Vem är LifeAboutFennfer?

Namn: Jennifer

Född: Den 29:e mars 1996

Bor: Skellefteå - En stad i Västerbotten

Familj: Fyra föräldrar och sex syskon. Var av jag för tillfället bor med 5 av mina syskon.

Intressen: Taekwondo och foto

Årskurs: Åttan

Favoriter: mat-allt med kyckling, färg-vit, tvserie-Gilmore Girls/Gossip girl, ämne i skolan-Idrott/SO, band-Paramore, årstid-sommar, sötsak-godis, dataspel-sims 3


Som sagt, jag heter Jennifer och jag bor i Skellefteå. Jag är fjorton år gammal och jag gillar att träna taekwondo. När jag inte tränar gillar jag att fota och vara med mina vänner. Jag älskar att ägna flera timmar åt att trycka godis och se tvserier. Om jag ändå skulle få tråkigt sätter jag mig vid datorn och nördar sönder tills jag håller på att somna och då går jag omkring hemma och gör absolut ingenting. Jag har också ett litet intresse i att skriva med det är inte så ofta jag ger mig själv tiden till att skriva någonting vettigt.

Jag är en tjej som är säker på mig själv och dessutom är jag för det mesta glad. Jag har sjukt dålig humor och på det gillar jag att vara allmänt sär. Om jag tänker efter så är jag en tjej med mycket åsikter. Jag står för vad jag tycker, för egentligen kan ingen bestämma vad jag själv ska göra. Jag vet dock inte vad jag vill bli här i världen. Men jag har bestämt mig sen länge att jag ska komma långt. Jag tar en dag i taget, försöker göra det bästa av situationen och jag berättar vad jag tycker.

Är det fortfarande någonting du undrar om mig så är det bara att fråga! Om du inte äger en blogg så svarar jag bara till din mejl eller så får du ett svar här direkt i bloggen. Man ska aldrig vara rädd för att fråga, för det värsta som kan hända är att jag inte svarar.