DAG 11 - MIN DAG

Somnade sent i natt för att jag satt och pratade på skype. Kunde bara helt enkelt inte sova. Var speedad som en duracellkanin som ätit för mycket socker. Men efter många om och men somnade jag runt klockan 02.00-02.30. Sov till klockan 11.30 för min madre kom och väckte mig och sa att det var frukost.

Hade sen tidigare bestämt att jag skulle på stan och ännu en gång checka in mellandags rean. Så efter min "frukost" (heter det ens frukost då klockan är typ 12) Så klädde jag på mig mina ytterst sexiga kläder. När jag sedan upptäckte att termometern visade 24 minusgrader så ville jag bara springa tillbaka till mitt rum och gömma mig under täcket och inte komma fram fören det blir sommar. Men jag övervägde sedan, och bad istället mamma skjutsa mig och mina systrar till stan.

Väl inne i stan så träffade jag Moa och Yo. Vi vandrade runt ett tag och gjorde typ ingenting. Dagens fynd blev godis... Nyttigt och bra. For sen hem för att nästan direkt bege mig på middag hos min mormor. Maten var mums och efterrätten också för den delen. Sedan begav jag mig ut i den isande kylan hem till Moa. Mina ben var två isbitar och jag kände mig bokstavligen som en pingvin...

Vi såg film och pratade lite. Sen tog jag mig mod till att ta det lååånga vägen hem. Kylan som är utomhus borde vara olaglig! Och nu sitter jag här. Undrande om det var någon ensam själv där ute som faktiskt orkade läsa detta ytters tråkiga inlägg. Om du faktiskt existerar är du värd en applåd! Grattis.


En lagom kalasig bild på mig och Moa när vi var på SM i Göteborg. Svårt att inte älska ♥KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback