DAG 16 - NÅGOT JAG INTE KAN LEVA UTAN

Hade detta inlägg varit skrivet i augusti så hade det storslaget varit min älskade dator. Men idag så har jag lite annorlunda tankar. För det finns så mycket idag som jag inte skulle kunna leva utan. För att börja enkelt:

Min mobil. Som en dator och telefon i samma. Ja, jag är telefon beroende. Men jag ser det mer som en rolig grej. Men jag vet hur paniken stiger och hur tårarna är nära då jag faktiskt har tappat bort min mobil.

Har också upptäckt hur otroligt beroende jag är av mina vänner. På fredag far de närmaste av mina vänner till Norge. Och jag har inte en aning om hur jag tänkt klara mig en hel helg utan dem? Och en helg är endast 3 dagar. Jag behöver helt enkelt någon som jag alltid kan prata med nära.

Sommaren. Är så otroligt beroende av sommar så jag knappt vet vad jag ska göra. Jag är väl en typisk svenne som älskar långa sommarnätter och stekandet på stranden. Men om man kollar mina favorit minnen så utspelar sig alla under sommaren. Och tyvärr är det bara sommar några få månader om år.

Och en sista sak är faktiskt ljud. När man upptäckt att man inte kan sova för det är för tyst så märker man att någonting är fel. Har bara någonting något emot tystnad. arbetar bättre i skolan om någon pratar lugnt i bakgrunden, kan inte sitta vid datorn om det inte finns någon att prata med eller om musik inte spelas. Är också otroligt duktig på att prata själv. Men bara total tystnad skrämmer mig.

Kommentarer
Nathalie @ Bloody Disgusting http://bloodydisgusting.blogg.se/

Sett någon bra film på senaste som du kan tipsa om?

2011-01-05 20:09:23Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback