DAG 13 - OM DET HÄR VORE MIN SISTA DAG...

...Så skulle jag gör allt som jag ha planerat att göra innan jag dör. Jag vet ärligt inte vad jag skulle göra? Vara med vänner eller familj? Göra något helt oplanerat eller sitta inne och tycka synd om mig själv? Ta farväl eller bara försvinna? Det är faktiskt ganska svårt att se ens sista dag framför sig. Men jag tror jag bara skulle leva livet. Äta gott som jag skulle kunna hitta på, vara med de människor jag älskar mest. Spendera mina pengar på allt som är roligt för stunden. Så länge jag inte skulle behöva spendera en minut till att ha tråkigt så skulle jag vara nöjd.

Men vem vet, kanske så skulle jag bara vara så ledsen för att försvinna så jag bara skulle sitta på mitt rum och gråta floder? Även om jag idag faktiskt säger att jag inte är rädd för döden. Alla ska ju dö förr eller senare. Även om jag skulle missa en massa saker här i livet så har mitt liv på jorden varit perfekt. Låter lite som ett avskeds brev. Men jag lovar att jag inte har en tanke på att lämna jorden och livet på ett antal decennier till.

För att göra allt enkelt så följer vi väl ordspråket? Lev varje dag som om den vore din sista. Otroligt smart om ni frågar mig! När man tänker efter så slösar man otroligt mycket tid till att göra tråkiga och onödiga saker. Om ens liv har en tidsbegränsning och man vet om det. Varför spenderar man inte mer tid åt de saker man faktiskt tycker är kul? Värt att tänka på...

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback