Positiva

Jag är inte mer annorlunda än andra då jag säger att jag faktiskt verkligen inte gillar vinter. Men nu tänkte jag vara lite positiv. Istället för att sitta här och blogga ett oändligt inlägg med vad som är dåligt med vintern ska jag nu berätta de positiva delarna. Skriver detta till er som känner som jag. Vi som faktiskt börjar vara less på snö och kyla som aldrig verkar ge sig. Vi som ogillar hur mörkt det är klockan 3 på eftermiddagen och vi som föredrar varma sommardagar framför en dag i backen med skidorna på fötterna.

1. Man uppskattar ju faktiskt sommaren mer om det är lite kyla och snö på vintern. Annars blir ju inte sommaren lika speciell som den är idag.

2. Även om jag hellre skulle ligga på en solig strand så är det ju rätt så skoj att göra av med massa energi i snömassorna. Åka pulka, hoppa i snödrivor, bygga snökojor, åka slalom, ha snöbolls krig... Ja listan kan fortsätta i en oändlighet.

3. Varm choklad, filtar, tofflor och värmeljus är någonting som man kan lyxa med varje dag.

4. Jullov. Vem av alla studerande gillar inte vintern för jullovet? Det är ju toppen av hela årstiden! Man kan spendera tiden med ens bästa vänner eller bara sova hela dagarna. Hur man än gör så är ju alltid lov någonting positivt!

Nu har vi lärt oss älska vintern, right?

Kommentarer

Sv: men du är ju ungefärclika smart som en guldfisk

2011-01-19 10:17:25

frågestund på bloggen:]

http://gardina.wordpress.com/2011/01/19/fragestund-2/

2011-01-19 21:56:15

Önskar dig fina du en fin Fredagskväll!Om det intresserar så missa inte alla roliga tävlingar som är igång eller läs om min sjukdomshistoria eller varför inte kika in alla härliga bilder. Annars ber jag om ursäkt. KRAM

2011-01-21 22:24:00
J e s s i c a http://bessica.blogg.se/

sv: Jajemensan :)

2011-01-22 11:50:14Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback