Söder och True blood

Jag var först på Söder...

.. Det var inte så kul idag, eller jo... frånbörjan dog jag nästan av skratt! Men sen blev det rätt drygt. Dagens tema var "Ja och nej frågor" eller man skulle svara tvärtom... Jag vann första omgången! I'm THÁ king <3 Sen vann Jaana och som vinst fick vi dela på ett paket med froté hårsnoddar... (xD?) Haha, men sen efter det blev allting tråkigt och jag satt typ i en timme i sträck och pratade med en av ledarna, det var faktiskt rätt kul! Men ingen blev förvånad att jag pratade stup i ett... Undra varför? Haha, men nu sitter jag här med Jessica och vi ser första avsnittet av "True blood" okej, jag säger som så... Jag trodde inte att det skulle vara så... Men, men första avsnittet av en serie är alltid weird! Så vi får väl se om det är något som är värt att följa? Men ingenting tar Twilight. För Twilight tar ALLT! och då menar jag ALLT!

Twilight i mitt hjärta ♥Robert Pattinsson and kristen Stewart ♥

Måndag

Ja, då var det måndag igen...

Jahapp, då börjar skolveckan. Jag är redan jätte trött och slut, jag bara längtar tills helgen. fast dagen idag var rätt bra. Vi hade några nya ämnen på schemat, som SO och Fysik. Det verkar helt okej faktiskt. På håltimmen for jag och Jessica hem och hämtade pengar och sen for vi på Coop. Jag köpte ett kakpaket, och väl på coop mötte vi Feffe, Malin och jaana. Vi snackade ett tag och sen vart jag och Jessica tvungna att fara för att inte bli försenade. men egentligen var det inget problem för vi han typ spela nästan en hel runda biljard innan vi började. 

Nu sitter jag här snorig och har int i huvet. Jag har nyss ätit mjölk och müsli, det är jätte gott! Jag är typ beroende av att äta det... Haha, men ikväll blir det söder med Malin och Feffe. Det kommer nog att bli kul, bara jag har frisknat till lite. Men jag funderar på att gå ner och be om en alvedon. Efter det ska jag nog må prima igen!Sööta?


Igår - Utekväll, Idag - Träning

Igår:

ja, det blev som Hugo ville, jag for dit och Fanny följde. Sen körde vi halo. Haha, jag var då bättre än Fanny. *Stolt* Haha, men det vart jag och hampe mot Fanny och Hugo. Dom vann överlägset. Sen for Hampe hem och åt och då for vi till Coop. Men påvägen dit så kom vi på att vi far förbi Malin och ser om Malin och Jessica ville följa, men då vi kommer till Malin kommer dom också dit... Men dom hade just varit på coop, det sög... Haha, näe. Men jag Hugo och Fanny for i alla fall till coop. Och seg som jag är kunde så kunde jag inte bestämma mig föränn efter typ 40 min.. och det slutade med ett kakpaket som jag hade ätit upp då vi kom hem. Haha, men sen undrade Hugo om vi ville komma till han och se sagan om ringen. För han var ensam hemma och hade rätt så tråkgit. Vi for dit såg nästan hela filmen och for sedan hem. Väl hemma mötte vi Malin och Jessica, Malin skulle sova här och Fanny med :)

Idag:

Jag känner mig riktigt duktig... (?) Jag vaknade klockan nio och kunde inte sova mer, så jag for på träningen lite tidigare än vanligt. det var väl kul att träna, men man märker att man är rätt otränad, eftersom man dör typ efter tio minuter av träningen... Haha, vi fick göra trettio ljushopp och nu känns mina ben som spaghetti. Men men, det blir ju bättre när man kommit igång, jag har ju trots allt bara tränat tre gånger.


Hemma trååk och gardin sökning

Idag blev en hamma dag.

Men efter middan ska jag nog hitta på mågot. Jessica och maria for ut och Plockade bär med Gudrun, jag orkade inte följa eftersom jag var trött och det är rätt blött ute. Jag har bara gått omkring hemma och tråkat, sen kom jag på att pappa har erbjutit mig 70kroner till den som hittar rasmus gardiner. Tyvärr har jag inte hittat dom men jag har sökt som en galning!

Som sagt sen ikväll ska jag hitta på något. Jag ska kanske möta Hugo i halo, även om jag inte vet hur man spelar det... Haha, men det var så att för ett tag sen berättade han att han spelade Halo och då sa jag att jag hade prövat det en gång i tiden, och efter det har typ han fått för sig att jag ska vara bra i det. Så nu vill han möta mig, och det nöjet ska han få... Haha, även om jag mest troligt är sämst i hela världen på det spelet.Min mycket söta kusin som döptes förra veckan.Min andra mycket söta kusin. :)


Aphuset <3

Ja, igår var ju jag som sagt på Aphuset!

Egentligen sög det, men efter ett tag blev det ändå bättre. Även om mina vänner spenderade halva kvällen i Budo salen som det fanns sumodräckter i. Men, men, det var då i alla fall roligare än att sitta hemma och dryga. Så man räknar väl kvällen till lyckad...

Åh, jag blir så less på min dator! Den har just nu damp, Jag har ingen mus här så jag skulle använda den här plattan, men of course så slutar den helt plötsligt funka. Så nu får jag använda en liten röd irreterande prick. Aja, slut på klagandet. Idag vet jag inte riktigt om det kommer att bli så att vi gör ngt speciellt. Men det tror jag inte. Sen är det molnigt och det ser ut som om det kan börja regna...

Stanish

Japp, då var men hemma från stan!

Jaa, då. Nu har jag kommit hem efter några timma på stan. för efter lagdagen som slutade klockan 13.20 så for jag direkt in till stan. Jag har ju pratat om en tröja jag skulle köpa och det gjorde jag förståss. Men jag hade inte liiite tur, för där tröjorna hängde hängde bara två stycken i 34 och en 38, Men sen då jag gick för att pröva så såg jag en tröja hänga i stället för provade kläder, och då jag tittad epå storlekslappen så var det en 36! Jag kunde ha gjort "glädjedansen" som mååånga nog känner tilll (:$) Haha, men sen mötte jag upp Fanny efter hon hade slutat klockan 14.20. Vi gick omkring och chillade sen for vi till mitt favorit matställe. Jo, nämligen MAX! Haha, jag var vrålhungrig men jag köpte bara en Supreme JR. men det satt aldeles perfect i magen... Men sen gick vi in till stan igen och kollade lite till. Vi for på Ica och hemköp och handlade fika och sen gick vi till Cubus. Där hittade Fanny två T-shirtar. En som hon köpte och en som hon la undan till imorgon. Men när Fanny skulle hitta sina pengar så fanns dom inte i hennes fickor. Hon hade typ tappat dom! Det sög, men hon fick låna femtio spänn av snälla jag! ♥

Nu ska jag fixa mig för APHUSET ikväll. Det första discot i sjuan, kommer det att bli bra? Jadå, det hoppas jag. Men jag kom på en sak, KOM DU MED! :) :) :) Då blir allting mycket roligare! Men som sagt jag ska dra nu. Hejdå!

Lagdag!

Det var lagdag idag på Rovön.

Niorna hade lagt upp en massa stationer som man fick gå runt på. det var väl helt okej, jag var med både Emma och Linnea. Så jag hade då mågon att vara med. Men sen fanns det ju mindre bra stationer, en tillexempel: Man skulle söka efter fem tärningar i en gegga. och geggan bestod av Ärtsoppa, Mjöl, jord, majs och ketchup. Det stank så att jag fick kväljningar. Sen efteråt så hade dom ingen tvål eller någonting så vi fick bara tvätta av händerna i älven. Dom stank sen, så det första jag gjorde när jag sen for in till stan efter att vi slutat var att tvätta händerna! Haha, sen gjorde jag dagens fail också. Hur lyckas man?

Men jag var i alla fall på en station där man skulle hålla huvudet på en stav och snurra runt femton varv för att sen springa bort till en säck som man skulle hoppa en bit med. Men jag var rätt stressad så jag sunrrade så snabbt som det gick, tillslut hör jag Linnea ropa: Akta älven Jennifer. Just då var jag klar, jag ställde mig upp och försökte komma bort från älvskanten, visst kom jag nort med plötsligt låg jag bara på marken och allting snurrade. Jag höll på att dö av skratt. Det var bara att vingla bort till banan igen och skynda sig vidare...

Söder, igen...

Aa, då var man på söder igen!

Det är faktiskt rätt kul här. Man far och gör saker med sina vänner utabn att sitta hemma och tråka... Haha, men runt klockan 19 så kom jag hit efter min taekwondo. På taekwondon, så körde vi bara ett helt vanligt pass.

När jag kom hit låg vi och slappade i sofforna ett tag, men efter det blev det MUMSTÄVLING! Haha, jag fick en extra för jag var den ända av Jessica Lisa och malin som klarade det ... Haha, jag äg! Sen så körde Jessica och Malin en gång till, fast en anna tävling, då skulle man mata en som satt med ögonbilndlar. Haha, Det såg helt sjukt ut! Det var mycket svårare nu eftersom det var två mums mums som skulle in samtidigt. Men det ägde i alla fall! Men nu ska jag kolla apberget.

HEJDÅ!


Taekwondo träning

Ikväll är det taekwondo, sen efter det ska jag typ på söder. Det ägde igår, men då får man väl hoppas på att det är lika kul ikväll. Men det får vi väl vänta och se om. Sen har jag ju som sagt träning, det kommer nog att bli kul idag också. Jag har ju saknat den så mycket! Det är typ egentligen omöjligt att sakna träningen ? Jag kännes mig lite weird ibland.

Jag har egentligen inte så mycket att skriva nu. Det händer som inte så mycket, men jag får väl hitta på något att skiva om lite senare. För jag antar att det inte är så kul att bara läsa om mitt mycket tråkiga liv...

Hemma - Bakning ;)

Hemma från söder..

Jag for på söder med mina vänner, det sög i början men sen efter typ hela kvällen började det vara kul. Jag Malin Feffe Nils Jesper och någon mer som jag inte vet vad han heter satt typ och pratade i evigheter... Det vart ändå rättt kul med andra ord. Sen nu när jag kom hem så kom jag på att vi skulle baka till imorgon d vi ska cykla till nöppelberget (BLÄÄÄÄ) Så jag har just stoppat in en mjukpepparkaka i ugnen, Yummi? Haha, ´men nu ska jag säga hejdå till er, gå och titta till min kaka och sen gå och sova !

Söder med mig?

Någon som ska på Söder ikv?

om någon ska det kan då gärna få fara med mig. Haha, jag har nämligen inget att göra.

Efyran... :)

Idag med skolan var vi på efyran!

Ja, det var typ dagens höjdpunkt.... haha, idag har vi typ bara haft svenska, för hela morgonen var vi på efyran och lekte på. Vi hade inte fritt eller så utan vi lekte kelar med några typ "ledare". Det var väl helt okej. Sen tog vi ju skolfoto också, jag lär ju se ut som en jätte. Jag blev liiite förvånad då jag fick stå längst bak men NÄST längst ut... Yey, det är bra med min klass, det finns dom som är längre än mig! Det har typ aldrig hänt förr. Jag har alltid varit längst, nästan i alla fall...

My tkd has been started!

Yey, då var första träningen slut!

Inte yey för att den är slut utan för att jag klarade mig genom hlea passet utan någon stor tabbe! Jag borde få applåder!? Näe, men det gick bra och visst jag är inte så jätte haj på allt än men hallå ? Det var första träningen på två månader! Jag hade då kul med mina vänner som jag heller knappt träffat. Och det var ju bra? Nu är jag ganska trött, jag borde gå poch städa färdigt mitt rum. Så vi hörs sen mina älsklingar <3

Andra skoldagen - Avklarad!

Hemma igen,

Då var man hemma efter den första seriösa skoldagen. Även om vi inte gjort mycket mer än en rundtur runt skolan och en mattelektion. Men det var ändå helt okej, visst det var tråkigt men vad förväntar man sig? Det är ju ändå skolan.

Ikväll är det tränings start för taekwondon. Det betyder att jag är jätteglad för stunden, jag har saknat träningarna. Det finns inte så mycket mer att skriva. Så jag skirver väl senare då jag kommit på något att skriva om...

Hejdå! ♥

On thá Söder!

Haha, jag fick nyss världens sms...

.. av hugo. Han i är i lekparken och har klättrat upp i linbanan och han kan inte ta sig ner... Undra om vi borde göra "Uppdrag rädda Hugge?" Men vi får se. Jag är i alla fall på söder nu. Det skulle vara tårt fest idag. Gratis tårta, vem säger nej till det? Haha, men vi ska då vara här ända tills det stänger. Det kommer äga...

Imorgon startar äntligen det jag längtat efter i tid och evigheter...  eller ca: typ 70 dagar! Jo taekwondo träningarna! Yey, egentligen borde jag göra glädjehopp. Men det orkar jag inte...Brviset på att jag är sjuk...

...I huvet!

Första skoldagen

Inte alls så dålig ?

Ja, då var första dagen på högstadiet avklarad. Nu börjar allvaret,om jag nu kan vara allvalig? Ikväll ska vi på söder, det är tårtkalas, det låter bra för mig med mitt godislöfte. Haha, det härbli ett kort kot inlägg, för vi ska fara nu. Vi hörs sen ikväll,eller imorgon!

Jennifer ♥ Mjukisdjur
Movienight!

Filmkväll incomig!

Ikväll händer det äntligen, FILMKVÄLLEN. Jag och fanny har planerat i flera dagar. Vi ska sova (Eller se film om man ska hårddra det) i kvartersgården, jag Jessica Fanny och Malin. Det kommer att äga skiten ur allt! Vi ska nog mest se skräckfilm, men det kan nog bli någon komedi också! Men det är bara att vänta och se. Sen ska jag självklart ta med mig kameran så vi får hoppas att imorgon så kommer det en hel del bilder! Sen så ska jag faktiskt på dop imorgon, så det kan nog bli bilder från mina mycket söta kusiner.

Oh, no...

Hej, igen!

En datafri dag behövdes. Jag kommer faktiskt inte ihåg avd jag gjorde igår. Typ stan och sen var jag hemma resten av kvällen. Sen vill jag ju inte ens snacka om matchen i torsdags... Vi förlorade mot RÖNNSKÄR?!?!?!?!! Vad hände egentligen. Det stod 3 - 3 ändå tills slutet och sen fick dom en straff... Usch, jag hatar att ens tänka på det!

Vi tar idag istället, Idag så har jag varit på stan igen... För femte gången den här veckan. BLÄ! Nu hatar jag stan, vi åt i alla fall glass på Ainas. Det var mumsigt! Sen gick jag hem... i ett par klackisskor! Haha, jag tog av mig skorna och gick i sockar. Sen for jag till Fanny, vi tog ett varv runt elljusspåret med lite styrke på slutet. Jag gjorde 50 armhävningar 50 situps och 30 benböj. Undra om jag kommer ha ont i benen imorgon? Men träning är bra för livet. Så det var värt det, sen för alla som inte vet det har jag. Sockersugna Jennifer tagit ett godislöfte. Just nu känns det som om jag skulle kunna klara ett år, men det vill jag inte egentligen ens tro själv. Haha, jag älskar godis och chips! men det ända som gäller för mig nu är: Mörkchoklad, glass, popcorn, hembakt och OFC frukt. Men nu är det nog om nyttigheter. För jag ska kolla runt på lite bloggar. XoXo Jennifer
 

Godmorgon...

Ja, vilken trevlig morgon...

... eller hur det nu va! Haha, jag ser verkligen hur den 25gradiga värmen och solen lyser. Jag heter Arne och jag är milionär

Ironi, vet ni. Idag så skulle det vara 25 grader och sol men istället för det är det 14 grader och molnigt. Haha, jag tror inte att vädret hinner vända precis. Men idag vet jag inte än vad jag ska göra. Fanny, Malin eller någon annan får jag väl fråga. Sen får vi väl hoppas på det bästa. Mamma for tidigt imorse till Umeå, för att hon ska operera handen, så det får väl vi också hoppas att det går bra. Så Gunilla är här, borde nog släppa datorn och vara lite social. Mm, men inte än. För jag ska titta in på lite bloggar sen ska jag stänga av. Vi hörs sen bloggen!Glas bli ofta mycket fina bilder... :)

Sometimes life ain't so sweet

Ärligt talat...

Asså för att vara ärlig, vi är rätt omogna. Alla kommer inte att fatta det här, men det gör inget. för så länge dom jag verkligen skriver till fattar så är jag nöjd. Vi bråkar om minsta lilla, vi "Dissar" varann hit och dit. Sen efter det så surar alla. Det kommer inte att bli bättre för att alla snackar bakom ryggen bakom alla. Jag vet att vi kan ha kul med varann igen, men vi kanske borde lösa det här först. Men jag tycker att VI ska skärpa oss, att VI kan vara alla igen. Sen gör det väl inget om några andra är med. Det är bara så ibland vill man inte vara med den sista personen, men låt för fan den vara med ändå. Det är alltid någon som VILL vara med den. Okej, Jag kanske inte ska klaga egentligen men... Jag tycker bara att vi är rätt töntiga som bara håller på att Dissa varann all the time.

Alla fattar inte, det är okej. Men nu vet NI vad jag tycker om saken. Självklart är jag inte oskyldig...


Here comes the night...

Haha, jag kom inte på någon bättre rubrik.

Nu, typ en timme efter jag satt mig vid datorn tog jag mig tid att blogga... Egentligen borde jag skämmas, men jag har redigerat lite bilder och lekt lite med kanske någon gång i framtiden en ny design. Haha, jag håller nämligen på att lära mig saker och ting. Bara av mig själv förståss, och med lite hjälp av Malin!

Men nu är jag less på det, ska kanske spela lite The Sims 3 eller något.

Imorgon är det match, Sunnanå V.S Rönnskär. Haha, det kan nog bli kul. Jag har faktiskt blivit jätte pepp på att träna! Jag längtar sönder tills på Tisdag. ÄNTLIGEN ska man få träna taekwondo igen! Glädjehopp kommer jag nog att göra på tisdagsmorgonen. Haha... Men det är faktiskt seriöst. Sen i helgen har jag och Fanny en pakt, sen får vi väl se om håller den... Haha, men vi ska träna, hennes Basket börjar snart och min taekwondo. Och vi vill få upp både styrka och kondition tills dess. Så nu har vi en hel del att göra i helgen. Men sånt är livet, men of course så ska jag vara med mina vänner också!
 
Puss och Hej påer, vi hörs snart igen!Taggtråd, på DHL i Luleå, riktigt balla bilder blir det!


Stan, Ännu en gång...

Då var jag hemma igen,

Jag var inte borta så länge. Jag for in till stan och träffade Malin, Lisa och Liza. Vi kollade runt lite och så. Sen for Lisa hem för att hon hade lovat att hon skulle vara med någon annan. sen runt två fick Malin sina pengar som hon skulle köpa kläder för, vi gick omkring och handlade ett tag sen kände jag att jag vart jättehungrig, men eftersom jag inte hade med mig några andra pengar än dom som skulle gå till tröjan så for jag hem. Hemma så gjorde rasmus "Monster plättar" så nu är jag glad och mätt! Mycket gott var det.

Tyvärr så får ni inga bilder på någon tröja, eftersom jag inte köpte den! Dom hade slut i min storlek så jag får vänta tills på fredag eller måndag. Men, men....

Senare ikväll så har jag fotbollsträning, det kommer nog att bli kul att träffa alla dom igen. För vi är verkligen ett lag! Jag tycker då personligen att vi har det jättekul tillsammans! :)

Nu ska jag redigera lite bilder, men vi hörs sen!

Sunny day = Happi fejs!

Soligt och fint, och som vanligt så måste jag då göra happifejs!

Det blir stan med Malin Lisa och Liza idag, det kommer nog bli kul! Då ska jag nog köpa tröjan på HM också! Då blir dagen perfekt, det var som kärlek vid första ögonkastet.  Ni kommer att få bilder sen! För nu ska jag klä på mig och sedan sätta mig på cykeln in till stan!

See ya'  my friends! <3

Luleå :)

Sitter nu Luleå!

Ja, nu sitter jag här vaken i en husvagn i Luleå. Vi ska snart fara in till stan men innan dess ska vi och äta frukost. Det blir varmkorv! Haha, Dagen kommer i alla fall gå ut på shopping! Happi Fejs! Men jag vet ju inte riktigt om jag hittar något, men man får väl hoppas på det bästa, det är ju alltid kul att komma hem och ha lite nya kläder!

Nu ska jag gå, Så ha en bra dag påer! ♥

och som Jessica sa, Kiss och Bajs påer!

STATISTIKEN ♥

Jag ville bara säga...

Tack till alla mina underbara läsare! Det är ni som får mig att fortsätta blogga! Haha, min statistik har höjts mycket nu under de senaste veckorna. Det känns riktigt kul!

Love ya' guys! ♥


Next stop - Luleå!

Ja, vi far till Luleå redan ikväll! Eftersom Matte jobbar i Luleå ska vi än en gång fara med och shoppa, det blir sista gången EVER vi åker lastbil bor i husvagn och sedan shoppar! Synd det men...

Nu har jag nyss stoppat in en god kladdkaka i ugnen... Fanny är här och vi ska se " A Nightmare on elmstreet 3" Den ska väl vara bra! 

Tidigare idag så for vi och hämtade ut min vanliga mobil igen. Bra det, även om jag inte är van vid den längre... Haha, sen for jag in till stan med Fanny, vi kollade runt lite och hon hittade en jacka en sjal och en cardigan, medan jag bara hittade en BH men... Vi hade då kul, sen till middag så åt jag och Jessica med min Mormor på Wok n' Roll. Yummih! Haha, jag åt "Satay kyckling med jordnötssås, ris och friterade grönsaker" Det var gott...

Nu ska jag kolla till kladdkakan. Sen får vi väl hoppas på att Jessica och Fanny kommer tillbaka efter ett hemligt uppdrag! Haha...Vars tog mina vänner vägen?... Haha!

Photograph ♥


I'm alive!

Haha...

Egentligen så är jag jättetrött. Jag vill bara sova... Haha, men jag ska vara vaken ända tills ikväll, för annars kan jag ju inte sova. Idag regnar det och det är bara molnigt och tråkigt. Det blir nog inget att göra heller, eftersom allting suger just nu så orkar man bara inte. Senare så ska ni få bilderna från fotograferingen vi hade i Fredags. Jessica har nämligen lagt ut bilderna nu. Egentligen var det meningen att vi skulle fota med Lisas Nikon D40 men den var död... R.I.P  Doris! Men vi får hoppas på att det bara var batteriet som var slut. Nu ska jag kolla lite bloggar och fixa bilderna!In action!  

 

Nightmare on elmstreet ♥

Ja, Vi såg nyss Nightmare on the Elmstreet

Det var väl helt okej, men lite uråldrig.. Haha, eftersom vi var och hämtade laptopen igår så sitter jag vid den nu. Jag och Malin gick upp eftersom vi störde i något konsigt program... Haha, nu vet jag inte vad vi ska göra, men Flumma en hel del är nog inte omöjligt... och som vanligt så lär jag väl smsa, ett tag också!


Hellow! Haha...

Jadu...

Jag har faktiskt inte gjort på mycket idag. Vi for på Ica Maxi för att handla godis, det kostade bara 39 :- kilot! Haha, sen fick jag två annanas burkar. Nu snart ska vi se fden första freddy filmen. Malin är här så hon ska få se med oss.

Sen till Fanny:

Jag dissar inte dig! Jag vill vara med dig, jag vet att det suger att bli dissad. Men fråga om du får vara med en annan gång! Man kan ju fråga, för vi vet ju inte att du vill vara med oss om du inte gör det!

Today!

I'm going to my MOM!

Ja, idag ska jag fara till min mamma efter att ha varit hät i två veckor. Igår så sov jag hos Fanny, vi for till Hemmakväll och hyrde två filmer "Dumpad" Och "The happening". Dumpad har jag sett förr men vi såg ändå bara The happening. Det var en skiitläsktig tant med i den, hon var typ läskigast i HELA filmen... Haha, sen efter det såg jag och Fanny Wildchild! Den ägde typ ut allt och alla. Typ min nya favorit film. Hehe, men nu ska jag typ göra mig klar för jag ska vara med Jessica, Malin och Lisa.

I'm going to be with Fanny!

Haha, jani. Jag ska vara med Fanny nu!

Men jag vet inte riktigt vad vi ska göra... Haha, men det får vi se sen.

Ha en glá dag mina läsare!

Haha...


Godmorgon...

Ja, Maria väckte mig klockan kvart i 10!

Yey? Näe, så nu sitter jag här och är praktiskt taget död! Haha, men frukosten vi fick var då god. Sen idag vet jag inte vad jag ska göra, det är soligt så att vara utomhus är nog ett måste. Sorry bloggen men det betyuder inte så mycket bloggande. Men så är det på sommarn, man ska vara ute medans det fortfarande är varmt och skönt ute!

Sen ikväll så är det fotbollsträning. Vi får väl se hur det går också.

Matchen...

...Gick åt helvete!

Ja, tyvärr så kan man inte vinna jämt! matchen tror jag slutade 5-0. Men jag är inte säker, men vet ni en sak! Jag gjorde ett MÅL! Yey... Fast det gick in på fel sida av planhalvan... Med andra ord rakt in i vårt mål! Jadu, sen blev det inte heller bättre när man längtade efter tröst fikat efteråt och så får man ett halvt äpple? Hallå!? Vad hände med att man behöver socker efter träning? Usch, vegan mat! Jennifer ÄLSKAR kakor. Men mamma blev räddaren i nöden, när hon gick in på sitt jobb efter matchen då vi var påväg hem så fick jag gå in på hemköp och köpa lite gó fika! Så nu Kågebor, om ni har oturen att jag har fikat till er nästa gång så serveras det ärtor... Eller vem vet, hård bröd och vatten? Matte röstade på pölsa. Men jag tycker det låter nästan lite för läskigt, så vad tycks om att ni får hårdbröd och vatten UTAN smör och vi får brownies? Jag gillar då den idéen... Men jag vet inte om resten av världen gör det!

Nu är det nog om kakor... För jag ska nu hitta på någonting som jag inte vet än, men eftertsom jag har gratis sms så kan ju smsa vara en idé. Så om du har mitt nummer, SMSA! om inte du har det, synd för dig då...! Haha, Jennifer goes EVIL!

Stan eller inte...

Det är frågan!

Nu är det så att jag och Malin vill till stan, men inte Jessica. Lisa vet vi inte så nu ska jag bara vänta och se om vi ska göra något idag eller om jag får hitta på något själv... Då blir det mest troligt en sväng in till stan men. Nu sitter jag vid Jessicas dator för att se om den kraschar igen innan pappa skickar in den på lagning. Bara så att han inte skickar en hel dator på lagning. Det är ju ingen idé om den inte skulle kracsha igen. Men, men. Sen ikväll är det ju match.

Sunnanå Sk - Kågedalens If

Ja, det kan bli en rolig match att spela tror jag! Sen får man ju dessutom fika efteråt... Haha, sån är jag! Kak-Monstret Jennifer. Haha, jag är jätte lättroad och jag måste få någonting att göra.

I lekparken...Vi väntade på att Lisa skulle ha spelat in sin låt till en sångtävling så lekte vi lite i lekparken...

Vad som händer idag?

Jadu, det är en bra fråga!

Jag tror att det blev så att jag skulle vara med Malin, Lisa, Jessica och Elin igen. Men jag vet inte. Annars så ska jag in till stan igen, för jag han som inte kolla på någonting förra gången. Men då måste jag få med mig någon av mina söta vänner. Vill du följa mig på stan idag? Haha, nu ska jag se om mina vänner har vaknat, inte så troligt men...

Weird movie...

Jag såg film med Lisa, Jessica, Malin och Elin!

Mer än att den var konstig behöver jag nog inte säga... Sen ska vi börja läsa på fodralen innan vi hyr film nästa gång! Men nu ska jag äntligen få min skönhetssömn. Mitt huvud dör! 

Sovgott påer så hörs vi imorron, om det inte bli allt för fint väder! 

Back but tired!

Nu sitter jag här och fixar lite musik till min iPod och Mobil...

Nu när jag kommit hem från stugan känner jag mig JÄTTE TRÖTT, dessutom har jag ont i huvudet, så snart ska jag lägga mig och se tv. Det blir en lugn kväll, med tv dator och musik. Kanske en bok lite senare! Men vem vet? Vi for i alla fall ut till stugan igen, men det var kallt och blåsigt där så allt för kul var det inte. Jag tog mig ett dopp med lite hopp från flotten, men mer än så blev det inte. Vi har nyss ätit pizza, det var väl också helt okej.

Nu vill Jessica ha datorn och det ska hon få, för jag ska nörda The O.C idag. har tänkt att se ut första säsongen. För den suger ändå!

Dagens låt?


Gummibåt - Sleepover!

Sorry att jag inte skrev mer igår...

... Men Jessica och Malin hade datorn och nördade sims 3 i evigheter! Men att åka båt på älven var kul, kräftorna var goda och vi hade jätteroligt igår, så dagen blev lyckad! Sen for vi också på Coop och pantade och köpte lite GottGott.

Haha, idag ska vi till vår stuga igen, man får ju passa på när det är fint väder, sommarn är ju snart slut ( :( ) Inte riktigt än men om typ 2 veckor börjar ju skolan om... Men nu ska jag inte tänka på det, jag ska njuta av den delen av sommarlovet som är kvar! Så nu lämnar jag datorn och går ut i sommarvärmen...

HEJDÅ! ♥

Gummibåt!

Idag gäller det!

Haha, snart så fort alla är klara ska vi åka gummibåt ner för älven. Det kommer nog att bli kul men det tar ju en hal massa tid. Så det kommer nog kanske bli långtråkigt? Men vem vet? Nu ska vi det ändå! Och sen får vi väl se vad kvällen bjuder på, kanske kräftor skulle vara vår middag? Jag har faktskit aldrig ätit det. Det var jag som bestämde att vi skulle äta det SNART. Så vi får väl se, sen kanske det blir en tidig morgon imorron, men vem vet det än? Inte jag i alla fall!

Haha, nog med snackande om vad jag inte vet! Jag vet rätt mycket, även om endel inte riktigt tror på det...

Haha, men ha den gott nu idag så ska ni få veta mer då jag kommer hem!


Runar och Linnea!


Night

Ja, godnatt påer!

Jag tror inte jag ska sova än men jag ska slita mig från den mycket tråkiga "Datavärlden" och gå ner och se vad man kan hitta på där! Min kväll har varit mycket tråkig kan jag berätta för er!

Imorron får vi väl se hur vädret blir, eftersom regnet förstörde våra planer att åka gummibåt ner för älven.. och det ska fortsätta imorron och ända tills på Tisdag.. :(

Fotbollscup

Vi kom 2:a !

Okej, vi var bara tre lag i gruppen men... Vi kom i alla fall 2:a, vi förlorade med 1-0 mot Stämnings och van med 3-0 mot Rönnskär! Det var väl kul att spela cup men det var 27 grader i skuggan idag så allt för trevligt var det inte, men vi hade en match klockan 11 och en klockan 15 så vi for till falkan mellan matcherna. Det var dock väldigt kallt och skönt! Nu sitter jag här rätt uppskrämd, det blev ju inte så att vi såg Saw igår för dom vuxna kunde inte se den med oss så vi har nyss sett den... lite sådär lagomt obehaglig. Aja, Fanny har kommit på någon bra idé som jag inte fått veta än... men vi får väl vänta och se!

Hejjdå moona pussgurkor <3


Morgonpigg?

Näe!

Nu far jag iväg på fotbollscup över dagen, så önska mig lyckatill? ♥

Saw I ...

Ikväll ska vi se Saw, haha jag är typ nöjd!


Bilden hittad här


Fanny - Stan - VB ♥

Jag och Jessica sov hos Fanny igår!

Vi for till Fanny efter jag ätit osv. Där såg vi första delen på filmen "The storm of the century" men den är fyra timmar så vi såg bara dom första två och en halv timmarna... Sen så snackade vi ett tag och flummade på. Sen imorse så kom jag på att jag ville på stan, men Maria tingde och sa att vi skulle på Vitbergsbadet. Men jag for in till stan med Fanny och Emma och såg Felicia (Fannys syster) dansa på Citykompaniet. Dom är riktigt duktiga på att dansa! Sen kollade jag in på Cubus, Stadium och Ur och Penn. Sen bar det av till VB, Fanny följde så det belv riktigt kul!

Efter Vitbergsbadet så for vi hem och åt middag, sen har jag gått omkring i lägenheten och dött... Haha, sen åt vi glass och nu är Fanny här, senare ikväll så ska vi se Saw I , Så om jag slänger in ett inlägg senare där det står att jag kommer att drömma mardrömmar så vet ni varför...

Het-bilden med de ballaste sakerna EVER! Ballheten och solbrillorna <3

We are THA girls!


Jessica , Jennifer, Fanny och Liza.
Malin och Lisa


Lisa, Jessica, Jag / Jennifer, Fanny, Malin, Liza och Elin
(^ bilden här är tagen av LISA )

UFF - Pic!


Jag orkade inte lägga in så många... det här får räcka för stunden! Det är allt från bilder från invigningen till pepp innan match!

Sunnanå SK V.S Bureå IK

 2  -  1 Till Sunnanå!

Ja, en riktigt gämn men samtidigt mycket rolig match! Det var också mycket svettigt i den trettiogradiga värmen. Oj, oj! Men kul hade jag, fast jag trampade sett igår då jag var ute med babesen så jag är lite blå om foten. Och självklart ska jag ju trampa snett igen, och inte bara en gång utan TRE gånger till... Näe, usch vad ont jag har nu!

Ikväll ska jag mest troligt (äntligen) slappa! Men jag vet inte, det är så drygt! Men om jag inte hittar på någonting att göra så ser jag väl film eller sitter vid datorn hela kvällen.

Snart kommer det alla väntat på....

...Bilder från Umeå Fotbollsfestival! ♥

Stugan? who knows?

Blir det stugan eller inte?

Det är frågan! Malin for för ett tag sen eftersom hon skulle in till stan och ta hål i näsan! Jag ville följa men vi ska typ till stugan igen. Nog för att det kommer att bli weird men... För jag har match klockan 18.00 och vi har samling klockan 17.00 sen så tar det typ 30 min att fara hem/dit så jag kommer typ kunna vara där ute i typ 2.5 timmar... Kul? Men om jag far dit ändå så får jag väl fara på stan imorron, lite sent men jag får hoppas att det jag ska köpa finns kvar...

Igår så hade jag som sagt jättekul med Malin, Lisa, Liza, Elin, Jessica och Fanny! Sen på kvällen följde Malin med oss hem och sov här, vi snackade smsade och såg film, men när filmen var slut så kunde jag och Malin ändå inte sova! Så vi slog på Scooby Doo... Haha, lättroat? Nu ska jag gå ner och fråga hur det blir, så ha en bra dag så hörs vi sen!Det är Rutger, vi glömde han i stugan så vi får hoppas på att han överlever! :)

Out but back!

Då var man hemma igen då! ♥

Vi har varit ute typ sen efter middagen, vi har hunnit på coop, sprungit "hinderbanan", klättrat och fotat! Rätt mycket faktiskt! Men nu är jag hemma.

Förlåt för att jag inte höll det jag lovade om att ni skulle få bilder från Umeå. Men det är sommar sol och fint väder och då är datorn sista handsvalet! Men, men... Malin ska sova här och vi ska äga skiten ur alla noobs!

GODNATT! ♥

Hetast i stan! ♥
Vår finfina tripp till stan blev aldrig riktigt av men klädde ut oss och gick en bit det gjorde vi! Det var så här:

Jennifer/Jag: Pappan
Jessica: Farmorn
Lisa: Mamman
Elin (är inte med på bild): 6:åring
Malin (Inte heller med) : Tonåring
 


The Breed - Dagen

Filmen vi såg igår hette "The Breed"

Den handlade om muterade vildhundar och ett gäng med ungdomar (Förvånande att skräckfilmer alltid är så?) Vi hade i alla fall jättekul igår. Det började med att efter fotbollsträningen så åt jag och Jessica middag sen for vi till Lisa och Elin för att se film. Men då ville dom på Coop så vi for dit före filmen och handlade lite chips och dricka! Sen for vi tillbaka till Lisa och såg filmen, jag som inte gillar hundar tyckte den var lite obehaglig, men inte precis läskig! Sen när Liza (Zäta) skulle hem så vart vi också tvungna att fara för att Lisa och Elin inte fick ha kompisar längre. Men då for vi hem till Malin eftersom vi skulle sova där, men först så for vi förståss hem och hämtade nå saker. Nu sitter jag hemma och väntar på att Jessica ska ha duschat klart, och på att Malin ska smsa om att hon är klar hemma hos henne. 

Jag skulle kanske på stan idag med Lisa Malin och Jessica, Malin skulle kanske ta hål i näsan, så det kan ju bli kul! Sen så skulle jag se på rean på stadium om jag hittar någon tjockare tröja. Men, vi får väl se vad pengarna räcker till... Skulle behöva lite mer smink också... Haha, Hejdå alla läsare, bilder mm, får ni kanske sen! ♥

Sover hos Malin ♥

Efter vi sett filmen så...

...Bestämde vi att jag och Jessica skulle sova hos Malin! Nu sitter vi här och ska sova (?) snart ... Haha, vi har bland annat hunnit varit på coop innan vi såg filmen och för bara en stund sen kom vi tillbaka från macken. Jag bjöd Malin och Jessica på godis... Hehe, jag känner mig snäll, även om Malin betalade lite själv! Haha, men nu ska Malin få tillbaka sin dator!

Sovgott mina vänner (och ovänner... MohahaHAhah´HAAA!)


Sitter hos Lisa!

Haha, nu sitter jag hos Lisa och Elin!

Vi ska se film, Lisa, Liza, Elin, Malin, jessica och jag. Den ska visst vara läskig! Haha, men nu ska vi se så jag måste sluta! Jag skriver mer när jag kommer hem! Haha, sen lånemobilen jag fick låna var ju typ bra! Haha, jag fick låna en S500i x) Haha, den är bättre än min!
 

Så här smart känner jag mig nu! ... x)

I will be home tomorrow...

...With pictures and MUTCH to read!

Ja, snart ska vi fara ut till stugan igen, jag borde packa med mig en laddare till kameran och lite rena kläder innan pappa kommer hem och hämtar mig och Jessica igen! Haha, jag håller typ på att somna! Jag och Fanny var vakna lite FÖR länge imorse... Haha, vi tänkta inte sova alls, men jag vart jättetrött runt klockan sex så vi bestämde oss för att sova den lilla stunden som var kvar, jag hade ändå ställt en väckare på 11. Sen klockan typ tio kommer Maria in och väcker oss jippi? Onej!


Dagens...

Dagens humör: Happi!
Dagens borde: Hm... Sova?
Dagens frisyr: Boll på huvet och min vita hårklämma!
Dagens smink: Nothing :O
Dagens klädsel: Korta shorts och ett turkost H&M linne<3
Dagens planer: Stugan... Sova!
Dagens vill ha: Hehe, godis... (L)
Dagens längtan: Sova... haha, jag är väldigt trött!
Dagens fundering: Jadu, inget som borde sägas högt här iaf...
Dagens beroende: Smsa!
Dagens personer: Fanny, Arne-Kurt och Rutger <3<3<3<3333
Dagens roliga: TIIIDigt i morse med Fanny... på morgonen kan ALLT hända...
Dagens låt:


Servern - Stugan

När jag vaknade igår...

... så visade det sig att våran server gett upp! Det betyder inget internet, det är därför jag inte bloggat. Sen for pappa och lagade den men innan internet hann börja funka på min bärbara igen så skulle vi ut till stugan. Fanny och Malin skulle egentligen med, men Malin visste inte om hon fick och Fanny var typ försvunnen! Men vi for ut utan dom, sen typ klockan tre hörde Fanny av sig och sa att hon hade sovit! Sömntuta? Haha, näe, men hon fick skjuts av sin mamma till stugan. Sen på kvällen så gick vi bland annat till den gamla militärförläggningen. Det var coolt, även om jag varit där för men... Där hittade vi också en groda som Jessica bärde med sig hem, den fick heta Arne-Kurt! Fint namn eller hur?! Sen i morse så hittade Jessica och Elias en ödla! Grodan slängde vi ut och vi har nu ödlan i en knallgrön skurhink! Haha, det fick heta Rutger Jönåker! Haha, jag vet inte om det stavas så men... Men nu tog vi en sväng in till stan för att handla, sen ska vi lämna in min mobil på rep... Den är weird! Så nu tycker jag ganska synd om mig själv eftersom lånemobilerna inte brukar vara allt för bra!

Mer bilder från Umeå får ni sen! <3

PUSS PÅ ER !

Ops we did it (we did it) again!

Hemma från Umeå fotbollsfestisval 2009!

Det var den bästa helgen i mitt liv! Allt från fotboll, ragg, discon, glass, skratt och minnen har hänt i helgen! Haha, nya vänner har vi då också fått! Dessutom på allt detta så har VI faktiskt kommit 5 av de 25 lag som var med och spelade som Girls 13.

Mer om Umeå kommer med bilder och så sen, för nu ska jag dö! Vi somnade klockan 03.00 inatt för att vi var ute ur cupen och halva laget for hem igår kväll! Så vi som var kvar levde rövare i korridorerna. Så om du bodde på Östra Gymnasiet i helgen så vet du vem en av de skrikiga och skrattiga tjejerna var - Jo jag!Klippet är gjort av mig! *Känner mig duktig*