Gott nytt år!Om ganska exakt 10 timmar så är det inte 2009 längre. Det känns som om jag nyss drog skämtet " 2008, året då alla blev 08:or " Men det är ändå två år sedan! Nu har jag i några timmar lockat håret, smikat mig och bestämt kläder. Nu är jag klar, även om det är först klockan fem vi ska vara hos Magda, Mattes syster. Där ska vi inviga det nya året 2010. Det känns lite udda att inte ha två nollor innan den sista siffran... Men man vänjer sig!

Men ha en gott nytt år och sen förståss ett fortsatt bra år! För om året börjar bra ska det ju bli bra också ; P
Ö-vik here I come!

Imorgon bär det av till Ö-vik och Paradisbadet! ♥


I'm gonna ROCK the world!


Hur ska man kunna ha kul om man alltid är seriös?


KOPIERING FÖRBJUDET! ©

Resultat

Bodå/Byske - Sunnanå SK 3-0
Sunnanå SK - Morön BK 0-3
Sunnanå SK - Stämningsgården 1-3


Som ni kanske ser så förlorade vi alla matcher... Men vi spelade mycket bra mot Morön, fast det släppte lite mot slutet och det blev lite mål. Men om vi hade spelat som vi spelade mot Morön så skulle vi ha vunnit mot både Stämnings och Bodå/Byske! Men som tur är, är jag en possitiv person. Vi kom ju iallafall ett från slutet? Sen så i mitt hjärta är vi ALLTID vinnare!

När matcherna var över for vi hem... Men eftersom det har snöat oavbrutet typ sen julafton så var hela vår gård översnöad... För att beskriva hur mycket snö det är här i stan utan bilder. Ni vet runt utomhusfotbollsplaner brukar det finnas staket runt? Det finns det på Skogsvallen planerna också. (Bredvid fotbollstältet på Morön) Staketet brukar vara runt 120 cm höga. Snön ligger jämt med staketet... Så när vi kom hem fick vi Skotta bort ca 70cm snö.... Jag var ju jätte pepp på det eftersom jag spelat fotboll hela dagen! Eller så inte... En timme fick vi
vara ute och skotta, 5 stycken! Plogvallen var värst eftersom den är packad. Åhhh, varför bor jag i norrland?!

Okej, jag ÄLSKAR norrland på vissa sätt, men inte på alla....


Julcupen

Snart... Om cirka 5 minuter bär det av till Morön till fotbollstältet. Vi ska spela julcup med fotbollslaget och vi ha planerat att spöa skiten ur alla! Speciellt Stämnings och Morön. Men MEST Morön... Ni vet Sunnanå och Morön är erkefiender inom fotboll! Haha, men det kommer att bli kul. Men rätt så kallt. Här i stan är det -13 c och det snöra som in i H***vete! Under natten har det typ kommit 50centimeter snö! Det är grymt mycket, det mamma skottade för ca 30 min sen syns inte alls längre... Vi kommer typ bli insnöade?


Min IorNyinfilmad och fin sitter min Ior på mitt golv...

Mina julklappar (En hel del...)

Sockar
Tjocksockar
Jeansleggins
Franskmanikyr set
Böcker
Spegel
Ior affisch
The Body shop tvål
Halsband
400:-
250:- på kicks
iPod högtalare
Skor
Svea mössa (x2)
Fleesetröja
T-shirt
Mascara
Sminklåda
Hårspray
Dansande ior
Body butter
Ior glasfigur
Blå Addidas jacka
xxxx - julklapp som inte kommit än... Jag ville inte veta vad det var!

Jag tror det var allt...? Jag har säkert glömt något. Bra minne är inte en egenskap som tillhör mig. Nöjd är jag då över allt. Det enda problemet var att jag fick två blå Svea mössor. men en utav dom ska vi lämna tillbaka!

Sen vann jag mandelgåvan efter att jag plågat mig själv med att äta en skål med Ris Alá mand... Jag dog nästan! Jag fick iallafall två toffifee askar och ett lottpaket. Jag vann 50:- på en triss och sen åt jag upp en toffifee ask. Men nu äter jag inte godis föränn om en vecka så den sista asken får vänta...

25 december

Vakande väldigt nyss med ett ryck eftersom dom kom in och sjöng för Jessica eftersom hon fyller år idag. Men oj vad trött jag är! Somnade ju närmare tre igår eftersom vi satt och spelade bland annat alfapet och lappipannan. Sen spelade vi också ett nytt spel som hette "Den ofrivillige spelaren" riktigt kul spel. Jag ägde världen i det eftersom jag började med 1 000 000:- och slutade med 7 110 000. I RULE! Nu ska jag skratta åt Jessica medans hon är mycket nöjd över hennes nya, Sony Ericsson C905... liiiite avensjuk kan jag ju avslöja att jag är. Iallafall så fort min vanliga mobil har kommit tillbaka. Just nu har jag ju lånat en eftersom vi var och lämnade in min igen... Även om dom MÅSTE byta ut den enligt någon lag som pappa drog!

Julafton!Hoppas ni får en trevlig jul med massa roliga julklappar, god mat och bra sällskap. Själv så kommer min dag bli toppen. Hoppas eran blir desamma!

23 December 2009


Min julplanering
Imorn

Imorgon är det julafton. Behöver jag säga mer? I can't wait! ♥

brända knäck och nougatrutor

Ja, allting slutade inte perfekt. Vi fick ställa oss och göra en till sats knäck eftersom vi brände den första... Fast nougatrutorna var perfekta så allting gick inte fel. Men mitt andra försök på knäck gick elegant! Mycket gott,

Tidigare var jag ju så ultra snäll och hjälpte Jessica att lägga in hennes nya header. Plus att jag då fixade färger och textsnitt... Snart väntas sängen, någonting osm jag faktiskt sett framemot hela dagen... Men sova ska jag inte göra riktigt än. För jag tänkte nämligen lägga in lite bilder på datorn från igår. Det kan ju komma ut en och en annan bild på bloggen lite senare ikväll! Jag har ju blivit så dålig på att lägga in nya bilder. Kanske nästa års blogglöfte? lägga in mer bilder på bloggen och uppdatera om roligare saker än sakerna jag gör på dagarna? Värt att tänka på iallafall!

(skulle publiceras tidigare)

Städa

Då var denna dag snart över. Men de sista timmarna av den 22 December 2009 ska jag slösa på städning...  Vilket känns väldigt onödigt eftersom jag aldrig kommer att få tillbaka den tiden någonsin! Det är nästan hemskt. Dessutom så måste vi städa ordentligt! Det kommer att kännas som om de sista timmarna av denna dag är lika lång som en hel vecka...

Som ni kanske märker så hatar jag att städa...

Leos Lekland

Idag har dagen tillbringats på LeosLekland. Dom öppnade nämligen tidigare i veckan. Riktigt kul hade jag då. Jag, Jessica och Elias lekte på ett tag. Sen hittade vi Murén och Kim... Då körde vi tagen i banorna! Asså jag fattar inte varför det egentligen är menat för småbarn? Det är ju SKITKUL! Min dag har då varit jätte rolig. Även om jag börjar vara lite trött nu? Men jag sovde inte speciellt bra inatt...

Igår

Igår så for jag och va med Jonna, Moa och Alva. Vi lekte på, såg One three hill och hade allmänt skoj. Vi hann också vara ute och flamsa och spela in en film... Sen så pratade vi en hel del också! Sist med inte minst så sov vi lite grann. Fast jag och Jonna fick sova på golvet eftersom Moa och Alva tog sängen... Att vi alltid ska få det sämre? Fast vi hade varsin kudde... Och täcket. Men Moa och Alva fick sängen, en kudde och två filtar.
Haha, senare efter middagen så ska jag och Jessica baka. Jag började ju lite igår med Fudgekakor. Men idag ska vi baka knäck och Nougatrutor. Mumsfillibaba!

One tree hill

Jonna, Alva och Moa hela natten. Haha, bildbomb kan ni ränka med imorgon... Nu ska jag dra mig mot coop innan jag kommer försent! Men det känn så jobbigt att gå? Men aja, nu ska jag sluta klaga...

See yah!

Åker bil

Jag sitter nu i pappas bil. Vi har varit på Ica Maxi och handlat lite. Sen så har jag handlat klart alla julkappar nu. Det känns ju bra! Sen nu ska vi och hämta upp min farbror sen ska vi och hämta min mobil som varit på lagning... Allting blir ju bra idag. Jag bloggar mer sen när jag kommer hem!

Måndag

Jag har alltid hatat måndagar. Men just den här måndagen känns bra! Haha, men det är nog eftersom vi har lov... Jag skulle nog inte överleva om vi inte hade så "mycket" lov från skolan som vi har. Och nu jämför jag med andra länder och inte sverige då... Jag kan ju berätta att jag inte är en skolmänniska? Haha,

Idag (ikväll) ska jag kanske vara med Jonna, Alva och Moa. Men vi får se! Sen så kanske vi ska julbaka idag eftersom det inte blev av igår. Det är min planering för dagen... Nu ska jag fixa klart lite i kodningen som jag började på igår efter jag gjort en "test header" till Jonna och Alva.En liiiten tjuvtitt på vad jag gjort!

Helkväll på Soo Shim

Okej, inte helkväll kanske. Men iallafall mellan 17 och 19. under det lilla tiden har en hel del skratt varit. Sen så har en viss JONNA mobbat mig också... Hon skrek till hela taekwondon om mitt lilla pris som jag fick på skolan. Sen gick hon och berättade det för Nicke. Men hon borde veta att hämden är ljuv... Jag ska plåga henne långsamt när min tid är kommen.

Nu väntas photoshop. Jag ska göra min första header till någon annan än mig. Haha, deni! Jonna och Alva ska jag göra den åt, om det var intressant att veta.


Godnatt

Jag börjar känna mig lite trött nu.

Imorgon så är det lite bakning som gäller. Annars är det väl bara lathet och kanske någon vän? Vad har du gjort denna fantastiska lördagskväll?

Riskakor

Det måste ju vara bland det bästa som finns. Jag var nyss på handlarn och köpte riskakor. Som synd var hade dom bara pizzasmak. Men det får funka... Nu sitter jag vid msn och apberget och nördar sönder? Jessica och Liza for nyss hem till Liza så nu kan jag spela den BRA musiken utan att Jessica ska klaga!

Ovärt inlägg? Ojah, men det är sånt livet är, ibland är man lite fucked up?

Då var man helblå då!

Då var graderingen över. Och jag fick 5 GUP. En hel dag på Soo Shim och man har ju hunnit lära sig en hel del! fritagningsteknikerna som jag var mest nervös för behövde vi inte ens göra! Sen gick det övergalant på teorin/terminologin. Jag fick nämligen nämna ALLA handtekniker vi någonsin haft... Men det gick perfekt, jag prickade av 22 av 23. Så jag är nöjd med dagen. Även om jag trodde den skulle sluta omkring 13? Men det var två strycken som skulle ta svart också så det var det som tog lite tid. Men coolt var det. Dom krossade med mycket coola tekniker som tillexempel "Fingerstöt" det måste göra förj*vligt ont egentligen. För du ska knäcka en planka med ENDAST fingrarna! Med en stöt framåt.

Nu är det Sims 3 som gäller hela kvällen. Jag är helt slutkörd! jag steg ju nämligen upp 06.15 imorse. Sen går det en hel del energi när man är otroligt nervös också...


Gradering imorgon!

"Eleven ska inviga stor del av sitt liv i taekwondo" bla bla bla. Nu sitter jag här och tränar "elevens attityd" inför graderingen imorgon. Egentligen så var det graderingen till blått som ska kunna den. Men man kan ju aldrig lära sig för mycket ellerhur? Jag känner hur nervositeten kryper nere i magen. Imorgon när jag vaknar lär det ju vara värre? Det jag oroar mig mest för är nog grepptecknikerna. Eller fritagningstekniker som det heter... Det är faktiskt första gången vi gör sånna på gradering. Men annars så är jag helt säker på allt. Det börjar ju ligga lite i ryggmärgen eftersom det är tredje gången jag gör praktiskt taget samma gradering. Lite tråkigt dock att det inte blir rött bälte än? Men det är bara att träna och vänta! Om jag har tur så blir jag nog Avancerad till sommarn. vilket är väldigt coolt för då får man sparka folk i huvudet! Haha, jag har bra mål i livet. Få sparka folk i huvet, sätta en hård "hästspak" (Dwitchagi) i magen på någon och sen sparka luften up någon... Det låter säkert ellerhur?

Nu ska det tränas och sen behöver jag ju förståss min viktiga "Skönhetssömn"... Det kommer att behövas eftersom väckarklockan står på 06.15 imorgon!Vi får hålla tummarna för bättre bilder på mig iår! Jag ser ju praktiskt taget helt störd ut... jag kan säga som så att det här var den MINST sära bilden på mig av 4 stycken...

Vi är allt heta va?


från v: Alva Jag Moa och Jonna

Då har man Jullov!

Då var julshowen över... Under den korta kvällen har jag hunnit varit riktigt generad! För varje år så har niorna planerat en "Elevshow" som dom driver med lärarna och gör många roliga saker! Sen delar dom ut diplom för till exempel: Snyggast kille, snyggast tjej, årets ängel, årets blonide... Sen så hör jag mitt namn nämnas som en nomenering till årets rumpa (:$) då var jag praktiskt taget död! Sen då dom skulle berätta vem som vann så gjorde dom en paus på ca: 5 sekunder, och under den pausen så hann jag tänka " Börjar nu namnet med "Jen" så dör jag på riktigt! Och vem vann då? Jo jag... Jag måste ha sett helt störd ut när jag klättrade upp på scenen och sen tog emot mitt diplom. För jag höll på att skratta ihäl mig! Jag ångrar dock att jag inte bara gjorde en rolig sak av det hela? Men jag var aldeles för generad!

Elevshowen ägde lärarshowen, för lärarshowen sög? Men så kan det bli ibland! Jag tyckte att kvällen var helt lyckad. Förutom att jag och Fanny aldrig hann göra våra supermoves i "ringen". För det var ju nämligen disco också! Det var min kväll igår, hur var din?


Skolan

Sitter nu och ser film med niorna. det är någon film då det är två familjer som bråkar om att den ena familjen har för mycket julbelysning? Berättar mer ikväll.

Munkaaaar!

Ikväll planeras det att köra munkar med Fanny. Ojoj... Jag som hade lovat mig själv att när jag tog ett godislöfte skulle jag göra det ordentiligt. Men jag äter ju praktiskt taget allt utom just godis, chips och popcorn? Hmm... Det är ju lite att fundera på om man skulle bestämma sig för en "Bara-gottgott-på-lördagar" grej? Men det blir väl mitt nyårslöfte då?

Imorgon är det sista dagen i skolan innan jullov. Även om vår skola borde gå och döööö! Jag har faktiskt en liten åskit om hur korkade vuxna kan vara! Okej, ingen ska ta illa upp nu (Förutom rektorerna på vår skola då!) För som har nämligen gjort så att alla som åker buss till skolan  (Skolbuss då) får sluta 2 timmar tidigare än oss!? Jag hade faktiskt förstått om det hade varit så att dom ofta fick vänta på bussen länge. Men det längsta vår klass behöver vänta är 20 min! Inte speciellt länge. Men iallafall så slutar dom klockan 12 imorgon medans vi andra som bor i "staaan" får sluta klockan 2? Jag hade faktiskt förstått om det var en halvtimme - timme innan dom fick sluta. Men hela 2 timmar? Sen då jag gick till rektorn så sa hon bara "Vi ska väl kanske se om vi kan tänka på det till ett annat år?!" Vår skola kan ta sig... Men håll med om att det är rätt så ELAKT

Att hela hösten gått så snabbt? Det är ju helt otroligt! Snart (men jag ska inte hoppas för mycket) så kanske det är sommar? Om våren går lika snabbt som hösten så! Men det känns inte riktigt som om det är sommar snart? Men man ska tänka possetivt. Det var ju faktiskt rätt nyss jag för sista gången såg hela min gammla klass? Det är faktiskt ganska precis 6 månader sen vi slutade skolan! Wow,

Sista träningen O.o

Klockan sex är det dags för säsongens sista taekwondo träning. Sen på lördag klockan 07.30 (!) ska jag vara på Soo Shim för att ännu en gång gradera. Oj, jag tror nästan att jag är mer nervös idag än jag kommer vara på lördag? Sen efter träningen ska jag kanske baka en kladdkaka. Förra gången jag gjorde det så gjorde jag en utan ägg och man kan ju tro att det blir äckligt men det var den godaste hemmagjorda kladdkaka jag smakat!

Nu sitter jag iallafall på mitt rum och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan äta middag? Hon borde skynda sig. Jag ska ju träna snart? Jag läste nyss ut "Ljudet av ditt hjärta" igen... Jag väntar bara på att Jessica ska vara klar med "Så länge vi båda andas" så jag kan läsa den igen också! jag har fått tillbaka min "Twilight feber" Obotlig den här gången skulle jag kunna tro?


Behöver jag säga mer?


TV-Kväll

Nu har jag suttit och degat tv sen middagen... Inte allt för kul. Men jag har inte haft något annat för mig så det gör inget!

Igår var KUNG! Jag for med Alva Jonna och Moa och bowlade och sen for vi hem till Jonna. Alva och Moa hade hyrt Lejonkungen så vi skulle se den men den funkade inte... Vi hade då jättekul! Vi körde också "Vattenpoker" men med läsk. Nyttigt och bra! (?) Mer om kvällen orkar jag inte skriva nu.

Idag så har jag varit in till stan med familjen. Vi kollade på "Julkläder" men jag hittade inga... Men jag ska till stan imorgon också för mormor ska ut och äta med mig Jessica och Elina. Mycket gott och rätt så kul blir det nog! Sen är det näst sista träningen innan graderingen imorgon. Det börjar vara lite nervöst inför första JUNIORgraderingen. Jag vill inte bli junior... Jag vill ju vara kvar med alla mina vänner i avanc MINIOR... Men det blir säkert kul? Hoppas jag iallafall?

Jonna, Alva och Moa

Kvällen har planerats med Bowling, Film och en massa skoj. Sen får vi väl se vad kvällen mer bjuder på? Men det brtyder iallafall att jag kommer att ha kul och vara med några rikigt snälla vänner!

Jag var nyss ute med min syster Emily och fotade henne till hennes nya header. Tur som är och snälla föräldrar som vi har så fick vi låna systemkameran! Fina bilder hoppas jag det blev och att hennes header bilr bra.

Nu är det mat så jag måste gå...

.l om "Låt det brinna"

är det din syster som sjunger?? hon sjunger asbra!!!!!!


Svar: Nej, det är det inte. Jag hittade klippet på youtube och la in det i bloggen.


Favorit citat ur the Twilight saga

"About three things I was absolutely positive.
First, Edward was a vampire.
Second, it was a part of him - and I didn't know how dominant that part might be- that thirsted for my blod.
And third, I was unconditionally and irrevocably in love with him"
-Bella, Twilight

Bella:"everyone stering at us"  Edward: "no, that guy he just looking"
-Edward and Bella, Twilight

"If I could dream at all, it would be about you."
-Edward, Twilight

"stampade du verkligen nyss med foten? Det trodde jag bara tjejer på tv gjorde"
-Jakob, Eclipse

"It's late, murmuring, almost crooning, his voice smoother than silk. "Sleep, my Bella. Dream happy dreams. You are the only one who has ever touched my heart. It will always be yours. Sleep, my only love."
-Edward, Eclipse

"I'd never seen anything more beautiful - even as I ran, gasping and screaming, I could appreciate that. And the last seven months meant nothing. And his words in the forest meant nothing. And it did not matter if he did not want me. I would never want anything but him, no matter how long I lived."
-Bella, New Moon

"you know how you drown a blonde, Rosalie?
I asked without stopping or turning to look at her.
"Glue a mirror to the bottom of a pool."

-Jakob, Breaking Dawn

Bella: "Should I be afraid?"
Edward: "Terrified."

-Edward and Bella, Breaking Dawn


I will never stop loving twilight! ♥


Låt det brinna...


         Min syster  ^Jag har alltid gillat den låten!

Lucia

På skolorna är lucia firandet i full fart! Idag är min ända lektion att sitta och titta på lucia och en musikal. SÅ jag börjar 09.30 och slutar runt 11... Haha, sen är vi inte på skolan heller. Utan vi ska vara på nordanå så jag kan gå in till stan efter skolan.

Sen var jag ju på min lillasyster Elinas lucia igår. Men hon skulle inte vara lucia igår utan idag... Så vi ska smyga oss in ny på morgonen. För dom kan ju inte precis förbjuda mig att se min syrra vara lucia? Nejnej, även om jag praktiskt taget lovat mig själv att aldrig sätt en fot innanför den där skolan igen men... Hon går nämligen på skolan jag gick i sexan, och jag har liite "hemska" minnen av den skolan. Haha, jag hoppas då att lärarna inte känner igen mig! Men ja, vi får väl se. Sen senare i helgen kanske det kommer upp lite "Luciabilder" det låter väl kul?


Beröm,

Nobeldagen idag. Egentligen visste jag inte det. Det låter bara smart om folk tror att man vet det! Haha, men det hände faktiskt någonting amazing idag! Maten på skolan var god. Det är typ första gången sen i 3an som jag tagit flera gånger för att det var gott och inte för att jag var hungrig. Men idag får jörnköket lite beröm!

Filmen igår var AWESOME!!!!!!!!!!! (Jag skulle göra mer utropsteckan om jag orka) Oh My God, jag längtar redan till 30 juni 2010! Men jag har ju lärt mig, 6 månader tar ju inte allt för lång tid? Även om länder hinner skapas och kommer hinna dö en halvmiljon gånger av väntan. Det fixar sig alltid i slutet!

NEW MOON IS THE BEST F*** THE REST!


Farmville i mitt ♥Jag är 100% kär i farmville spelet på Facebook! Jag skaffade bara facebook för att kunna spela det?


New Moon

Efter åtta månaders väntan är det ÄNTLIGEN dags för min del att se New Moon. Twilight fan som jag är känns det som om jag väntat i evigheternas evighet. Men klockan 21.15 (Trorjag) sitter jag på biosalongen och då börjar reklamen. Sen är det bara några få minuter kvar till det som jag väntat på så länge. Nöjd och glad kommer jag att lägga mig ikväll! Jag är verkligen SÅÅÅ förväntansfull. Jag kan knappt vänta längre! Det går inte? Jag ska försöka...
^ Snyggare än den officella postern, enligt mig iallafall!

Slutade 11.30!

Som jag berättade i tidigare inlägg så slutade vi vid lunch idag. Sen satt jag och dega på skolan tills 7a slutade (12.05) Men Fanny skulle göra läxor och Malin, Emma, Feffe och Jessica skulle på stan. Så jag visste inte vad jag skulle göra? Men det slutade med att jag for på stan med Jonna och Signe och några från typ deras klass? Jag handlade lite julklappar så det enda jag har kvar nu är 3 presenter. Vilket känns väldigt skönt! Sen får vi väl se vad mer jag kan överraska folk med? Men det blir en hemlis än så länge!

Fick nyss en "Pyntpepparkaka" av pappa. Den var för ful för att sparas till julafton! Haha, gottgott!


Uppe med tuppen

En bra start på dagen. Jag klev upp 06.20 för att hinna duscha. Men eftersom allting är så kallt på morgonen så vart det bara en snabbdusch. Så nu har jag hunnit äta frukost, borsta tänderna och bestämt kläder. Det är inte precis en ny outfit så jag tror tillochmed att jag kan lägga in en gammal bild. Men idag så har vi en så kallad "Kompdag" en inarbetet eftermiddag så vi slutar dagen med julbord sen får man fara hem. Men aktiv som jag är så ska jag tvinga någon till att hitta på något.


Det mest läskiga just nu är två saker. (Om ni ville veta det ;) )

Det är ENDAST en och en halv vecka kvar till gradering på taekwondon. Och jag är pigg nu klockan 07 på morgonen. Som ett plus på det där så är det jullov om typ en vecka!

Ingen outfit. Jag var för ful på bilderna...  


Ännu mer pepparkakor

Idag på skolan så gjorde vi pepparkakor utav degen vi bakade förra veckan. Det är faktiskt första gången jag äter "riktiga" pepparkakor. Men mogen som jag är åt jag inte så många. Jag "sminkade" mig med dom istället. Jag och fanny gjorde nämligen rätt så tjocka kakor. Så jag stoppade deg i näsan så jag fick pepparkakssnor. Och sen var jag pepparkaksfjååårtis också... Haha, jag gjorde mårrhår och näsa av degen.

Nu sitter jag och mobbas på apberget. Haha, rätt kul! Dessutom spelas BRA musik genom högtalarna. Inget mindre än Ramones... Jag ska typ rita något? Hmm... Jag känner mig kreativ!

Pepparkaksbak

Julen är snart här och då hör ju pepparkaksbak förståss till. När jag kom hem från träningen idag så hade familjen väntat på mig så jag också fick vara med. Så nu har vi nyss gjort våra aldeles fina pepparkakor. Även om vi spårade en hel del... Även om pepparkaksdegen är mycket godare än själva pepparkakan så hör det ju till julen att baka pepparkakor! Är det någon fler som bakat pepparkakor än då?

Min mobil ska på lagning!

Pappa ringde nyss till någon snubbe som han känner på Expert och han sa att mobilen hade två års garani. Så  nu kan jag göra den såkallade "Glädjedansen". Jag tror nästan att jag måste filma den någon gång och lägga in på Youtube?


Tove V.S Erik

Idolnörd som jag är brast mitt hjärta nyss! Någon av Tove och Erik kommer åka. Och som många vet så heter min favorit Tove... Men nu är det 50/50 chans att hon är kvar? NEEEJ! Jag vill inte!


Kom igen nu!
 
Hon åkte... :(

R.I.P min käraste

Nu sitter jag här och sörjer. Min Älskling har inte lång tid kvar att leva! Jag känner en stor sorg i mitt hjärta ♥

Det här skrev jag för ett år sen:

Det var ett tag sedan :S

jag vet, jag vet, det var ett tag sedan men.. jag har ju som inte suttit nått vid datorn. jag fattar inte hur tiden gått så fort! Det var ju nyss jag skrev! ajja det finns inte så mkt att göra. men jag kan ju berätta vad jag gjort den senaste tiden. Jo jag har ju varit i skolan förståss... men så mkt har jag inte gjort... Men jo, jag köpte en ny mobil i går  :P den äger, äntligen, det var ju ett tag sen min gick sönder :( så jag hade ju lånat en telefon som söööög. Men visst det gick ju att skicka sms och ring och ta kort osv. men jag gillade den inte! :(  Men igår vart slutet för den telefonen nu har jag köpt en Sony Ericsson W302, och den äger! den har bra ljud rätt så bra kamera (det är ju en mobil så det blir ju aldrig perfekta bilder :S) jag är supernöjd som sakt var... den har oxå ett jätte roligt spel som heter rollercoaster, där du ska köra en berg o dalbana och inte krasha. Iaf det är det bästa mobilen jag nånsin haft. oxå är den ju skitsnygg (enligt mig iaf) ajja nu har jag berättat om det som är intressant. så jag ska väl bara säga HEJJDå!!!

Men nu om 8% mobilbatteri så är den död. Den går nämligen inte att ladda längre... Så snart så kommer jag använda en skrotmobil igen!R.I.P min W302

Kära Tomten

Plugga engelska på äventyrsresa med STS Experience i Sydafrika under sommarlovet!


Plugga engelska i Sydafrika
Plugga engelska i en av världens vackraste städer, Kapstaden. Världshaven Atlanten och Indiska Oceanien möts vid Godahoppsudden.

Safari
Den tre veckor långa resan avslutas med safari och möjligheterna att se Afrikas Big Five (lejon, elefant, vattenbuffel, leopard, och noshörning).

Två veckors undervisning - en veckas rundtur inkl. safari
Under dina två första veckor i Sydafrika kommer du ägna förmiddagarna till engelskastudier och eftermiddagarna och helgerna ägnas till att uppleva detta spännande land. Den tredje veckan är det dags för resans höjdpunkt, safarin.

Vi ses i Sydafrika - STS Språkresor!


Gemig?


Idol - FruktVad som finns i min mun finns här ovanför. Sen ser jag på idol också!

Oops?

 
[] egen boxer
[x] egen dvd
[x] egen tv
[ ] egen video
[x] egen data
[x] bredband
[x] mobil
[x] mp3
[x] ipod
[x] eget rum/lägenhet

Summa: 8

[x] säng större än vanligt
[x] studsmatta
[ ] pool
[ ] basktetkorg
[ ] hockeyspel
[x] cykel
[ ] pokerbord
[ ] pingisbord
[x] bor i hus
[ ] ni har mer än ett hus i familjen
[x] två bilar i familjen

Summa: 5

[x] Nitendo Wii
[ ] X-box 360
[ ] PlayStation 1
[x] PlayStation 2
[x] PlayStation 3
[x] Nitendo DS
[ ] Gameboy Anvance
[x] GuitarHero
[x] Singstar
[ ] Moped
[ ] Cross
[ ] Fyrhjuling

Summa: 6

[x] Mamma
[x] Pappa
[x] Bror
[x] Syster
[x] Farmor
[x] Farfar
[x] Mormor
[x] Morfar

Summa: 8

[ ] varit på skidsemester i utlandet
[x]varit på solsemester i utlandet
[x] varit i Grekland
[ ] varit i USA
[ ] varit i Storbritannien
[ ] varit i Tyskland
[ ] varit i Thailand
[ ] varit i Afrika
[ ] varit i Asien
[ ] varit i Italien
[ ] varit på Cypern
[x] varit i något övrigt land i Europa
[x] varit i Stockholm
[x] varit i göteborg
[x] varit i malmö

Summa : 6

[x] mer än 5 skor
[x] mer än 5 byxor
[x] mer än 10 tröjor
[ ] har varit på konsert
[x] åkt båt
[x] åkt flygplan
[x] åkt tåg
[x] åkt spårvagn
[x] åkt tunnelbana

Summa: 8

[x] du har sovit på hotell
[x] du har sovit i tält
[x] du har sovit under bar himmel
[x] du har sovit i husvagn/husbil
[x] du har sovit över med någon
[x] du har tältat med dina kompisar
[x] du har åkt buss själv
[ ] du har åkt vasaloppet
[x] du har vunnit någon tävling
[x] du har varit ute efter klockan 02.00

Summa: 9

[ ] har något eget husdjur
[x] ditt rum är stort
[ ] du får alltid pengar när du ber om det:
[x] du har en hel del vänner
[ ] du får oftast som du vill
[x] din mobil har kamera
[x] din mobil har Mp3

Summa: 4

[x] ni har hemma fler än 10 kanaler
[x] plattång
[x] laptop
[ ] gitarr
[ ] elgitarr
[ ] piano
[ ] trummor
[ ] flöjt
[x] Stereo
[x] surroundljud

Summa: 5
[ ] du har mer än 100 på msn
[ ] du har mer än 200 på msn
[] du har mer än 300 på msn
[x] du får ha MSN för dina föräldrar
[ ] på bdb har du mer än 50 vänner
[ ] du har pojk/flickvän
[x] du har en vän du kan lita på
[ ] ska snart på en konsert
[ ] du ska snart utomlands
[ ] du har allt man kan önska sig

Summa: 2

Totalt: 61

0-10 : Har ingenting eller?
11-30: Ni har saker men ni hade kunnat ha mer.
31-50: Du är normal!
51-80: Sluta tjata du har redan allt!
 

 


  


Haha...Snart är den ena bilden tagen för exakt ett år sen. Så J**** ful jag var då? Okej, inte för att jag är så särskilt myclet snyggare nu men? Men erkänn att det kan hända mycket på ett år?

Fredagsmorgon

Jag önskar att det redan var nästa veckas fredag. Den kommer att bli kort och inte alls särskilt energikrävande. Vi ska nämligen vara på nordanå klockan 09.15 och se Lucia och Musikal. Sen slutar vi! Hehe, en normalt mycket tidig dag blir ännu titdgare. Sounds great! Dessutom så på tisdag slutar vi innan lunch!

Men idag få jag nöja mig med att vi börjar klockan 5 över 9 och slutar halv 12. Haha, inte för att det är mycket till dag heller men? Sen funderar jag på att fara på stan efter skolan? Men det brukar bli jobbigt att fara till pappa först sen till stan och sen till pappa igen? Hmm... Jag får väl komma på en lösning? Annars får jag väl bara vara hemma!

Ikväll tror jag det blir söder. Det låter coolt med Fear Factor! Enligt mig iallafall. Men jag ska bara tvinga dit Fanny, Lisa och Johanna också. Men det kommer inte bli lätt, Fanny vill ju så gärna se Idol. Hon är typ besatt? Även om man kan se det både på Söder och sen på Tv4Play. -.-' Men ja vi får se hur dagen ser ut? Först ska ja då till skolan!

Det här får bli ett bildlöst inlägg

Inte samma glada pigga Jennifer

Näe, men nu känner jag mig piggare och fräschare iallafall! Efter sprutan igår så har jag väl haft lite biverkningar. Ont i huvudet och lite muskel och led värk. Men det känns som bort blåst nu när jag tagit mig en långdusch och känner mig ren igen. Egentligen så har jag ingen lust att sitta vid datorn idag. Jag låter det här inlägget pryda som "Dagens inlägg"

Vinter ♥Vintern är här ♥


G-Sprutan

Snart ska jag och några av mina syskon åka upp på lassa och ta "Grissprutan" Jag har aldrig varit rädd för sprutor men nu känner jag mig faktiskt lite nervös? Men ja, jag tror ju inte precis att man dör av gråt? Biverkningar är då det sista jag skulle vilja ha... Men om bara en liten stund är det över och jag behöver inte oroa mig för att få Gris. Inte för att jag tror att jag kommer att få det även om jag inte tar sprutan?

Nu kom mamma in så jag antar att vi ska fara nu. See ya later!

Frukost

Godaste frukosten har jag nyss ätit! Eftersom Matte fyller år så fick vi inget mindre än fika till frukost. GottGott! Saffranskaka, marängswitss, bullar, drömmar, nogatkaka och äppelkaka ligger nu och vilar i min mage... Sen ikväll blir det säkert mer fika, MUMS! Jag känner mig som en gottegris?

SnowNu har vintern kommit ordentligt i Skellefteå
. Det är december, det är snö på backen och första luckan på julkalerndern är öppen! Snart ska jag ut i kylan och dela ut reklam med Soo Shim. ca: minus 10 grader visar termometern. Men det är bara fram men täckisarna och fara iväg. Inga vinterskor kommer jag gå med på. Uggs är dom ända vinerskorna som får sitta på mina fötter! Haha, jag tar nog med kameran. Det kan nog bli några roliga bilder om jag får vara med någon rolig!

JulKalendernNu har jag suttit och sett julkalendern. Nu varje morgon kommer den visas på min tv. Den var typ spännande? Skiiita cool var den iallafall! Fast jag gillar inte låtarna om dom ska sjunga hela tiden?