Hur det faktiskt gick

Jag har inte berättat för er om min otroligt roliga helg. Varför? Det vet jag inte... Jag antar att jag bara inte orkat ta mig den tiden. Vilket jag egentligen borde skämmas över. Istället för att sitta vid datorn dom senaste dagarna har jag sett Gossip Girl. Min egna lilla drog. Jag älskar det. Det finns som ingen annan serie i mitt huvud just nu! Nog om Gossip Girl. Nu ska jag dra helgen.
 
Jag kan börja med att den var AMAZING. Och då ska dom stora bokstäverna kommas ihåg! Först så var det ju torsdag. Dagen som jag lämnade Skellefteå och for söderut. Jag och mina andra vänner somnade faktiskt i bussen redan innan klockan tio. Sen sov jag ett antal timmar. Inte helt ostört men det var då mer än vad jag någonsin förväntade mig! Jag brukar ju vara så dålig på att sova i något annat än en säng... Men efter sex timmars blandad sömn så vaknade jag igen. Efter massor av mer timmar efter timmar så nådde vi det otroliga målet. KFUK/KFUM i Malmö. Det var som en förvåning över att folket i Malmö klädde sig i jackor medan vi bara klädde av oss. Det var så varmt och skönt att Jag Moa, Jonna och Alva la oss och solade på trappen in till "huset". Det var riktigt skönt att bara känna solen värma. Och att det inte var någon snö så långt ögat kunde nå! Under resan ner fick jag dock veta att jag hade blivit uppflyttad en viktklass vilket inte gladde mig speciellt mycket. Men efter invägningen drog vi oss till en usel kinaresturang. Men kvällen var ändå så rolig att jag höll på att bokstavligen kissa på mig. Efter en liten rolig stund i väntan på toaletten kollade alla konstigt på oss... Undra varför? Det kommer ni nog aldrig få veta! Synd för er...

Nu ska jag komma till själva tävlingen. Vi klev upp på morgonen. Olidligt tidigt! Men det gör faktiskt ingenting när man vet att dagen ska bli great! när vi kommit till tävlingen startade matcherna igång och nybörjare och miniorer skulle vara FÖRE lunch. Men man ska aldrig tro på tävlings tider. Dom håller aldrig... Jag tävlade ett bra tag efter lunch. Där omkring klockan tre eller liknande. Synd nog hade jag bara ett motstånd i vikt klassen jag blivit uppflyttad till. Jag har aldrig speciellt tur... Men bättre en än ingen? Min match gick då bra. För min del! Hon satte nog INGA poäng själv utan hon fick bara poäng på mina "misstag". Så i helgen tog jag mitt första riktigt förtjänade guld. Vilket jag faktiskt är stolt över. Och det borde jag vara också!

Sen kommer vi till den negativa parten. Att det alltid ska finnas en sån!? Det var domarna denna gång. Dom dömde bort oss så det bara sjöng om det! Ibland ville man bara hoppa in i matchen och sparka ner dom... Men tur så vet man bättre. Det var några gånger som jag faktiskt stod vid sidan och skrek ordentligt åt dom. Domarna dömde bort, huvudsparkar, gav motståndarna poäng när som inte ens sparkade, sa nedlåtande kommentarer till dom tävlande. (Inklusive mig och tjejen jag mötte) För ska verkligen en domare få säga saker som "Ni behöver ju inte ens tävla för det här är ju inte taekwondo" eller "Ni borde köra brottning istället, ni knuffas ju bara". Näe, riktigt otrevliga... Bara jag tänker på dom blir jag faktiskt irriterad! Så nog om det. DOM SÖG!

Men även om domarna dömde bort Soo Shim så slutade det hela med att vi tog hem bästa klubb. Vilket vi förtjänade. Av 50 tävlande var det bara 8 som inte fick något pris alls. Även om medaljen inte ska spela någon roll för det är insatsen som är allt. Men det visar ju att vi iallafall kämpat hårt! Bilder har jag faktiskt inte så mycket av. Så dom få jag har tar jag vid senare tillfälle.


Kommentarer
J e s s i c a http://bessica.blogg.se/

Var med i min veckansblogg tävling!? :D

http://bessica.blogg.se/2010/april/veckansblogg.html#comment

2010-04-22 21:37:47Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback