Musik 2010

Gör som förra året och gör en summering av året i musik.

Januari: Började året med samma musik som jag slutade förra året med. Nötte sönder alla Ramones låtar och har sen dess bara hatat dom med hela mitt hjärta. Sheena is a punkrocker, Pet semetary och Rockaway Beach.
Februari: Fastnade som i en lugn musik fas och det enda som jag ville lyssna på var Declan Galbraith. Angels, Tell Me Why och Tears in heaven.
Mars: Gick över till att knarka sönder John Mayers låtar. Svårt att inte älska! Free Fallin, Waiting on the world to change och Who says.
April: En blandning mellan Just so you know med Jesse McCartney och Collide med Howie Day. Började också falla in i att lyssna på Paramore och Misery Business.
Maj: Fortsatte att lyssna på Paramore och började lyssna på fler och fler låtar. Så som Miracle och Hallelujah. började också lyssna på låten Ice Queen med Within Temptation.
Juni: Tog en paus från Paramore och började lyssna på Ken Ring - Nu måste vi dra och Kelly Clarkson - Breakaway. Fastnade också i en Melissa Horn period och började med låten Lät du henne komma närmre.
Juli: Det enda som existerade var Melissa Horn. Var och såg henne live på Trästockfestivalen. Långa nätter, Falla fritt och Jag kan inte skilja på.
Augusti: Här tog låtarna 25 och Från och med du med Oskar Linnros mig med storm. Lyssnade också på Maybellene I Hofteholder med Volbeat.
September: Startade om med Paramore och lyssnade på både Riot och Brand new eyes sjukligt mycket. Favoriterna var nog Ignorance, Let the flames begin och Misguided Ghosts.
Oktober: Vem missade Daniel Adams Ray hysterin? Inte jag i alla fall. Speciellt gillade jag Dum av dig och Gubben i lådan. Fastnade också i låten I Need a Dollar med Aloe Blacc.
November: Dynamite med Taio Cruz, Remember the name med Fort minor och Talking to myself med Eminem spelades i stora mängder.
December: Nu alltså. Skulle säga Sushi med Kyle Andrews, Just the way you are med Bruno Mars och Real wild child med Sarah Harding.
Har missat en hel del. Men bestämde att det skulle vara tre låtar på varje månad. Och de här låtarna är väl de som betyder mest. Jag skiftar väldigt mycket mellan olika musik stilar. Men man vill ju såklart lyssna på det bästa av allt. Det är bra med variation! Men nu? Lyssna och njut...

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback