I'd rather be sad with you guys than being happy alone.

Madrass åkning mitt i natten, en årlig fotografering, kondomer som dras över huvuden, sims, Counter-strike, Facebook, många bilder, några serie avsnitt och massor av skratt. Om man lägger ihop allt detta så får man min kväll igår. Var nämligen och "lanade" med mina vänner igår.

Hade grymt kul även om jag inte satt mer vid datorn än vad jag gör en vanlig kväll. Kvällen spårade totalt där en stund då Jonna spelade full på hennes praktiskt taget alkoholfria cider och då msn konversationerna mellan varann var som i en annan värld. Vaknade också denna morgon med en halv mustach och en snopp ritad på kinden. Hittade ordet röv på armen tillsammans med en till snopp. Ha ha. Mognads nivån är ungefär lika med en 5 åring. Men det är därför folk älskar oss.......... ♥

Provade också saker som att åka madrass mitt i natten i stumpbyxor då det var närmare 20 minus ute och försöka att vara tyst då man har en sån skratt attack så man knappt och sitta upp. Livet är inte alltid lätt. Men för det mesta överlever man.

Kommentarer
Nathalie @ Bloody Disgusting http://bloodydisgusting.blogg.se/

Tackar! Ska genast kolla upp den! Den är norsk va?

2011-01-06 01:59:37

ni ser söta ut :) älskar bra vänner. ♥jag har frågestund på min blogg, så ta en sväng dit o fråga nåt! :)

2011-01-06 10:21:10Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback