Sen så vart jag less på stan ocg fro och kollade på Fannys basket match. Det var rätt kul att titta på det faktiskt. Och eftersom jag är lat så smsade jag pappa och frågade om han kunde köra mina fotbolls grejer till Nordanå. Som tur var gjorde han det! Haha, sen efter att KFUM synd nog förlorat matchen for vi hem till Fanny och väntade på att Johanna skulle komma och hämta oss till träningen. Träningen funkade väl okej.

Men nu ska jag fixa lite saker.


Stan?

Jag vill på stan men jag orkar inte? Hade tänkt att handla lite presenter till Emily och Pappa. Men ja, vi får väl se. Jag känner mig nämligen rätt så lat just nu...

Men jag borde klä på mig och hitt apå något i alla fall? Jag är ju expert på att sitta vid datorn när jag har lite att göra. Och då blir man inte piggare. Haha, men ja? Jag har i alla fall damp på mini datorn just nu. Pappa måste typ "laga" den (!) Den fryser typ allt efter 10 min och det ända sättet att få den att sluta är att stänga av den? Så jag börjar få damp nu eftersom jag satt i Photoshop och redigerade utan att ha sparat så hängde den sig. Fan. Men ja, vi får väl se hur det blir? Skriver jag mycket till under tiden 12 - 15 så är jag fortfarande hemma!


Jennifer ♥ Converse (Även om mina är fejk)


Blä?!

Jag har varit med Johannababe :* och FannyFun :*

Vi har då haft skitkul! Jag har typ träningsverk i magen nu? (Till fanny) Om vi fortsätter så här så kommer jag få magruter före dig! Men ja, vi var hos Johanna(babe :*) och vi skulle se film. Men vi snackade för mycket så det hann vi inte... Men ja, vi har då haft mycket roligt. Haha, en kväll jag aldrig glömmer? Vem vet?

Nu måste jag bli Seriös igen!
Jag och Fanny for runt 20 i 11. Och då jag går ut utanför trappen till huset där Johanna bor så ser jag spya på trappen och marken. Myys? Sen ser jag hur Fanny går rakt i en utav "Spyorna" Asså fy fan? Så grymt äckligt? Tur att jag var mer uppmärksam än vanligt! Men det där kallar jag MYYS. Hoppas Fanny får rent sina skor!
Vinterland ♥


Snön har lagt sig i stan!
Det snöade ju en hel del igår så nu när tittade ut genom fönstret så bestämde jag mig för att fota lite vinter bilder. Jag blir för en gång skull glad över att snön har kommit! Eftersom det finns inget värre (Enligt mig då) än kalla och mörka Höstkvällar då man knappt orkar gå ut. Så jag tackar snön nu ett tag. Men jag hinner nog bli less innan den har försvunnit. (Det har ju knappt börjar snöa)


Svaren på frågestunden!

Bloggar/Bloggen

Vad fick dig att börja blogga?
Många av mina kompisar gjorde det. Så det skulle kännas kul att prova!

När började du blogga?
September 2008

Skulle du vilja starta en ny blogg? Alltså börja om från början?
Jag skulle vilja byta namn men jag vill ju ändå ha kvar mina inlägg och bilder osv.

Vilka bloggar läser du mest?
Lisa, Malin, Fanny, Emma. Sen läser jag mina syskons bloggar Jessica och Emliy. Sen har jag fasnat för Gaybloggen och Fokis

Personligt

Bästa film?
Twilight skulle jag nog säga? :)

Favorit musikgenre?
Vad är det... ? :$

Favorit bok?
Breaking dawn! <3

Vem är kung? (Alltså inte kungen i Sveige)
Jag? Det borde du om någon veta Fanny! :)

Om du skulle byta namn vad skulle du då heta?
Orvar Knutsson. Vackert och fint <3

katt eller hund?
Kund. En fin blanding...

Vart vill du helst fara om du ska utomlands?
Egypten, Thailand, Kroatien, Malaysia och USA

Vad brukar du göra om dagarna?
Vara i skolan? Haha, men Kompisar, Söder och Träning?

Varför är du så otroligt bra?
Sanningen är att jag inte är det! :)

Varför är vi så lika? ;) Inte utseende messigt men?
Bra fråga? Men svaret är nog att vi båda är så kungligt balla!

Varför är jag så otroligt kung?
Den hemska sanningen Fanny är att du föddes speciell... Och det är kvar än. Haha, Kunglighet föds man till!Det var nog allt! Hann ni inte fråga får ni skylla er själva! Men nu vet ni lite mer om mig


Tar hand om det imorgon...

Ja, eftersom jag ska upp runt halv sju så orkar jag inte fixa svaren till frågestunden... Så nu har ni ått utökad tid tills imorgon! Yey, ja, pass på och fråga något nu!

Godnatt

Aurore

Åh, jag tror seriöst att man inte kan bli argare! Jag såg nyss Aurore med Fanny och Jessica. Fy fan. Jag är jävligt förbannad ska ni veta!

Så om ni har lite tårar och ilska som ni vill släppa ut så se den filmen. Det skulle inte förvåna mig om dom som sett filmen ALDRIG skulle misshandla sina barn. Så hemskt? Jag blir så sur. Om jag inte hade vetat bättre så hade både datorn och tv:n varit sönder. Jag känner mig rätt våldsam just nu.

Om filmen:

Året är 1909. I byn Sainte-Philomène de Fortierville, Marie-Anne Caron, hustru till Télésphore Gagnon, föder deras andra dotter, Aurore. Barnet växer upp i en kärleksfull och lycklig familj, men år 1918 hennes mor dör av tuberkulos. Strax efter beslutar Télésphore Gagnon att gifta om sig, efter att ha fallit under inflytande av hans vackra kusin, Marie-Anne Houde. Marie-Anne är inte ägnat styvmor alla tar henne vara. Efter död Aurore, ett Coroner's UTREDNING visar att den unga flickan dött av blodförgiftning, som väckts den av de fasansfulla övergrepp hon lidit i händerna på hennes styvmor. Den sensationella rättegången som följde dessa uppenbarelser hade en djup och varaktig effekt på Québec samhället. Aurore skildrar en nästan glömd tid och social miljö i Québec historia, äntligen ge röst åt dem som, på den tiden visste vad som pågick, men föredrog att tiga.R.I.P Aurore Gagnon 1909 - 1920

Har gjort en header!Men jag vet inte om jag vill ha den? Värt? Inte speciellt... Men det är en grå design och det känns tråkigt. Men jag gjorde den eftersom det är höst och inte sommar? Jag har ju rätt mycket badbilder i den jag har nu?

Nu är det upp till er! Ska jag eller ska jag inte? Se hela designen här

KOM IGEN NU!Fråga här

FuckfaceTur att jag bjuder på mig själv!

det var skolfotot från i år blev inte allt för nöjd... Haha, jag ser fuckedup ut!
Okej, jag ska inte klaga.

Filmkväll?

Vi får väl se hur det blir ikväll? Haha, jag sa ju upp imorgon och sälja bröd också... Yey? Fan.
Sen så har vi ju lov nu! Det är derrimot Yey! Haha..

Smoothie

Goda bär smoothies:

2 portioner

2 dl naturell/vanlij yoghurt
2 dl mjölk
2 dl Frukt eller bär

2 msk Vetekli

Igår så gjorde jag med Coops smoothie mix. Jag tror det var jordgubb och blåbär?

Morgondusch

Haha, orkade inte duscha igår... ... Så det fick bli nu på morgonen istället. Men eftersom jag inte är så van att duscha nu så visste jag inte vilken tid jag skulle ställa väckaren på? Haha, så det blev klockan sex. Men även om jag segade mig som fan så är jag ändå klar nu? Hur lyckas man? Haha, men då hatr jag en halvtimmes dator på morgonen.

Igår så gjorde jag Smoothies. Riktigt gott och dessutom var det ett tag sen jag gjorde det, vilket gjorde att det var ännu godare! Haha, sen ville Elina och Elias inte ha mer. Det drack jag och Matte upp. Hehe, så egentligen så fick jag 2 Smoothies... Jag får skylla i alla fall på att det är nyttigt?

Lax

är i köket och håller på att lag middag. Idag blir det Lax med pressad potatis och hollandäsås. Mycket gott! Haha, ganska skönt att kunna lyssna p musik och laga mat samtidigt och dessutom blogga? Deni!

Haha, kan ju ta lite webcam bilder på maten?


Lax ^

Potatis, fast det ångar rätt mycket

En del av vårt kök

Haha, jag känner att jag borde bli kock? Aa, lite kulk med webcam med sig överallt där man har dator? Fast den är ju inte super bra som ni ser. Fast ja den funkar ju!

Ska återgå till matlagningen nu... Hejdå!

Söder

Ja, då är jag på Söder då! Hehe, tivolimöte ikväll klockan 8 är det. Inte mer än det? Haha, vi får väl se vad jag gör efter mötet? Kanske drar hem igen... haha, jag är rätt dryg av mig känner jag.

Borde vara social nu... Är rätt dålig på det! Haha, men vi "syns" väl sen?

When life suck...

... U will need your friends

Känner mig inte så glad... Jag orkar inte berätta. Sen är det rätt privat för den delen också! Men det kanske inte blir så mycket bloggande idag.Utan er hade jag inte överlevt! ♥

Godmorgon!

Ännu ett morgon inlägg! Jag har blivit bra på det. Men då har jag blivit sämre på att skirva på dagarna. Bajs... Haha, näe men snart ska jag fara till skolan. Vi ska äta frukost där??? Haha, det är för att vi har tema hälsa, men jag fattar ändp inte varför vi ska äta frukost där?

Jag skrev inte mer igår. Men jag gjorde inte mer än vara på träning, planera halloween fest och se på house....
Haha, jag har lite dålig fantasi så jag ska inte slösa mer tid av ert liv nu. Hejdå!


Aurore

Så jävla hemskt! Fanny berättade igår om en film hon såg i helgen. Den hette Aurore. Sen då hon började berätta så kände jag igen den för jag har tidigare sett en "Musikvideo" till filmen. Så jävla hemsk!

Den handar om Aurore som har en låssasmamma som misshandlar henne. Och då snackar vi om GROV misshandel. Jag såg klippet för någon månad sen och jag ville typ då bara gråta. Sen berättar Fanny at hon sett filmen? Usch... Jag vill se den men det känns så hemskt. Ajja, jag tycker då dom som misshandlar sina barn borde se filmen och skämmas!
Erkänn att det är hemskt?!

Godmorgon

Ja, då var det skola idag igen. Men som tu rär så har vi temavecka. Rätt lätta dagar tror jag det är i alla fall? Idag ska vi typ se film. Det är det ända jag vet att vi ska göra?

Nu vill Jessica till skolan. Så jag ska också fara Hejdå!


Språkdag

Har haft språkdag idag på skolan. Min Spanskalärare hade lyssnat på mitt önskemål så att klasserna 7A och 7D fick vara tillsammans. Haha, eftersom Fanny och Johanna går i A och jag i D så har vi haft det riktigt kul idag... Haha, jag ska nog inte gå in på detaljer för det kan blir obehagligt om jag säger som så...

Aa, sen slutade vi på vår spanska klockan 2... Så jag och fanny och Johanna for hem till Fanny och fortsatte med vårat mycket FLUMMA liv...

Berättar mer sen. Middan är klar och jag är hungrig!

Fanny och Johanna

Sitter vid msn och snackar med Fanny och Johanna.

Vi har rätt kul... Haha, men jag har i alla fall kommit hem från fotbollen. Deni! Sen bloggade jag ju inte efter taekwondon heller för den delen. Jag har då tränat på ordentilgt idag. Men jag fick näsblod på fotbollen. Läskiit?

Ajja, det blir inget långt inlägg nu. Är lite less på mina inlägg om mitt liv...

Istället för att läsa kan ni ju alltid fråga något? Här

KOM IHÅG...

...Frågestunden! Nu är det lite tid kvar. Bara en massa frågor!

klicka här för att fråga

Söndag

Ja, söndag igen då? Jag satt igår och trodde jag skulle till skolan idag. Men som tur är så ska vi ju inte det. Haha, jag var rätt trött och sen så känns det som om det var söndag. Men ja, det blev att jag såg filmen igår. Jättebra var den. Den handlade om några snubbar som kapade ett tunnelbane tåg.

Idag är det dubbel träning. Först klockan ett taekwondo i en timme och sen klockan fem (?) fotboll i en och en halv timme. Men det klarar jag nog. Förra veckan orkade jag ju inte fotbollen så nu SKA jag dit.

Ska nog se film

Ja, gick upp för att kolla på lite nya möbler på IKEA's hemsida. Jag vill nämligen göra om lite... Men vi får väl se hur det blir med det?

Ska i alla fall ner och se någon film nu? Jag vet inte vilken det är men tydligen så har jag velat se den... Haha, den är säker bra. Jag är bara jättetrött efter att ha varit vaken sen 7 i morse....

Dagens...

...Humör: Glaad :D
...Borde: Städa mitt rum...
...Frisyr: Lockat
...Smink: Mascara
...Klädsel: Blågrön tröja, vit kjol och turkosa tights
...Planer: Kalas, sen slappa!
...Vill ha: Sommarlov (?)
...Längtan: Kvällsgott
...Fundering: Varför jag gör den här listan?
...Beroende: Datorn
...Person: Cornelia, min mjukiskanin ;P
...Roliga: Inget hittills?
...Låt:

Maroon 5 - She will be loved

Prinsessan Jennifer?♥ Blå/grön tröja - Deval
♥ Vit kjol - Gina Tricot

Känner mig som en prinsessa... Men lockat hår, vit "Prinsesskjol" och pärlhårklämma? Riktigt sommar klädd kan man ju säga att jag är. Men det kanske är sista gången för i år? Det är bäst att passa på medans man kan!


Då var en lördag klar!

Första levereringen av bröd var då över... Bara 3 kvar....

Jo, sju i morse vakande jag. Haha, har varit vaken sen dess. Yey Aa, men idag så ska jag i alla fall på kalas hos en av mina kusiner.

Grattis till Nina 19 år!

Det blir nog kul. Snart är det frukost och då blir jag väl belönad efter mitt slaveri jobb... Även om mamma skjutsade mig. Haha, men det är svin jobbigt att kliva upp till och med tidigare än på veckorna. Sen den 31 så ska jag packa bröd. Då blir det att kliva upp 06.15.... Jag lär vara död då. Haha, det kommer inte att bli kul. Jag längtar inte alls?


Bow
Då har man testat på den kända "Rosett frisyren" riktigt coolt faktiskt. Även om det inte passar mig. Och sen var mitt hår lite för kort. Men det är jättegulligt! Haha, funderar på att tvinga Elina (En av mina lilla syrror) att låta mig göra en i hennes hår? Hmm... Det är då i alla fall lite längre än mitt! Men som sagt, det är värt att prova på! Jag tycker det blev rätt så coolt. Även om man ser typ alla hårklämmor i mitt hår för att det är så ljust.

Klicka här för att komma till ett videoklipp om hur man gör


-För första gången har jag nu en Freågestund! Yey, fråga på bara!

Brist på annat att göra...

( ) Druckit alkohol
( ) Rökt
( ) Varit full
( ) Däckat
( ) Snusat
( ) Varit på fest
( ) Fått minneslucka
(/) Varit kär
(X) Älskat någon
( ) Fått ett sugmärke
( ) Gjort ett sugmärke
(X) Fått ett bitmärke
(X) Gjort ett bitmärke - Det är kul att bita folk ;P
( ) Kysst en främling
( ) Strulat med någon av motsatt kön
(x) Sovit i samma säng som någon av samma kön
(x) Sovit i samma säng som någon av motsatt kön
( ) Gråtit dig till sömns
( ) Vaknat av att du gråter
(x) Skrikit ord som hora och slampa till någon
(x) Slagit någon på skoj
(x) Blivit slagen på skoj
(x) Lärt känna över 10 stycken nya människor
( ) Haft sex
(x) Varit på solsemester
(x) Badat i sjön
(x) Gjort något olagligt - Haha, typ skjutsat på cykel
(x) Sett en hel fotbollsmatch
( ) Inte sovit på en hel natt
(x) Varit på sjukhuset
(x) Sovit i över 12 timmar
(x) Sett en film mer än 10 gånger
(x) Tagit någon på asset
( ) Velat dö
( ) Kysst någon utav samma kön
(x) Åkt buss i över 10 timmar - Malmö 2009 <3
( ) Varit ute en hel natt
( ) Blivit tagen av polisen
(x) Haft filmkväll
(x) Svikit en vän
(X) Varit sjuk

Lättroat värre...

Ännu en mycket kort dag!

Ja, eftersom det är fredag så slutar vi tidigt igen. Ja, idag fick vi veta schemat för nästa veckas "Tema vecka". Man kan väl säga att det var sådär? Vi slutar i alla fall 10 över 11 nästa fredag. Deni! Haha, sen går vi till tre alla andra dagar. Så det är ju ganska värt det?

Snart ska jag fara och göra något. Vad vet jag inte. Så det måste jag komma på först? Det är ändå ganska dåligt att sluta så tidigt? Det är ju inga andra som man kan vara med? Förutom som i sin klass då... Aa, jag får väl kanske vänta till klockan tre då alla andra typ slutar? Annars kanske jag ska ta mig en sväng in till stan? Jag vill ju fortfarande ha nya saker.... Men jag borde börja spara pengar till julen. Då går det åt en hel del kan jag ju säga!

Ajja, nog om det. Funderar på att vara med någon som jag inte varit med på ett bra tag. Men vi får se!


Godmorgon, Godmorgon...

Vaknade rätt tidigt för att börja skolan nie. Jag sitter och funderar på om jag vill följa Malin in till stan efter skolan. Men jag har inte bestämt mig? Hm, jag vill göra något idag?!??!?!? Någon som vet något man kan göra idag? Alltså om det är några roliga typ aktiviteter.

Igår så for jag och såg film med Malin. Det var roligt! Haha, vi satt och smsa och såg film. Sen har Gerd som hon bor oss 4 katter och en utav dom fick Lagg. Det mjauade jätte många gånger efter varann och jag och Malin bara dog! Haha, det var skitkul. Sen for jag hem, for och hämtade dom sista pengarna för bröden som jag ska sälja. Efter det såg jag Criminal Minds och NöjesDuellen. Så det var min går kväll. Idag ska ja kanske på Söder, men jag vet inte? Vi får väl se? Ska klä på mig nu och börja göra mig klar för skolan.


See U people


Har slutat

Jag har mycket lite att göra? men det är då i alla fall bättre än att ha lektioner?

Eftersom jag inte for på stan så lär jag väl vara hemma tills träningen om ingenting annat dyker upp... Haha, men jag har då förbi hos pappa och hämtade mna nya UGGS (<3)

Tack Pappa, Tack Maria för skorna! ♥

Sen Tack till Mamma och Matte för tröjorna! ♥


Hål

En halvtimmes hål... Sen är det matte och efter det så slutar vi!

Yey, jag borde göra glädje dansen man jag är för trött för det? Haha, jag sitter nu i biblioteket och kollar runt på lite bloggar. Synd som är så får vi inte kolla apberget eller liknande sider vilket som suger? Men jag överlever väl?

Ska förbi pappa efter skolan och hämta mina UGGS <3 haha, så snart lär det komma ut en hel del bilder på dom! Sen efter det tror jag att jag ska sticka in till stan. Om inte typ Fanny eller Malin har lust att hitta på något? Vi får väl se.

Ska gå och köpa en linjal nu. Min måsta ha ramlat ut u skåpet eller något i den stilen? Fan. Men jag hittade i alla fall min skåpnyckel. Deni! Den låg i dataväskan och jag upptäckte den så jag skulle packa upp datorn igår.

Ska gå nu. Så jag hinner i tid till Matten ( :'( )


Todays Outfit ♥♥ Shorta - Mammas Garderob
♥ Linne - Gina Tricot
♥ Tights - Gina Tricot
♥ Sockar - HelloKitty <3


J*vla blogg.se

Bugg igen? Det går inte lägga in bilder... ?

Fanny...

...Du har förstört mig...

Haha, ännu en gång har du fått mig att nöta "lugn" musik... Haha, jag måste snart sluta be dig om låt tips? Haha, ta det inte fel. Men jag klarar inte lugn musik? Haha...Haha, sötbarn <3 :*

Morgondan <3

Imorron slutar vi innan lunch! Yey! Haha, men imorgon så har vi komptid efter lunch så vi slutar före(eller efter) lunch. Kanske ska passa på och fara in till stan eller något liknade? Men, vi är då i alla fall lediga. Vilket är mycket sköönt. Sen på fredag så har vi ju våran lyxdag då vi slutar halv tolv och börjar fem över nie.

Ikväll så ska jag kanske på söder? Men vi får se... Om jag inte kommer på något roligare så hannar jag nog där! (Bara för er som kanske inte förstår vad söder är så är det en fritidsgård)

Kollar runt lite på kläder. Oj, vad mycket det är jag vill ha? Haha, men det hamnar på önskelistan för Julen... Det är bra att vara tidig om man vill hinna få några bra presenter.

Nu är det höstSitter och tittar ut genom fönstret...
Och exakt alla blad på exakt alla träd har fallit ner. Yey? Sen är det svin kallt ute... Okej, det kommer att bli mycket kallare innan det vänder och blir varmare igen. Men just nu känns det som om man går i bitar när man är ute. Det är 3°c ute men jag tror nästan att det är -20°c... Men jag får hoppas på att man ställer om sig snabbt efter vädret. För att gå omkring och frysa hela vintern känns onödigt.
Godmorgon

Ja, godmorgon. Jag failade nyss... Jag hade ställt väckarn på sex. Men förståss så råkar jag ju slå av den på något sätt? Haha, men det slutade med att jag vaknade i panik kvart i sju! Ojojoj, då var Rasmus i duschen. Så jag sprang ner och åt. Efter det fick jag entligen min dusch. Haha, nu sitter jag här ren och fräsch och änta på tills det är dags att fara till skolan.

Aa, igår var det ju som sagt träning. Det var kul! Aa, ikväll är det träning igen. Och om jag inte ska göra annat så far jag väl till Söder efteråt.


Kallt...

Har stått ute sen klockan 20 i tre. Haha, men jga stod med Åsa och Fanny och snackade. Sen 20 övre tre kom Jessica, sen dess har jag stått ute i kylan på skolan. Haha, men det var då i alla fall roligare än att sitta hemma och bara dega framför datorn? Men vi hade kul, och då menar jag RIKTIGT kul. Fast som sagt det vra KALLT. Nu har jag krypit ner under mitt varma täcke men tjocksockar och Tofflor. Ändå fryser jag lite grann än? Men det blir nog säkert bra snart.

Ikväll är det träning. Vem som ska hålla oss har jag ingen aning eftersom Mia, som håller Mellan Kamp (Som jag då tränar i på Måndagar) är i Köpenhamn på VM. Vi har ju några från klubben som for iväg förra veckan för att värma upp med lite träning innan VM som då är i helgen. Om jag inte har helt fel? Men ja, LYCKA TILL FÖR Mia, Fanny, Jennifer och Elin. Som då har farit dit.

Nu ska jag gå och dö... En kall och plågsam död kommer det att vara. Haha, näe. Jag ska inte dö, jag ska bara krypa ur mitt varma täcke för att vänja mig vid normal rumstempratur.

Måndagmorgon

Usch blä och en massa annat får bara lust at säga...
Just nu se vet jag att om exat 40 min börjar skolan. Det känns inte alls för kul? Jag hoppas på att det har blivit ännu mer sjuka på vår skola så vi inte behöver gå i skolan. Det skulle kännas riktigt skön. att bara typ få ett sms eller att det bara ringde någon och sa: Skolan är intsälld pga får många sjuka Haha, det kallas att utnyttja situationen...

Just nu så är jag bara på ett sånt humör för att bara lägga mig ner och sova igen. En gång för alla tror jag nästan att jag klarar det. Jag är så himla trött...

Kakor

Sitter och äter nybakta syltgrottor! Mycket gott.

Idag så stannade jag ju som sagt på Taekwondon ett tag. Det blev rätt länge. Typ 1 och en halvtimme. Men då hann vi ändå rätt mycket. Vi gjorde en plansch, anmälningslista, planerade datum tid och endel lekar. Ja, nu är det att vänta på hur många som kommer och sen planera mer lekar och handlings lista. Sen då jag kom hem så skull ejga skriva ut planschen men of course så funkar ju inte dokumentet som det ska. Så jag började om i Photoshop. Det kan ju bli rätt så mycket snyggare i PS än i Word... Haha, men det slutade med att jag hade gjort 5 st? har två stycken nu som är utskrivna och ska sättas upp på klubben imorgon.Tre Utav dom fem jag gjorde... :)

Bread...

Ska snart fara ut och sälja bröd...

Inte så kul men det måste göras. Sen efter det är det träning på taekwondon. Och sist men inte minst så är det planering för Halloweenfesten. Ja, det kan bli kul! Sen har jag ju en till träning ikväll på fotbollen. Men först så måste jag hitta någon att åka med... Det kan ju inte bli allt för enkelt. Aa, men nu ska jag klä på mig och börja göra mig klar för att gå ut i kylan! Så hejdå

Lista

1. Vad heter du? Jennifer
2. Ett ord på fyra bokstäver: Jord
3. Flicknamn: Johanna
4. Pojknamn: Johan
5. Yrke: Journalist
6. Färg: Jöd (Röd för folk som inte kan säga R)
7. Klädesplagg: Jeansjacka
8. Mat: Julskinka
9. Sak i badrummet: Julgran
10. Plats/stad: Jokkmokk (Också kallad Tjocksmock)
11. En orsak att vara sen: Jag ramla
12. Något man skriker: JESSICA ÄR SÄR!
13. Film: Just married
14. Något man dricker: Jordgubbssaft
15. Band: Jonas brothers (BLÄÄÄ)
16. Djur: Jaguar 
17. Gatunamn: Järnvägsgatan
18. Bil: Jaguar   Bruuum!
19. Sång: Jag blev full på min Coca ColaVa?

Nu fårstår jag ingenting? Öm, jag hade fått en kommentar nu under natten/ igårkväll där det stod såhär:


maybe
om I have a very boring life:

Jo visst vad händer med sveriges ungar ?
är dom missfoster nu mera jag menar det ska vara lite klass i dom för fan och skippa bad bilderna bruden skaffa tuttar först!!


Man ba, ömm... Va?


I have a very boring life

Haha, det ända jag gjort idag är att vi for in till stan för att titta om uggs. Men of course så hade dom inte några på DinSko och inte på någon annan affär heller för den delen. Haha, men det slutade med att vi for hem och beställde från internet. Lätt och bra. Så om inte allt för länge så har jag ett par svarta Uggs. *Nöjd* Men ikväll ska jag försöka hitta på något? Jag har det rätt tråkigt just nu. Jag sitter vid en dator och Jessica och Liza sitter vid en annan. Ojojoj, lite nördiga? JA. Men om du vill va med mig, smsa eller ring! har du inte mitt nummer? Haha, då får du inte vara med mig...

Jag är en ond människa, jag vet. Men det är faktiskt min hobby... Förutom mina vänner och taekwondon då. Jag älskar att retas och vara allmänt taskig. Okej inte mot mina kompisar men. Ajja, nu ska jag gå iväg och bli ond... MOWHAHAHAHAHAHAHAAA

Harriet ♥

Även om Jessica inte tror på att jag är med Fanny, så har ni namnsdag! <3

HARRIET!♥


Lördag 10/10 -09

Godmorgon, idag så vet jag inte vad jag ska göra? Jag vill fara och bada någonstans men jag har ingen aning vart? Någon som vill följa någonstans och bada? Haha, men ja. Igår så blev det en fixa datorn kväll. Jag lekte rätt mycket i Photoshop och prövade till och med göra en ny header. Aa, men det blir ingenting som jag kommer att sätta in tror jag ... Jag ska pröva göra en höstheader sen när jag får tid. För det tar väldigt lång tid eftersom jag une har lärt mig Photoshop cs4. Jag har ju kört i Elements tidigare och det är 100 gånger lättare! Haha, men nog om det. Sen då Jessica kom hem så började vi se filmen "G-force" så ballt med Agent Marsvin?! Haha, men det slutade med att jag stängde av filmen för jag höll på att somna i soffan! Haha....

snart ska jag gå ner och äta frukost. Till och med, med Jessica. Hon brukar alltid sova längre än mig så vi har typ aldrig ätit frukost tillsammmans sen någongång? haha, det låter lite fel men!


Vad händer ikväll då?

Jag har skitlite att göra.


Skellhell... Gå och dö!

Fan svininfluensan förstör mitt liv?! Först stänger Söder. Dit jag hade mina planer, sen så blir discot inställt? Och efter det så får vi inte ha caféterinan på skolan öppen heller! Dom stänger ju allt utom skolan ? Fan, ni som bestämmer i Skellefteå får väl ta och skärpa sig?! Åh, just nu skulle jag bar kunna flytta härifrån!

Det kommer sluta med att alla bli isolerade och att det kommer att gå "Militärer" på gatan och vakta så ingen går ut! Jag är ganska så sur just nu!

ett sista budskap! Fan för Skellefteå!

Fredag

Var som vanligt i skolan idag. Eftersom vi har kort dag så hann det inte hända något speciellt. Efter skolan for jag till pappa och sen in till stan. På stan hittade jag en halsduk. Brabra, då har jag köpt det också! sen när jag skulle cykla hem igen så ser jag världens kö på Victoria bron. Och sen ser jag att det är några som krockat? varför händer allt i veckan? Svininfluensa, söder stänger, folk krockar. Vem vet vad mer som kommer att hända?

Inte så värt inlägg... Men det var bara det jag kom på.


Då har svininfluensan kommitJa, idag fick vi veta att Sörböleskolan, eller min skola har mest troligt fått det störtsta utbrottet någonsin i Sverige. Har varit både tidningar och tv på skolan idag. Som nyss just innan vår "Nyheter lektion" blev vi interljuvade av Norran Tv. Sen har både tv4 och svt varit där. Sen tror jag det var Norran och VF. Men ja, det känns ju inte särskilt säkert att typ halva skolan är sjuk? Det har varit ca: 115 personer varje dag. Sen så har 6 stycken varit och provat sig på lassa och alla har varit possitiva. Och sen är mest troligt typ 50 pers till sjuka men vet inte bara om det. Så nu är det noga tvättning av händer och försöka hålla sig så frisk som möjligt.

 

Norran (länk) Artikel om skolan.


Godmorgon på er alla...

... I gryningen den kalla! Haha... Snart bär det iväg till skolan. Ska bara fixa håret och klä på mig färdigt. Sen blir det skola fram till tre. Det sug. Haha, jag vill sluta tidigare, tur att vi har våran braiga fredag då. Hehe, och sen nästa torsdag så slutar vi vid lunch. Yey, :) Men nu måste jag logga ut... Annars hinner jag inte klä på mig... Haha, hejdå!

Mormor -> Söder ->

Ska äta middag med familjen hos mormor och morfar och sen efter det så blir det söder. Ikväll ska vi till edda och kolla upp lokaler till tivolidiscot! Så kvällen kommer ju inte ängnas åt söder. Men ja, men kan ju ändå kalla det söder.

Jaa, jag tror Fanny skulle komma hit snart. Det blir nog kul. Även om vi som sagt ska till mormor sen. Men då kan vi ju gå med Fanny hem för hon bor ju på vägen... Haha, ska sluta skriva ovärda inlägg nu!

Trött.. ?

Hm, känner mig riktigt trött just nu?

Ska bara blogga snabbt sen så ska jag lägga mig och se tv! Men ja, träningen gick bra! Den var faktiskt rolig. Haha, jag och Sandra skojjade på rätt så bra! Sen så ska vi faktiskt planera Halloween fest för barnen i år igen! Det kommer att bli kul. Sen nu är så jag rätt nöjd att jag är med. Jaa, så nu är det rätt mycket! Träna inför nästa tävling, planera Halloweenfest på Soo Shim och Tivolidisco med Söder. Men det är ju samtidigt jätte kul!

Ska se house nu så godnatt påer! vi hörs imorron

Snälla skärp er!


Nej, usch!


Åh, jag blir så sur på alla storbloggare ibland. Just nu går ju typ alla på "diet" okej, nog för vi vet väl inte om det är helt sant att dom verkligen gör det men... Men det gör mig i alla fall sur. Jag är 13 och vet bättre än att banta? Asså, typ som Kissie och Dessie? "Chailatte dieten" Så dom går omkring och säger att normala människor är tjocka? Dom väger typ 40 kilo och är typ 160 långa... Det är ju INGENTING!? Åh, det stör mig så! Jag tror serriöst inte dom fattar vad dom gör? För okej, jag bryr mig inte så hårt om deras liv. Nog för att jag läser deras bloggar men... Ja, det finns 9 åringar som läser deras bloggar, färgar håret vitt, sminkar sig och dom lär väl också snart börja klaga på deras vikt?

Vart fan kommer allt att sluta? Jag tror världen kommer bli annorektiker och sen kommer mänskligheten dö ut. Okej, kanske inte så dramatiskt men... Aa, jag tycker då det är sjukt. Visst dom tjänar ju som fan på det eftersom mer folk läser deras bloggar bara för att dom är idiotiska? Jag vet inte om man ska skratta eller gråta?

Jaha... Vad ska jag göra nu då?

Ärligt talat så har jag inget att skiva om ...

Så ett mycket ovärt inlägg var det här. Jag skiver mer sen. Då jag har något att skiva om

Taekwondo tävling

Jahapp. Då kom man hem med ännu ett silver.... Inte så kul som mn kanske tror att alltid få silver? Men jag får väl skylla på att jag faktiskt körde junior! Även om jag som alltid mötte samma motståndare. Usch jag blir så sur! Även om vi båda är miniorer så tänkte våra tränare samma sak "Tävla i Junior!" Ajja, men det går bättre och bättre för varje gång jag möter henne. Så nästa gång blir det guld! Haha, men nu ska jag ta mig en dusch sen är det Tacos till middag med Staffan och Gunilla som har varit i england ett tag och sist men inte minst ska jag sörja för att snön faktiskt har kommit... I BÖRJAN AV OKTOBER?!

Första snön...

Ja, då faller den första snön i skellefteå!Snart lär väl det se ut såhär?

Update ;)

Update från campus nu. Jag hittade ett trådlöstnätverk att koppa upp mig på så jag tänkte skriva ett inlägg! Men jo, jag vann min första match även om det inte gick så bra... Så runt klockan två ska jag köra finalen! Sen efter det är det ju prisutdrling osv. Men jag skriver senare hur det går i finalen och i poamsen :)

Uppe med tuppen

Ja, då var det dags för tävling. Om ca: 20 minuter så åker vi till Campus. Sen om en timme och 40 min börjar tävlingen!

Så ha en bra dag och håll tummarna för mig!

Dagen = Avklarad

Allt som jag hade planerat idag är avklarat... Förutom att gå oc lägga mig tidigt! Haha, det känns inte som om jag kommer att kunna sova klockan 10 då jag bestämt att jag ska lägga mig? Men jag måste sova för att vara pigg och glad imorgon då jag ska TÄVLA! Yey, jag kom faktiskt nyss hem från Soo Shim efter att ha vägt in mig. Sen ska jag ju tävla i Poamse och inte bara Kamp. Skillanden är att i Kamp så sparkar man och slår på en person och i Poamse så sparkar du och slår i luften... Haha, bra förklaring va?


Men ja, idag har jag hunnit gratta Maria. Hon belv SÅÅÅ glad över min Elina och Jessicas present... Hon fick: Toapapper, WC-rent, Toaborste, blomspruta och gummihangskar.... Haha, vi tyckte det var rätt kul och snällt!

Men ja. Imorgon kommer det bli dålig uppdatering på grund av tävlingen... Så sry, .... Haha, men ja. tävlingen slutar 4 men det kan nog dra över på tiden... x) Men efteråt får ni i alla fall veta hur det gick. Även om jag ska kicka ass och hur det än blir så kommer jag att vara en vinnare? (Pepp talk u know...!)

GRATTIS MARIA!

Ja, nu är det dags att säga Grattis till Maria!

Grattis på födelsedagen!


Lördags morgon ;)

Jahapp... Det var inte att sova länge idag inte. Men det är ingen annans fel som tur är. Jag vaknade av mig själv!

Haha, igår så såg jag idol och en film som heter "Just like heaven" Den såg vi också på flyget till kreta 2006 och den gav mig lite "flash backs" oh, jag saknar Kreta och Bulgarien... 2006 <3

Haha, men ja idag är det i alla fall invägning på taekwondon och fotbollsmatch som gäller!

Snart kommer ett annat inlägg.


Blond VS Brunette

Nu kommer frågan....

Jag har ju som sagt berättat att jag ska blondera mig. Men jag är inte helt säker. Så nu beöver jag er hjälp!

Blond eller brunett? Vad tycker du?

Var ute och fotade lite bilder

Var ute med Jessica och Malin och fotade lite idag... Här är en del av resultatet!

En liten igelkott kom och besökte vår baksida
En rätt ballt löv.

Bilder?

Tänkte lägga in lite bilder jag tog förra gången jag var hos mamma :)
Mellanmål

vi kom hem från coop för ett tag sen. Och nu har jag nyätit "Mellanmål" det blev varma mackor. Mycket gott och mättande! Haha... Men nu har jag handlat presenter till Maria. Men tyvärr så kan jag ju inte berätta vad för Maria kan ju läsa!

Haha, så imorgon så har jag fullt upp! Kalas för Maria, Bollkalle på fotboll och sen efter det iunvägning till tävlingen som är på Söndag.

Så om nu vill se mig tävla kom till Campus på söndag! Haha... Nu ska jag äntligen ta mig tid till att sortera in lite bilder på datorn. Så hejdå!

Save tonight

Har gjort lite "viktiga" saker nu. Som efter skolan for jag till pappa och hämtade fodret till min jacka. Efter norgonens upptäckt om att det är rätt kallt på morgonen så kände jag att det kunde vara värt det... Haha, men sen så har jag gjort matteläxan och svenskan. Känner mig faktiskt jätt duktig! Haha, snart kommer väl mamma hem? Sen har jag träning. Sista träningen innan tävling nu... Det känns lite små pirrigt, men jag är ju ändå rätt van så, så farligt är det ju inte.

Sitter och lyssnar på låten "Save tonight" Den är faktiskt rätt bra! Snart ska jag lägga in lite bilder på den ny datorn och då ska ni få bättre bilduppdatering. Tills dess får ni nöja er med Arkiv bilder? Aa, men ibland så kan ju det vara roligare än ingen bild alls? Det tycker då jag!

Bäst ♥


BRRRrrrrrr

Är det vinter eller höst nu?

termometern visar minusgrader och det är frost ute... Nu vill jag bara gråta. BLÄ, vad kallt det verkar vara. Men snart väntar skolan så jag har inte så mycket val. det är bara att he sig ut i kylan för att cykla till skolan!