If only I was the one in charge.

Jag vill vara ute hela natten, kolla på soluppgången, bada hela dagarna, leva livet, lyssna på musik, steka i solen, äta massa glass, åka karusell, gå ut lätttklädd, gå på picknick och ligga på en filt i solen med en bra bok.

Jag vill cykla långt, dansa i regnet, vara med mina vänner, klättra upp på tak och prata tills det inte finns någonting att säga längre.

Jag vill gråta, spela sims, träna tills kroppen inte orkar mer, springa så långt benen tar mig, känna sommarens energi, ligga i gräset, höra den blomstertid nu kommer, ta farväl, börja om på nytt, köra moppe, åka på semester och komma bort från stan.

Jag vill fota, äta fika, köpa presenter, bränna mig i solen, känna frihet, sova borta, sova länge, göra impulsiva saker, gå på bio, sjunga högt, tjäna pengar, göra av med pengar, skaffa ett nytt objektiv och jag vill att sommaren ska börja idag.


UPDATE: För att inte inlägget ska misstolkas. Det handlar inte om hur jag vill vara vuxen. Utan bara att jag vill ha sommar, frihet och känna livet leka på ;)

Kommentarer
Johan Ylinenjarvi

Det är ett vanligt misstag att ungdomar tror att man får göra vad man vill bara för att man är ytterst ansvarig (läs myndig).

Faktum är att man i mångt och mycket får ännu mer "måsten" när man blivit vuxen och att friheten blir ännu mindre.Har man ett förhållande/barn/jobb så är mängden fritid per dag oftast mindre än 2 timmar och då har man ofta ingen ork kvar.

2011-05-25 15:29:50Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback