Insaniquarium And Feeding Frenzy

Ett grymt spel som hållit mig upptagen för en stund är Insaniquarium. Minns bara att jag spelat det grymt mycket tidigare. Hittade också mitt gamla favorit spel - Feeding Frenzy. Men snart är min stackars timme över så då har jag två alternativ. Vara lite olaglig och fixa spelet gratis eller helt enkelt glömma spelet i något år igen. Betalar bara inte för ett spel som man kan klara av på någon timme..

Insaniquarium går ut på att du ska mata dina fiskar så de blir större. Då börjar dom ploppa ut coins. Då ska man samla mynten för att senare köpa ägg som gör att man klarar leveln och vapen så man kan döda Aliens som kommer och attackerar akvariumet med jämna mellanrum. Det låter som ett helt sjukt spel, men otroligt kul!!!

I Feeding Frenzy är du en fisk i havet. Då ska du äta mindre fiskar. När du sedan ätit tillräckligt många växer du. Då får du börja äta lite större fiskar. Och så går hela spelet. Svårheten är ju att det simmar alltid mycket större fiskar runt om kring dig. Och aktar man sig inte så blir man fiskmat.

Kommentarer

Men där spelaet finns ju typ på facebook ;)

2011-01-12 16:21:04

Vad hämde med theveryoddpeople??

2011-01-12 16:29:05
J e s s i c a http://bessica.blogg.se/

sv: Haha damp :]

2011-01-15 22:49:20

Sv Tack:$

2011-01-15 23:17:59Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback