DAG 15 - EN NYTAGEN BILD OCH EN BILD PÅ MIG FÖR 1-2 ÅR SENMåste få börja med att försvara mig
. Självklart så skäms jag lite grann om hur jag faktiskt såg ut där i ca: ett års tid. Men det är ingenting jag egentligen ångrar. Under åren 2008/2009 så ändrade jag mig själv och mitt utseende från att vara pojkflicka till att vara mini fjortis.

Jag bytte stil i början av sexan och sen ändrade jag min personlighet efter de jag var med. Det var först då jag började sjuan som jag insåg hur hemsk jag faktiskt var/såg ut. Men alla ska väl gå genom en period i sitt liv som man inte trivs så bra i? För idag känner man knappt igen mig. Har tagit ett steg tillbaka, både positivt och negativt förstås. Utseendet säger mycket om en person. Men det ger än inte friheten att döma folk efter deras utseende. Men i många fall är fördomarna rätt. Jag såg ut som en äcklig liten mini fjortis. Och jag kan inte påstå att jag var någonting annat heller.

Idag skulle jag säga att jag är ungefär normal, fast ja. Ingen är normal. Men jag ser ut som en vanlig 14 åring men jag kanske beter mig som en fyra åring med jämna mellanrum. Men egentligen så ligger jag nog på samma mognads nivå som andra i min ålder? Är faktiskt stolt över den personen jag är idag. Jag har egentligen ingenting jag kan klaga på till utseendet och jag gillar min spårade personlighet. Även om alla har bättre och sämre dagar. 

Har helt enkelt lärt mig med tiden att man inte kan vara någon annan en än själv. Det funkar bara i längden att vara sig själv, och kan folk inte acceptera hur man är som person så finns det ingenting att göra.

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback