When things change, let them.

Sol, mitt livs bästa taekwondo match, snart sommarlov, 18°, trevliga vänner, mycket godis, bra musik, härligt gäng, medalj, självförtroende, snack, sena kvällar, bio, cykling, utomhus, god mat och mycket mycket mer. Livet leker helt enkelt!

I helgen var jag iväg på en liten tripp till Umeå, på taekwondo DM. Kände påvägen dit hur OTROLIGT otaggad jag var. Men hela situationen ändrades totalt då jag tog steget in på mattan. Och men lite tur, massa utveckling och hundra procent energi gick jag in och vann matchen. Det måste ha varit en syn att se mina små glädjeskutt efter jag insett att jag vunnit. Även om det bara var ett DM så tror jag inte att jag tidigare varit så nöjd över en match!?! Förlorade dock i finalen mot världens bästa Sandra. Så Soo Shim ägde sönder i -57 dam i helgen om ni ville veta.


På kvällen blev jag av med min 3D oskuld. Jag och Moa var och såg Pirates of the carribean 4 med Moas syrra och hennes kille. Dålig film men roligt det där med 3D-film.

Annars så ska jag ikväll ta cykeln med lite friends och bege mig på ett litet träningspass till Ragg. Jag frågar mig själv varför jag i hela världen vill cykla till RAGG?!? Men det kan nog bli trevligt det också! Nu har ni fått en liten update om mitt otroligt intressanta liv allesammas, hoppas det var skojsigt!

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback